Postat în original de Space
Vezi post
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
Vand diverse materiale
Adună
Acest topic este închis
X
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 5 (0 members and 5 guests)
-
Ma bucur ca sunteti multumit,domnule Silviu.Va multumesc si eu pentru lemnul de colectie,cu fluture negru,primit in schimb.Stima e reciproca .
Comentariu
Fețele tenergy 05 sunt vândute la colegul pentru care au fost rezervate,ele vor pleca m?ine spre Brașov la domnul Bogdan Stănciulescu.
Comentariu
Reducere la paleta formata din lemn Donic Waldner Legend carbon si fete Victas V-01,noul pret 295 lei
Comentariu
Reducere la paleta pentru copii formata dintr-un lemn fara nume ,in 5 straturi si fete victas limber(paleta are dimensiuni mai mici),noul pret 9o lei
Comentariu
adaug la vânzare paletă din lemn levi off minus și fețe tenergy 05,preț 350 lei.Fața roșie e un pic lovită în lateral stânga,lemnul nu e lovit,fața roșie a fost pe alt lemn când i s-a întâmplat nenorocirea.Nu mai știu să atașez poze,dar dacă sunt doritori pot trimite poze pe email sau pe wațap.o să pun puze ți pe sait când imi dau seama cum.
Comentariu
organizator tehnic- 18.mai.2015
- 2085
- Străoane, Vrancea
Likes given: 1397Likes received: 964
Ce dimensiuni are si ce pret lemnul Levi?Lemn: Butterfly Innerforce Layer ALC
FH: Butterfly Dignics 05
BH: Tibhar Grass D.TecS
Comentariu
157 pe 150 dimensiunile lamei si 100 mm lungimea mânerului,e făcut după dimensiunile la un Korbel SK7,pe care o să -l pun la vânzare cât de curând.Lemnul Levi nu-l când separat,pentru că eu folosesc mai nou lemnele Levi.Fețele tenergy le dau și separat,dar dacă ar fi cineva interesat aș prefera să le dau cu lemn cu tot și mi-aș comanda un lemn la fel la domnul Levi.
- - - Actualizat - - -
Pot trimite pe watap poze cu schita dupa care a fost făcută paleta si pe schită se văd dimensiunile
Comentariu
Reducere la paleta formată din lemn Levi off- și fețe tenergy 05 preț nou 345 lei,fața roșie e un pic lovită
Fețele tenergy le dau și separat de lemn
Comentariu
Adaug la vânzare un lemn Korbel SK7,preț 200 de lei.Lemnul are o lovitură reparată în dreptul orei11.
Pentru doritori am doar o poză pe telefon cu lemnul nereparat.Momentan lemnul e la un coleg la Aiud,care l-a adus de la reparat.
Dacă este cineva interesat de lemn pot să-l aduc la turneul final de la Targoviște.
Comentariu
Preț nou pentru pereche fețe tenergy 05 ,dimensiuni 150 pe 157,preț 240 lei,fața roșie e lovită,se vede în poze
Comentariu
Reducere la perechea de fețe tenergy 05 ,dimensiuni 150 pe 157,noul preț 235 lei perechea,fața roșie e lovită,se vede în poze
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2025 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 09:10.Procesare...X
Comentariu