Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

Lemn Kreanga Aeros ... pe incercate

Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filtrează
  • Ora
  • Arată
Curăță tot
postări noi

• Lemn Kreanga Aeros ... pe incercate

Am un lemn Kreanga Aeros pe care vreau sa-l dau. Nu stiu ce parere aveti voi, eu cred ca este special facut pt cei care joaca foarte aproape de masa, care dau topspin de deasupra mesei si care joaca mult pe contre. Eu l-am incercat cu Bryce FX si cu Sriver FX max.

Daca te intereseaza, ne putem intalni la IDM ...
    Ma intereseaza sa-l schimb cu altceva sau sa-l vand...

Mihai-Gabriel (București)

E un lemn bun cu control decent... Vrei sa il vinzi sau sa il schimbi, iar daa vrei sa il schimbi, cu ce ai putea face asta?

Comentariu

Si la ce pret vrei sa-l vinzi ?

Comentariu

ALOHA ,
        Cateva lamuriri despre lemnul asta...Kreanga Aeros.
        Eu am jucat cu el de 4-5 ori, asa ca e aproape nou. L-am incercat cu fete Bryce2.1 , Bryce FX 2.1si Sriver FX max (astea le am eu).
        E clar ca este facut in mod special pt Calin Creanga, pt forta lui exploziva de backand, pt "inaltimea" lui... Daca pui Bryce 2.1 pe ambele devine o arma letala. Dar cred ca iti ia ceva timp sa te obisnuiesti si sa scoti totul din el. Asadar, multa rabdare... Ah, inca ceva: trebuie folosita numai solutie de buna calitate (eu folosesc Butterfly Fair Chack si e OK ), si asta in general la lemnele care contin fibre de sticla. Ai mai mult control ca la Primorac Carbon (eu cu lemnu' asta joc ), te ajuta daca stai relativ aproape de masa, prinzi cateodata niste unghiuri incredibile. Pe forehand merge sa dai topspin si din taietura. Zilele astea il incerc si cu Yasaka Mark V si poate cu Stiga Magna.

L-as schimba cu TSP Balsa 8.5 sau BalsaCarbo X5 de la Buterfly plus o diferenta rezonabila din partea mea. Apropo, de curiozitate, a incercat cineva BalsaCarbo X5 de la Butterfly ?

Cat despre bani, eu l-am luat de pe net cand inca nu putea fi gasit in Romania... am dat vreo 100 de dolari...e discutabil...
        Prefer sa stiu ca il ia cineva caruia i se potriveste si care sa se bucure de el; d'aia si vreau sa-l incerce inainte, cred ca la IDM ar fi cel mai bine, cu un telefon inainte...

PS. Ma bucur tare ca exista acest site; intr-un anumit sens, se pare ca ne-am gasit ...TRIBUL. La mai mare !

Comentariu

Catalin joaca cu Primorac Carbon+Bryce de 2,1

Comentariu

Aloha,

Primorac Carbon cu Bryce cred ca e combinatia optima. Eu unul joc cu BryceFX 2.1 si pot spune ca sunt foarte multumit. Intr-adevar, cu Bryce 2.1 sare un pic mai tare... dar ai si mai putin control. Voi ce credeti ?

Comentariu

salut , si eu fol. Primorac Carbon dar in combin. cu Sriver FX Max. , dar mai am de tras pana sa le fol. la adevarata lor valoare
              blade : tbs st / fh : joola rhyzm 48 2.0 / bh : bty brycespeed fx

Comentariu

Salutare, calin Kreanga joaca cu un lemn facut pe comanda care are doar prasele de Kreanga Carbon (ala care costa 150 de euro cel putin...) - deci nu Kreanga Aeros... E lemn facut pe comanda, numai pt el, asa cum au toti mari campioni - ce avem noi sunt lemne comerciale, cum e si schlager carbon, primorac carbon, etc. ei nu joaca cu asa ceva... Voi il vedeti pe kreanga intrand la magazin la B90 ca sa isi cumpere lemn???

Kreanga Aeros costa la Buzău 1,2 milioane, deci 100 usd ai dat cam mult...

Comentariu

Aloha,

Sigur ca marii jucatori au lemne pe comanda speciala, stiu asta. Nu au o combinatie fixa si uneori chiar isi schimba fetele in functie de oponentii din concurs.

E adevarat ca am dat cam mult (pretul era cel final, cu taxe etc.). Stiti cum stau lucrurile: cand apare ceva nou ofertantii speculeaza pretul mizand pe dorinta potentialului cumparator de a incerca produsul. Asa se intampla cand nu ai de unde sa cumperi...in tara ta. Cand am vrut sa-l iau cei din Buzău mi-au zis ca nu aduc decat pe comanda speciala si nici nu stiau cat o sa dureze...Acum am vazut ca e trecut in oferta de baza cu 140 lei. Uite, in oferta celor de la Buzău, Kreanga Carbon era acum trei luni 480 lei, pe siturile din afara o gaseai la 199 USD (fara taxe) iar acum o poti comanda la distribuitorii Butterfly cu 450 lei. Mai au oare vreun lemn in oferta de baza care sa coste atat?

Cat despre Calin Creanga, am fost sa-l vad la BNR cand a venit in Romania; chiar daca a schimbat lemnul (inainte a jucat cu Primorac Carbon/off+straight), tot fidel Bryce-urilor a ramas. Pacat ca nu a filmat nimeni antrenamentul...parca era pe role, ziceai ca e etraterestru...

Sa auzim de bine !

Comentariu

Ciudat, si eu am fost atunci la BNR si nu avea primorac...

Comentariu

ALOHA !

Of,
                      vorbeam cu ce a jucat inainte de a juca cu ce joaca acum.
                      Inseamna ca ne stim din vedere ?!
                      Daca ai chef, poate dam o minge...

Comentariu

Re: Lemn Kreanga Aeros ... pe incercate

Postat în original de Mihai-Gabriel
                        ALOHA !
                        Of,
                        vorbeam cu ce a jucat inainte de a juca cu ce joaca acum.
                        Inseamna ca ne stim din vedere ?!
                        Daca ai chef, poate dam o minge...
                        Super, pai daca vfrei hai sa ne vedem sambata la IDM, e ok?
                        Pe la 10 ajung... mai vb la telefon sau pe YM.

Bafta!

Comentariu

Si eu voi fi acolo de la 9:00. Sincer, chiar sunt interesat de lemnul tau. Ai vazut, probabil, ca sunt in "cautari".
                          Blade: Butterfly Cofferlait FL or Viscaria
                          FH: Sriver G2 FX 2.1 - red
                          BH: Sriver G2 FX 2.1 - black

Comentariu

Aloha,

Ajung si eu pe la 10. Daca nu am sa pot in mod sigur trimit SMS...
                            Voi unde va intalniti ? Eu prefer mesele din stanga cum intri (M 1-7)

PS. Am aflat mai multe detalii din culisele alegerilor de azi de la federatie. Imi vine sa vars...

Comentariu

Noi preferam in general mesele din dreapta cum intri ( e parchetul ceva mai bun ). Se pare ca in general acolo e "locul" forumistilor !!!

Comentariu

Aloha,

Ok, vin cu cea mai mare placere, abia astept sa va cunosc...
                                Asadar ramane pe sambata 19 nov. la ora 10 ?

PS: Ce-ar fi sa ne inscriptionam pe niste tricouri adresa www.tenisdemasa.ro ... daca tot nu avem bani de tricouri Butterfly ?
                                Ce ziceti ?

Comentariu

Eu n-am nimic impotriva....dar nu am momentan tricou de inscriptionat. Mai vorbim pe tema asta...poate chiar sambata.

Comentariu

S-a fumat asta baieti. Vorbiti cu Valentin ca el a mai facut cateva.

Comentariu

S-a dus lemnul Kreanga Aeros, a fost incercat si luat...
                                      Asa ca anuntul cu Kreanga Aeros nu mai este valabil.
                                      Cel cu TSP Balsa 8.5 Top Speed / Str. ramane valabil !!!

Comentariu

Procesare...
                                      X