Dacă asta este prima ta vizită, asigură-te că
ai verificat secțiunea Întrebări Frecvente prin click pe
linkul de mai sus. Poate va trebui să te înregistrezi
înainte de a putea posta: dă click pe linkul de înregistrare de mai sus pentru a continua. Pentru a vedea mesaje,
selectează forumul pe care vrei să-l vizitezi din selecția de mai jos.
As vrea sa stiu si eu cu ce se va deosebi acest turneu de categorie A cu cele de categorie B ca am vazut ca nu s-a prea tinut cont de categorie ... doar la punctaj ... multumesc ...
Comparatie turnee A si B
........................A...............B
puncte ............max 30.......max 10
haleu ..............da.............nu
cupe,medalii .....da.............nu
diplome ...........da.............da
taxa ...............min 20........0-10
national ...........da.............nu//da
Intre timp lucrurile s-au mai schimbat, la unele turnee B s-au oferit conditii de turneu A, desi nu era obligatoriu.
TEnergy 05 FX | Timo Boll ALC 30th A | TEnergy 05 FX
In timpul pe care-l veti petrece la invitatia noastra vom incerca sa fim gazde ospitaliere.
Programul turneului:
9,00 DESCHIDEREA TURNEULUI
9-9,45 INSCRIERE PARTICIPANTI
9,45 TRAGERE LA SORTI GRUPE INFERIOARE
10-16.00 JOCURI GRUPE INFERIOARE
16.00 TRAGERE LA SORTI GRUPE SUPERIOARE
16,00-18,00 JOCURI GRUPE SUPERIOARE
18-18,40 SAISPREZECIMI.
18,40-19,10 OPTIMI
19,10-19,30 SFERTURI
19,30-20,00 SEMIFINALE
20-20,30 FINALA
20,30 FESTIVITATEA DE PREMIERE
21-24 Participantii sunt invitati la o intalnire de "recuperare" in localul rezervat, ce a fost prezentat mai sus.
Vom degusta produsul " Tzuica batrana din prune de Valeni", cu o vechime respectabila, oferit de organizatori
Cei care doresc pot comanda masa de seara;
Se pot rezerva camere la aceeasi pensiune, masa de seara si masa de dimineata fiind incluse in pretul cazarii.
Daca sunteti insotiti de doamne sau domni care nu participa la turneu, sau daca norocul nu v-a suras si ati iesit prematur din competitie, ar fi util sa stiti ca in apropiere se afla complexul muzeal Nicolae Iorga, deschis intre orele 9-17; intrarea este libera. http://www.ghidinfoturism.ro/obiective_ ... olae_iorga
Daca in planul D-vs este si petrecerea unei duminici placute in zona, puteti face un mic turneu, vizitand orasul Slanic si puteti cobori peste 400 de metri in adancul pamantului in cea mai mare mina de sare din Europa,( http://www.romanianmonasteries.org/ro/r ... ic-prahova) puteti vedea muntele de sare (din pacate doborat de vreme si de vremuri), Baia Baciului, Grota Miresii, puteti trece pe la Piatra Verde si de acolo, prin Teisani spre lacul de acumulare de la Maneciu, Manastirea Suzana, iar ca punct final ajungeti in Cheia, la Poalele Ciucasului.
Program Salina:
Marti-Vineri 9:00-13:00
Sambata-Duminica 9:00-17:00
Luni: inchis
am si eu o intrebare, stiti cumva la ce ora se incepe practic? Asta pt. ca eu cred ca voi ajunge la 10 si nu la 9.30! Sa stiu daca mai fac deplasarea!
Programul este orientativ, nu este nici o problema daca vei ajunge ceva mai tarziu; rugamintea mea este de a da un telefon in jurul orei 9,30 pentru inscriere.
Cu rezerva legata de faptul ca nu am confirmare 100% (din pacate, duminica sunt de garda) ma tem ca e posibil sa ajung si eu:
Toma Iulian, Brăila
Cum spuneam, se pare ca m-am tzicnit definitiv...
Cu rezerva legata de faptul ca nu am confirmare 100% (din pacate, duminica sunt de garda) ma tem ca e posibil sa ajung si eu:
Toma Iulian, Brăila
Cum spuneam, se pare ca m-am tzicnit definitiv...
trecem 100%, daca nu confirmi, taiem (fara bisturiu) tot 100%
cu ticneala... s-a confirmat ca un gram de tzuica de pruna limpezeste mintea cu 0,01%. Intrebare : de cate grame de tzuica e nevoie pentru a limpezi mintea defnitiv?
De la Topoloveni:
1. Gorum Adrian
2. Pribeagu Claudiu
3. Parvan Valentin
4. Botirca Sorin
Vor mai fi si alti inscrisi. Revin cu o lista completa joi seara cand imi confirma toata lumea. Daca va mai fi loc...
Comentariu