Dacă asta este prima ta vizită, asigură-te că
ai verificat secțiunea Întrebări Frecvente prin click pe
linkul de mai sus. Poate va trebui să te înregistrezi
înainte de a putea posta: dă click pe linkul de înregistrare de mai sus pentru a continua. Pentru a vedea mesaje,
selectează forumul pe care vrei să-l vizitezi din selecția de mai jos.
Din Campina:MOSTOVOI ANDREI,
Si din Breaza:
CERNAT STEFAN (nou),
PATRU DRAGOS (nou),
INALTU CATALIN (nou),
SOLU ROXANA(nou),
MIHAILA NICOLAE (nou),
RUSEA GHEORGHE (nou).
YOU WANT SOME CANDY???DYIN' AIN'T MUCH OF A LIVIN' BOY!!!
110 participanti-oau,nu imi vine sa cred.Va multumesc din suflet pentru increderea acordata,si
sper ca va veti simti foarte bine.Mai asteptam inscrieri si din TOP 20.
Pana la 144 mai sant locuri.
Cu rezerva legata de faptul ca nu am confirmare 100% (din pacate, duminica sunt de garda) ma tem ca e posibil sa ajung si eu:
Toma Iulian, Brăila
Cum spuneam, se pare ca m-am tzicnit definitiv...
Doctore,neoplasmele sunt "floare la ureche",mai pot fi tratate ,dar de aceasta"boala psihica"a T.D.M.este incurabila ,nu mai este scapare pe veci(asta ar insemna ca atunci cand mor sa ma asezati pe o masa de tenis,cu paleta cu FH in sus ,cu o minge B-fly musai de 3 stele in cealalta mana iar cand se face vesnica pomenire sa se treca peste fileul de t.d.m. neaparat profi.)
Ia-n'treaba bre daca au sheva gratar pi acolosha ca tzi-oi adushi niscaiva cheshti'...Ba di-un crap, ba di-o scrumbie...
Bre aldi matali ati umplut Valenii cu atita personal... Mai sunt locuri de " parcare " ?!!!... [/quote:2zd3djvk]
Dau la schimb vin sau tuica originale de Topoloveni pe 10-12 scrumbii de Dunare, prinse la Galați. Ce ziceti dom' Paulica, merge schimbul? Si la ce curs de schimb facem targul?
Hoho!! Dom' Paul, cand veti ajunge pe taramul lui Teleajen, unde floarea de prun e mai iubita decat floarea de cires in Japonia si veti simti in cerul gurii parfumul invechit al licorii de pruna coapta, asa cum numai cei de pe aici stiu sa faca, veti uita de orice alta tarie... Sorine, draga, incearca numai cu vinul!!
Domnu' Dan cu tot respectul, dar ma bat la tuica de pruna cu dv. oricand!!!
Asa ca dom' Paul raspunsul este DA: tuica de pruna fara alte adaosuri sau arome, 100% pruna!!! Ce parere aveti?
M-ati jignit d-le Paul, chiar rau de tot! Stiti ceva, uitati de scrumbii...
O sa aduc totusi niste tuica adevarata sa o evalueze (deguste) d-l Bodeanu in raport cu cea de Valeni si mai discutam apoi! Eu si cu domnul Bodeanu. Cu dv. nu e de discutat, jigniti oamenii prea usor...
mai baieti stati cuminti ca vin jucatorii grei de la voluntari,DE SPRIT,chiru,dona c-a jucatori si bautori si VADUVA nu v-a speriati numai ca bautor.
e o fi bine ce ziceti ne-o sta cineva in cale?
ASTEPTAM PROVOCARI.
Ia-n'treaba bre daca au sheva gratar pi acolosha ca tzi-oi adushi niscaiva cheshti'...Ba di-un crap, ba di-o scrumbie...
Bre aldi matali ati umplut Valenii cu atita personal... Mai sunt locuri de " parcare " ?!!!... [/quote:3r1l8yzv]
Cica au un gratar asa de mare, ca incape si pestele ala mare, cu ochii bulbucati!!
Se mai inscriu:
GEORGESCU ROBERT DIN BURURESTI (NOU)
MIHAI POPA DIN BUCURESTI (NOU)
GEORGHE LUCIAN DIN OLTENI (NOU)
DIACONU IOAN MARIAN DIN DRAJNA DE JOS (NOU)
Comentariu