Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
Vand lemn M. MAZE,fata Tibhar Super defense
Adună
Acest topic este închis
X
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
-
junior
- 26.apr.2011
- 48
- Oltenitao, Călărași, Romania, Romania
- 30
Likes given: 0Likes received: 0
Mi se pare absurd pretul la Michael Maze. Eu chiar cautam unul dar 480 lei nici nou nu e. 200 de lei.
Comentariu
Postat în original de Raul Vezi postMi se pare absurd pretul la Michael Maze. Eu chiar cautam unul dar 480 lei nici nou nu e. 200 de lei.TRUST NO ONE !
Comentariu
Postat în original de danmihai Vezi postImi pare rau sa-ti spun eu asta insa pretul era foarte bun, lemnul valora in jur de 200 euro. De ce facea atatia bani, e o poveste destul de lunga si nu am sa ma apuc de insirat aici...bafta !Victas V22 DE blue 2.0
Victas Koji Matsushita Special
Victas Curl P1V black1.5
Comentariu
Postat în original de danmihai Vezi postImi pare rau sa-ti spun eu asta insa pretul era foarte bun, lemnul valora in jur de 200 euro. De ce facea atatia bani, e o poveste destul de lunga si nu am sa ma apuc de insirat aici...bafta !Lemn:Xiom Zeta
Fete:MX-P
Comentariu
Postat în original de danmihai Vezi postImi pare rau sa-ti spun eu asta insa pretul era foarte bun, lemnul valora in jur de 200 euro. De ce facea atatia bani, e o poveste destul de lunga si nu am sa ma apuc de insirat aici...bafta !
Si apropo, vânzătorul un om de mare calitateT05-ALC-T05
Adrian Gorum
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2024 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 22:56.Procesare...X
Comentariu