as dori un lemn off+,sh,la un pret moderat......eventual un schimb plus ceva diferenta din partea mea....am un dhs HH 656,5ply all wood,off, 90 gr,fl, e putin cam lent pt mn .....astept ceva oferte daca sunt aici sau in privat...ms de atentie
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
cumpar lemn off+
Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 3 (0 members and 3 guests)
-
Bună ziua!
Am eu un lemn off plus,donic walder legend carbon si chiar o paletă gata făcută pe acest lemn,dar nu mă interesează schimburi.
Dacă doriti să cumpărati ceva astept să mă contactati.
O zi bună vă doresc!
Buna. Vezi ca avea husarul aici pe forum un anunt cu un lemn Andro Ligna Off+. Am testat lemnul câteva minute si m-a impresionat feeling-ul si controlul, fără sa mai menționez calitatea de top a finisarii. Ca si viteza este la limita inferioara off+ insa cu control extraordinar, iar pretul cerut de Beny (husarul) este foarte bun. SuccesJoola Panther FL, FH Tenegry 05 max negru, BH Yasaka Antipower rosie 2.0 mm
Comentariu
multumesc pt info....mai astept.....caut un xiom stradivarius sau donic black devil...fh-xiom vega-pro 2mm
blade--galaxy-v16
bh-xiom omega tour--max
Comentariu
Bună ziua.
Am de vânzare un Xiom Strato(OFF+) cu mâner drept(ST) nou nouț.
Nu am lipit nimik pe el.
Stimă.
Comentariu
Postat în original de remy Vezi postBună ziua.
Am de vânzare un Xiom Strato(OFF+) cu mâner drept(ST) nou nouț.
Nu am lipit nimik pe el.
Stimă.fh-xiom vega-pro 2mm
blade--galaxy-v16
bh-xiom omega tour--max
Comentariu
Am si eu de vanzare un Xiom Zetro Quad. Daca va intereseaza discutam prin mesaj privat.
Numai bine.
Comentariu
Astept o oferta in privat ca sa-mi recuperez DHS-ul...pana atunci, uite un Black Devil..http://olx.ro/oferta/lemn-tenis-de-m...tml#26a13d8a4bTRUST NO ONE !
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2024 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 00:08.Procesare...X
Comentariu