Dacă asta este prima ta vizită, asigură-te că
ai verificat secțiunea Întrebări Frecvente prin click pe
linkul de mai sus. Poate va trebui să te înregistrezi
înainte de a putea posta: dă click pe linkul de înregistrare de mai sus pentru a continua. Pentru a vedea mesaje,
selectează forumul pe care vrei să-l vizitezi din selecția de mai jos.
Dom' Paulica, eu ma supar usor, dar imi trece la fel de usor. Mi-a trecut de aseara de cand am primit mesajul pe privat de la dv. la care de altfel v-am si raspuns. Sa aveti drum bun si sa ne vedem sanatosi!
Ultimul a fost Ma Lin, daca el renunta atunci mai este un loc
Pe langa locul pentru Costin, mai avem unul special rezervat pentru tine, Florine; este locul cel mai apropiat de sursa licorii, ca sa o poti degusta pana cand vei descoperi diferenta...
pe care eu o simt cam asa: palinca este un ciocan in cap, care-ti inmoaie imediat picioarele, iar tuica e ca o mangaiere de femeie, pe care, ca sa nu o pierzi, o mai incerci o data...si inca o data, pana te ameteste pentru toata noaptea...
Asa cum am reusit pana acum, nici de aceasta data nu va fi un "ultim inscris", lista ramane deschisa pana diseara la ora 19; cu sprijinul prietenilor de la Ploiești si București, vom avea mai multe mese. Doar pentru "turul IV" locurile sunt limitate, asa ca, cine se hotaraste cel mai tarziu, va sta cel mai departe de "sursa" ...
Avand in vedere ca vom avea 15-16 mese in teorie am putea merge pana la 192 de participanti ..... poate vb Ma Lin cu satul lui natal sa completam pana la acest numar
Ultimul a fost Ma Lin, daca el renunta atunci mai este un loc
Pe langa locul pentru Costin, mai avem unul special rezervat pentru tine, Florine; este locul cel mai apropiat de sursa licorii, ca sa o poti degusta pana cand vei descoperi diferenta...
pe care eu o simt cam asa: palinca este un ciocan in cap, care-ti inmoaie imediat picioarele, iar tuica e ca o mangaiere de femeie, pe care, ca sa nu o pierzi, o mai incerci o data...si inca o data, pana te ameteste pentru toata noaptea...
Dane, lasa ingineria si tenisul de masa si apuca-te de poezie ... asta cu tuica, femeia si mangaierea, m-a terminat ... La o asa descriere, prevad ca se ia si Florin de tuica .
...palinca este un ciocan in cap, care-ti inmoaie imediat picioarele, iar tuica e ca o mangaiere de femeie, pe care, ca sa nu o pierzi, o mai incerci o data...si inca o data, pana te ameteste pentru toata noaptea...
... asta cu tuica, femeia si mangaierea, m-a terminat ... La o asa descriere, prevad ca se ia si Florin de tuica .
Eu de palinca m-am cam lasat un timp, n-are rost sa ma apuc de tuica, dar cu restul sint total de acord.
TEnergy 05 FX | Timo Boll ALC 30th A | TEnergy 05 FX
ma rares ...am zis PARCA...vroiam sa te sperii putin...dar stai linistit ca nu vreau sa-ti stric ziua ..asa ca nu vin..e bine boss ?
Stii prea bine ca glumesc,chiar ar fi frumos daca te-ai hotari sa vii si tu maine.Doar tu mai lipsesti pentru a reintregi trupa.
E drept ca nu prea esti tu in forma in ultima perioada dar conteaza participarea,nu? hihihi
de la deva nu mai poate veni matei dumitru ( gripa ) si stancu tiberiu
de la cluj nu mai poate veni rusu stefan
sry, va doresc meciuri reusite si distractie frumoasa !
si am uitat sa va spun....domniile voastre veniti cu tzuicile din cele tainice hrube ...noi ceilalti muritori de rand o sa venim doar cu gatlejurile uscate si burdihanurile goale si-om cauta sa le umplem cu vrednicie intru pomenirea tuturor stramosilor ping-pong-ului ...si nu numai...de la
nistru pan-la tisa.(sau de la galati la cluj)
asteptam oferte de degustare de la toti posesorii de licoare bahica
Blade...dr Neubauer Bulldozer anatomic handle
FH. dr. Neubauer Domination red
BH.dr. Neubauer Diamant
e cineva care se intoarce pe 21 seara in București si care are un loc liber in masina?
sau
stie cineva vreo masina speciala valenii de munte-București (in gen maxi-taxi sau rata)?
Mesele sunt deja asezate, totul e pregatit, va asteptam pe toti cei care v-ati inscris (chiar si pe cei care inca nu s-au inscris si vor sa ne faca o surpriza!
Toti cei care doresc sa participe la intalnirea de dupa turneu sunt bine veniti.
Va multumim pentru prezenta deosebita si va uram mult succes!
Un turneu foarte frumos, cu o revansa la fel de frumoasa! Castigatorul ?
ELEODOR FLORESCU!!!!
Am zis revansa pentru ca finala a fost o reeditare a intalnirii din februarie de la Topoloveni: Eleodor - Cristi Rusu.
Felicitari tuturor participantilor si mai ales organizatorilor!
Asa cum discutam si ieri cu mai multi, cred ca Turneul Final de Individual se poate tine fara probleme la Valeni. Poate de Festivalul tuicii asa cum sugerau Vali si Dan!
Abia astept sa aflu cum a fost degustarea de tuica de Valeni dupa concurs. Pacat ca n-am putut ramane...
Comentariu