Dacă asta este prima ta vizită, asigură-te că
ai verificat secțiunea Întrebări Frecvente prin click pe
linkul de mai sus. Poate va trebui să te înregistrezi
înainte de a putea posta: dă click pe linkul de înregistrare de mai sus pentru a continua. Pentru a vedea mesaje,
selectează forumul pe care vrei să-l vizitezi din selecția de mai jos.
ce-i intrebarea asta dane?crezi ca s-e pune problema la dom profesor cand e vorba de sprit?
cu siguranta gaseste si sala si mese tot ce-i legat de tenis!
Doar sa stabilim data si incepem deja pregatirile!
Corect. Dar cred ca sunt destui care s-au infruptat cu mai mult de 2 paharele. Cu ei cum ramane?
Acum am vazut ca ai spus mai mult de 2 paharele. E bine si asa...
m-am simtit nemaipomenit de bine la valeni,organizarea a fost ireprosabila...felicitari organizatorilor pe care pot sa spun ca sunt privilegiat sa-i cunosc personal. tzuica a fost pe masura competitiei si ma bucur ca am avut ocazia sa joc in compania unor oameni deosebiti.
felicitari inca o data si sa o mai comiteti
Blade...dr Neubauer Bulldozer anatomic handle
FH. dr. Neubauer Domination red
BH.dr. Neubauer Diamant
daca e vorba de grupa in care a jucat ilie florian ultimul meci din grupele superioare rezultatul este 3-1 pt el nu stiu cum il cheama pe adversarul sau insa! Dar stiu ca ei nu notasera ultimu rezultat...
dan2 a scris:Clasamentul este urmatorul, sub rezerva verificarii a doua rezultate din grupele superioare, intre locurile 3 si 4, care din comoditate, sau graba, nu au fost trecute de concurenti:
Postat în original de negria
daca e vorba de grupa in care a jucat ilie florian ultimul meci din grupele superioare rezultatul este 3-1 pt el nu stiu cum il cheama pe adversarul sau insa! Dar stiu ca ei nu notasera ultimu rezultat...
e posibil ca al doilea rezultat in grupele superioare care nu s-a aflat cine e pe locul 3-4 sa fie greseala mea, Rasnoveanu Daniel, care eram cu capu in nori si nu cred ca am trecut rezultatul. Nici nu mai stiu cum il chema pe adversar, dar stiu ca in grupa am fost cu Trifu Bogdan. Scuze daca am creat probleme organizatorilor! Era sa uit, am castigat cu 3-1 cu respectivul jucator!
Blade-Darker speed 90
Fh- Butterfly Tenergy 05 fx
Bh- Testing
e posibil ca al doilea rezultat in grupele superioare care nu s-a aflat cine e pe locul 3-4 sa fie greseala mea, Rasnoveanu Daniel, care eram cu capu in nori si nu cred ca am trecut rezultatul. Nici nu mai stiu cum il chema pe adversar, dar stiu ca in grupa am fost cu Trifu Bogdan. Scuze daca am creat probleme organizatorilor! Era sa uit, am castigat cu 3-1 cu respectivul jucator!
din grupa noastra au mai facut parte domnii cionoiu cristian si dumitru traian, din bucuresti
Cel de-al doilea meci este intre Rus Andrei si Patru Dragos (Breaza -nou), pe care l-am trecut ca victorie pentru Andrei, tinand cont de pozitia din clasament si de rezultatele din grupe.
Daca am gresit, imi cer scuze celor doi. Daca nu, atunci rezultatele afisate sunt cele finale.
Cel de-al doilea meci este intre Rus Andrei si Patru Dragos (Breaza -nou), pe care l-am trecut ca victorie pentru Andrei, tinand cont de pozitia din clasament si de rezultatele din grupe.
Daca am gresit, imi cer scuze celor doi. Daca nu, atunci rezultatele afisate sunt cele finale.
Dane, daca este vorba de unul din meciurile din grupele superioare, dl. Andrei confirma ca a pierdut toate meciurile deci probabil ar trebui trecuta victorie pentru Dl. Dragos Patru pentru a respecta adevarul.
Dane, daca este vorba de unul din meciurile din grupele superioare, dl. Andrei confirma ca a pierdut toate meciurile deci probabil ar trebui trecuta victorie pentru Dl. Dragos Patru pentru a respecta adevarul.
Iulian l-ai dat de gol pe nea Andrei te tin minte ne vedem la sala o seara buna
Butterfly Matsushita Power Defence
FH:Yasaka Rakza Soft
BH:Hallmark Phoenix Ox
Fara indoiala, turneul de la Valeni nu s-ar fi putut organiza fara ajutorul prietenilor; prieteni din toata tara, care au sarit si au dat o mana de ajutor de cate ori eram in impas
si carora tin sa le multumesc in mod deosebit.
Inainte de toate, Valentin a fost inima turneului; A deschis usi, a intrat pe geamuri, audiente, sponsori, cazare,
materiale administrative, flori, protocol, tuica si multe altele pe care cred ca le-am si uitat.
Ba n-am uitat, sotia, fetita, cumnatul? toata familia si chiar si Dana, ne-au sarit in ajutor!
Pentru cele 16 mese si transportul lor, pentru despartitoare, pentru sandwichuri, ne-au scos din mare incurcatura Adrian Urzeala, D-l Alexandru Moise, Viorel Draganescu, Sorin Botarca ( cu peripetii?), Iulian Ciurca, Costi Motoroi, George Iancu?
Tuturor acestora, precum si Dumneavoastra, tuturor celor care ati participat la acest turneu va multumim din suflet!
De asemenea, multumim D-lui Liviu de la pensiunea Vera si Livia, pentru cazare si pregatire party, D-lui Dan Diaconescu, pentru ajutorul acordat de Uniunea Transportatorilor Muntenia, firmei TIMBARK pentru sucuri, precum si Domnului Radulescu, directorul Salii Sporturilor
O data operatiunea incheiata, am trecut si la calcule?
Dupa ce am scazut cheltuielile, am castigat imensa suma de 27 RON, pe care am impartit-o frateste si ne-am propus sa o investim urmatoarea actiune de... tenis de masă.
Si am mai castigat satisfactia lucrului bine facut si prietenia unor oameni deosebiti, pe care-i uneste dragostea de tenis.
Cei interesati de cheltuielile facute se pot orienta dupa bugetul turneului, pe care l-am atasat: se zice ca desteptul invata din greselile altuia...
Foarte interesant, este prima data cand se fac publice in detaliu bilanturile unui turneu Amatour. O initiativa care vine de la cineva care nu are nimic de ascuns si, in plus, care poate ajuta la organizarea altor turnee. Un turneu reusit de la ceea ce s-a facut global si pana la multele detalii. Respect!
N.B. Din modestie ai uitat sa mentionezi ajutorul oferit de Mihai Bodeanu. Totul conteaza si este bine sa stim ca nimic nu s-a facut "din neant"
Foarte interesant, este prima data cand se fac publice in detaliu bilanturile unui turneu Amatour.
Iulian,
Este al doilea turneu la care s-a facut public bugetul. La concursul A din 7 februarie - Topoloveni am eu un raspuns dupa turneu unde am precizat cum s-au impartit banii. Cred ca ar trebui facut in mod constant acest lucru, pentru transparenta activitatii noastre. Dam astfel o palma puternica tuturor organizatiilor nationale tip federatie care nu sunt foarte prietene cu acest cuvant (transparenta)!
Buna! am fost provocat si asta ma incita.......luam legatura si daca veniti voi cu tuica domnule Dan2 si Chiru(de unde dreaku sa aibe asta tuica?!?!?!0vitei,miei si ceva carne de porc se gaseste din belsug si aici ,aaaaa si carbune frate pt. gratare si o STRAJA.....pt. scki,.............e dragut,ce mai.....v-o fac eu pina la anu ,ca o sa va indragostiti ,nunumai de mine,ci si de Valea Jiului8........discutam
Comentariu