Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
Turneu A "Valurile Dunării", Brăila - 06.08.2016
Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 2 (0 members and 2 guests)
-
1971-2020
- 29.iun.2011
- 10932
- Galați
- 53
Likes given: 242Likes received: 808
Ultima editare de marcelgiosan; 07.aug.2016, 13:04.Blade: Butterfly Amultart; FH: Andro Rasanter R42, BH: Andro Rasanter R37
Comentariu
Felicitari, Rares pentru victorie!
Felicitari bacauanilor pentru locurile de pe podium, la avansati si open, Puiu si Mihai!
Comentariu
Buna zuia,
Cred ca este de prisos sa multumim organizatorilor pentru foarte buna organizare si conditiile excelente de joc.
Felicitari castigatorilor si ...ne vedem la anul.
Multumesc!
Comentariu
Iar nu te-am dus cu trofeul acasa.
Felicitari Marius, la mai multe!
- - - Actualizat - - -
Bravo Marius!
Comentariu
senior- 11.nov.2005
- 857
- Pitești
- 63
Likes given: 129Likes received: 281
Super turneu! Felicitări tuturor participanților și organizatorilor! Am să revin cu placere la Brăila!Liviu Petrescu
Comentariu
Echipa AmaTur- 21.nov.2007
- 5736
- Fălticeni
- 64
Likes given: 957Likes received: 1450
M-a sunat un amic amaturist care nu are cont pe forum,mi a solicitat niste clarificari,am si eu una:
-nu prea inteleg cum e 0v gr inf +0v gr repoz..adica ai de doua ori 0 si punctajul turneului se imparte la 2? sau iti da cu minus?
-eu daca stau acasa si am 0v pot sa solicit un punctaj care sa fie superior cuiva care la acelasi turneu are de 2 ori 0?
Multumesc pt clarificari
P.S. Felicitari pt turneu
P.P.S Just kiddingof all the things i lost i miss my mind the most
Comentariu
senior- 17.apr.2014
- 295
- Brăila
- 46
Likes given: 0Likes received: 7
Un turneu frumos si foarte bine organizat.
Mulțumiri organizatorilor
Mii de mulțumiri dlui antrenor Voinea Sorin !!!!!!!!
Respect !!!
Comentariu
senior- 18.nov.2015
- 657
- Moinesti
- 57
Likes given: 81Likes received: 186
Felicitari Rares, ai facut un Turneu super. Si intr-adevar antrenorul tau merita toate felicitarile ! Fara el ti-ar fi fost mult mai greu ( dar nu imposibil ) sa obtii acest rezultat ! Merita macar jumatate din sticla de sampanie castigata ! Anul viitor, cand vei fi la OPEN, poate mai dam cateva mingi, la antrenamente.
Succes in continuare !
Comentariu
Bravo Eusebiu!
Am urmarit finala.. Sunt convins ca sti ce ai de facut in continuare. Ai demonstrat inca odata ca esti talentat; mult succes in continuare!
Astept sa jucam din nou. Indiferent de rezultat ma voi bucura de reintalnirea cu tine.
Comentariu
senior- 18.nov.2015
- 657
- Moinesti
- 57
Likes given: 81Likes received: 186
Multumesc Florine !
Nu voi uita ca tu mi-ai pus in mai anul trecut o paleta adevarata in mana ( eu incepusem cu una de pe e-Mag sau de la "38" nici nu mai tin minte excat ) !
Comentariu
Astazi ma inscriu in randul ceor care critica organizarea sistemului de joc , in sine ....pt ca nu prea vad de ce trebuie sa ne trezim cu noaptea in cap , sa alergam catre turneu , sa fim punctuali si la pranz sa ,, hibernam " intr-o pauza lunga de trei ore si jumatate ...efectiv m-am reincalzit doar in al treilea meci din grupele superioare . Daca trebuie sa depasim planul la nr de participanti , corect este sa ne anuntati , mai ales ca dupa atatea turnee s-a cam invatat reteta cu nr de mese , nr de jucatori, etc . Stim si noi unde sa ne inscriem sau sa renuntam .
Cu sinceritate
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2024 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 01:41.Procesare...X
Comentariu