Sunt doar curios pentru ca am vazut ca are cele mai putine straturi dintre lemnele de la donic,3 straturi de Hinoki Are cineva acest lemn?
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
Donic Waldner Dotec Hinoki-Pareri
Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
-
cadet
- 09.nov.2008
- 28
- Moreni, Dâmbovița
- 32
Likes given: 1Likes received: 0
Donic Waldner Dotec Hinoki-Pareri
Blade:Butterfly Timo Boll T5000
Fh:Donic Coppa Jo Platin Max.
Bh:Donic Coppa Jo Platin Max.Taguri: Nimic
Re: Donic Waldner Dotec Kinoki-Pareri
Eu am adus v-o 3 pina acum , bune lemne , are don Paulica la Galați , si mai am unul acum acum care pleaca azi la Botoșani , O sa rugam baietii sa ne zica cite ceva de ele .Palete si accesorii tenis de masa la preturi de importator
Fete de palete tenis de masa
TT.MGVSPORT - www. ttsport.ro
Re: Donic Waldner Dotec Hinoki-Pareri
Acum 2 saptamani am pus si eu aceeasi intrebare...am primit mai multe raspunsuri : ca e de fite, ca este un lemn greu si rigid, etc., insa raspunsul cel mai apropiat de realitate a venit din partea domnului Paul Dragomir de la Galați si acest aspect l-am constatat dupa ce l-am testat.
Paul Dragomir a spus: "Ce sa-ti spun tinere ??!!...A fost dragoste la prima vedere si dupa trei saptamini de asteptare am intrat in posesia uneia noi-noute iar din acea clipa nu m-am mai despartit de ea .. Este la superlativ ..
Merita fiecare banut si clipa petrecuta la masa de joc ...Dar singura conditie a fost fata pe rever pentru control maxim .." -Dr. Neubauer- Domination!
Multumesc , domnule Paul, pentru rabdarea, amabilitatea, promptitudinea si sfaturile date.
Nu in ultimul rand (parca sunt la premiile Mtv ) doresc sa va multumesc si dumneavoastra, domnule Mircea Valentin(valigti) pentru acest minunat setup.
Ce sa spun, "maestrul" valigti(care isi merita titulatura), mi-a trimis "o paleta lucrata la mare arta"(subscriu la ce a spus liviu) la care nici nu am visat( FH -Joola Expess One si BH -Joola Express Two). Are un control extraordinar, viteza buna si de asemenea efect.E cam ce isi poate dori , cred eu, un jucator care imbina defensivul cu ofensivul(Joola Express Two e mult mai controlabila decat One, din cate am vazut). E o paleta destul de groasa (numai lemnul are 8 mm) si pentru mine e potrivita pentru ca nu imi plac cele usoare. Mai mult poate sa spuna domnul Paul, pentru ca joaca de mai mult timp cu un astfel de lemn.
Numai bine![size=1]Blade: XIOM - Absolute Carbon Control OFF
FH: DONIC - Coppa JO Platin Soft -2.0
BH: DONIC - Sonex JP Gold -2.0
Comentariu
sal
am vazut ca suntem amandoi din BT.
eu joc cu cativa prieteni si ne-ar interesa stiluri de joc diferite.
poate ca ne intalnim sa jucam daca te pasioneaza.Blade:tb Spark fl
FH: Butterfly Tenergy 05
BH: Grip-s Europe
Comentariu
cadet- 09.nov.2008
- 28
- Moreni, Dâmbovița
- 32
Cu mare placere....numai spatiu ne desparte Yo ma duc saptamana viitoare la Valenii de Munte...daca poti sa ajungi,joc cu mare drag!!Blade:Butterfly Timo Boll T5000
Bh:Donic Coppa Jo Platin Max.
Comentariu
cadet- 09.nov.2008
- 28
- Moreni, Dâmbovița
- 32
Opss,am crezut k vrei sa spui ca suntem amndoi de la btfly,scuze de gresealaBlade:Butterfly Timo Boll T5000
Bh:Donic Coppa Jo Platin Max.
Comentariu
Eu, care am jucat o viata cu YASAKA, am luat un lemn din asta asa, la mishto, ca mi s-a parut mai stramb
Dupa ce am inceput sa dau cu el, am uitat ca spuneam ca-mi plac lemnele mai subtziri si ca NU imi plac lemnele Hinoki. Mai mult, de atunci nu am mai pus maina pe celelalte palete pe care (inca) le am... Deci, aveti grija, se pare ca DOTEC HINOKI se lipeste pe vecie de mana
Oare dl. Paul unde a vazut un lemn ca asta ?Iulian Toma
Comentariu
Dr. Toma: "Oare dl. Paul unde a vazut un lemn ca asta ?"
Mi-a spus, mi-a spus domnul Paul....nu uita de dumneavoastra niciodata .Eu apreciez insa faptul ca a dat-o mai departe...unii nu prea fac acest lucru....
Hmm....pare a fi vorba de tranzitivitate (A ii da lui B, B ii da lui C, inseamna ca A ii da lui C, nu?-adaptata) . Deci sa inteleg ca trebuie sa spun un "MULTUMESC" si dvs... nu, Dr. Toma?
Sanatate!!![size=1]Blade: XIOM - Absolute Carbon Control OFF
FH: DONIC - Coppa JO Platin Soft -2.0
BH: DONIC - Sonex JP Gold -2.0
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2024 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 05:04.Procesare...X
Comentariu