Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

Vand/Schimb Stiga Carbonado 45 ST

Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filtrează
  • Ora
  • Arată
Curăță tot
postări noi

• ÎNCHIS Vand/Schimb Stiga Carbonado 45 ST

Salutare. Daca e cineva interesat vand sau schimb un lemn Stiga Carbonado 45, maner ST, 86g. Lemnul este ca nou, luat din Germania si testat 3 seri la sala. Mie mi se pare un fel de Timo Boll ZLF cu ceva "steroizi", adica putin mai stiff si o idee mai rapid, dar cu acelasi control excelent si super super spinos. Pret 100 EURO transport inclus (pretul afara din cate am vazut e undeva intre 130-180 EURO, iar la noi la Viva e 900 lei).

La schimb ma intereseaza lemne care ar merge cu sandwich, adica nu chiar spinoase, mai degraba stiff si cu feeling tare, care sa mearga in primul rand la capace de langa masa. Sunt deschis la oferte. Stima tuturor !
    Revin cu poze in scurt timp.
    Ultima editare de CornelTT; 20.aug.2016, 14:11.
    Joola Panther FL, FH Tenegry 05 max negru, BH Yasaka Antipower rosie 2.0 mm

Click pe imagine pentru versiune mai mare. 

Nume:	20160709_211124.jpg 
Afișări:	2 
Mărime:	97,8 KB 
ID:	775512 Va salut. Am paleta din imagine stiga carbo wrb care merge f bine cu sandwici nou tibhar speedy soft si soft nittaku magic carbon. Paleta este intr-o stare f buna.Schimb paleta cu lemnul d-vstra si va mai ofer si o diferenta!

Comentariu

Postat în original de buzatu vasile Vezi post
      [ATTACH=CONFIG]13794[/ATTACH] Va salut. Am paleta din imagine stiga carbo wrb care merge f bine cu sandwici nou tibhar speedy soft si soft nittaku magic carbon. Paleta este intr-o stare f buna.Schimb paleta cu lemnul d-vstra si va mai ofer si o diferenta!
      Buna ziua. De care carbo este tube sau 7.6?

- - - Actualizat - - -

Valabil....Poze in linkul de mai jos...
      http://mytabletennis.net/forum/forum...ery-nice-blade

- - - Actualizat - - -

Comentariu

Comentariu

E carbo 7.6

Comentariu

Am dat jos fețele. Asadar... poze doar cu lemnul

Click pe imagine pentru versiune mai mare. 

Nume:	WP_20160809_18_20_49_Pro.jpg 
Afișări:	1 
Mărime:	84,9 KB 
ID:	775541Click pe imagine pentru versiune mai mare. 

Nume:	WP_20160809_18_21_02_Pro.jpg 
Mărime:	82,4 KB 
ID:	775542Click pe imagine pentru versiune mai mare. 

Nume:	WP_20160809_18_23_19_Pro.jpg 
Mărime:	78,1 KB 
ID:	775543

Comentariu

Valabil...

Comentariu

Reducere de pret... Chiar reducere !!! Pret nou : 395 lei.
                Am nevoie de bani asa ca profitati sa luati un lemn excelent, in stare excelenta (ca nou) la pret excelent.
                Daca nici la pretul asta nu-l dau cred ca il donez. Sau il păstrez. 😉
                E un lemn fff bun, feeling superb, control ff bun, exceptional la topspin. In Germania e in mare voga desi la noi nu e prea cunoscut.

Comentariu

Ai MP

Comentariu

VândUT !

Lemnul Carbonado 45 a fost vândut, luni pleaca spre Lugoj. Mulțumesc pentru ofertele de schimb primite in privat. Stima tuturor!

Comentariu

Procesare...
                    X