Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
butterfly zhang jike super zlc + t80 si t05fx 700 ron
Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)
-
organizator local
- 06.mar.2012
- 1548
- Resita
- 51
Likes given: 197Likes received: 74
Domnul meu, de ce nu puneti poze clare cu lemnul, de aproape, ca sa se vada bine emblemele?
Daca nu stiati Butterfly Zhang Jike Super ZLC este cel mai clonat si falsificat lemn din lume. Este plin de "chinezarii" pe piata.Blade: Mizutani ZLC
FH Nittaku Fastarc G1
BH Xiom Sigma II Euro
Comentariu
Predare si verificare personala oriunde in bucuresti...cine stie si cunoaste isi poate da foarte usor seama de originalitatea lemnului cat si a fetelor.
- - - Actualizat - - -
Lemnul este cumparat de mine din japonia acum 1 an ...nu va faceti griji in legatura cu originalitatea lemnului , este pus la acest pret deoarece am nevoie de banii acestia.
Comentariu
Aveti ..atunci si cutia?,originală!,,,atunci nu se mai discuta originalitatea!
Sent from my iPhone using Tapatalk
Comentariu
Deci atâtia bani ,merită ,,fără ?ndoială!!,,,dar cred ca vorbim de alt lemn,,, acest lemn este cumparat din Japonia,,,nu de la Vali!!
Sent from my iPhone using Tapatalk
Comentariu
Pune, domnule, poze detaliate, pentru ca asa se precizeaza in regulamentul de vanzare-cumparare, ca sa vedem fetele... sunt ciupite/ nu sunt ciupite...sa stim cam pe ce am da banii.
Comentariu
senior- 05.mar.2014
- 457
- București/Targu-Jiu
Likes given: 817Likes received: 240
M-ar interesa lemnul, stau in bucuresti dar am nevoie de cateva meciuri de proba. Trebuie sa-l compar cu Primorac OFF+ carbon cu rakza 7 si tibhar genius.Lemn dă Cireș supranumit și Fix-caria
FH Cauciuc natural de la Danubiana
BH Camera de bicicleta de la Luduș
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2024 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 23:29.Procesare...X
Comentariu