Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
Vand fete MX-P Blufire Rhyzm-P Rasant
Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)
-
Buna. Ce grosime are MX-P rosu?
Inca o intrebare: de sunt toate fețele desfacute din ambalajul original? Le-ai luat asa "la pachet" sau le-au desfacut tu?Joola Panther FL, FH Tenegry 05 max negru, BH Yasaka Antipower rosie 2.0 mm
Buna seara , fetele le-am primit asa la pachet , garantez ca sunt originale deoarece si eu joc cu fete din acest "lot". Grosimea este MAX la toate feteleGEWO TABLE TENNIS
Comentariu
Ai mp pentru Evolution MX-P.Levi SIC Gloria OFF, Fețe: FH Xiom VEGA X max black+BH Der materialspezialist Kamikaze OX red
Levi SIC Carbo Def, Fețe: FH Tibhar Evolution MX-D 2mm black+BH Tibhar Grass Dtecs OX red
Comentariu
organizator local- 04.apr.2010
- 4643
- Cluj-Napoca, Romania
- 50
Likes given: 246Likes received: 317
EU AM CUMPARAT UN bluefire M1 SI VA SPUN CA FETELE SUNT OK AM AVUT SI INAINTE M1 DE LA DL GELU SI NU E NICI O DIFERENTA DOAR DE PRET !! LA VLAD SUNT MAI ACCESIBILE !!DAN UNIVERSAL balustrade din inox &confectii metalice fier forjat!http://danuniversal.000space.com/ vezi aici!
Comentariu
Mx-p max a ajuns cu bine la Miercurea Ciuc si a fost aruncata in lupta la turneul A de la Odorheiu Secuiesc. Rezultatul a fost cu mult peste asteptari!!! Spin extra, viteza foarte buna si mai ales un control extraordinar! Este o fata remarcabila!... Si sa nu uit sa-l recomand pe Vladut pentru seriozitate.Levi SIC Gloria OFF, Fețe: FH Xiom VEGA X max black+BH Der materialspezialist Kamikaze OX red
Levi SIC Carbo Def, Fețe: FH Tibhar Evolution MX-D 2mm black+BH Tibhar Grass Dtecs OX red
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2024 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 22:56.Procesare...X
Comentariu