Incepand de joi 08.09 se desfasoara la Slatina turul diviziei B-baieti,ambele serii.
In aceeasi perioada ,dar la Constanța,au loc simultan partidele din turul diviziei A si B,fete
Au promovat in divizia B trei echipe de tinere sperante
1.Steaua București (Andrei Filimon, Mircea Alexandru,Coroian,Alex Ghe,Munteanu)
2.Una de la Clung,Pristavu a facut alt club ca nu are voie cu 2 echipe de la acelasi club in SL si tot ieseau primii in div A degeaba. (Spelbus Florin,Tonghioiu si Zamfir ,daca nu ma insel)
3.Una de la Slatina cu Neacsu,Manescu si inca cineva ,nu am toate informatiile.
Ca si anul trecut ,cand au promovat cele doua echipe constantene formate in majoritatea lor din jucatori de SL,si anul acesta castigatorii celor doua serii se cam stiu deja
Daca se pastreaza trendul actual parca vad ca la anul trage la promovare in div B o echipa ce are in componenta pe Adi Crisan
Pt ACS Somuz Fălticeni vor juca Nemaciuc,Hurloi,Cocinschi si Mosneagu
Cele doua serii sunt
Seria I
1.Raris TM
2.Somuz
3.ACS Cluj
4.TTT București
5.Alba Iulia
6.Topoloveni
7.Dunarea Giurgiu
8.Slatina
Seria II
1.Tg sECUIESC
2.Odorhei
3.Electrica Sf Gh
4.Proaktiv Focșani
5ACTT Buc
6.M,uresul Ludus
7.Steaua
8.Pristavu
Bafta!!
In aceeasi perioada ,dar la Constanța,au loc simultan partidele din turul diviziei A si B,fete
Au promovat in divizia B trei echipe de tinere sperante
1.Steaua București (Andrei Filimon, Mircea Alexandru,Coroian,Alex Ghe,Munteanu)
2.Una de la Clung,Pristavu a facut alt club ca nu are voie cu 2 echipe de la acelasi club in SL si tot ieseau primii in div A degeaba. (Spelbus Florin,Tonghioiu si Zamfir ,daca nu ma insel)
3.Una de la Slatina cu Neacsu,Manescu si inca cineva ,nu am toate informatiile.
Ca si anul trecut ,cand au promovat cele doua echipe constantene formate in majoritatea lor din jucatori de SL,si anul acesta castigatorii celor doua serii se cam stiu deja
Daca se pastreaza trendul actual parca vad ca la anul trage la promovare in div B o echipa ce are in componenta pe Adi Crisan
Pt ACS Somuz Fălticeni vor juca Nemaciuc,Hurloi,Cocinschi si Mosneagu
Cele doua serii sunt
Seria I
1.Raris TM
2.Somuz
3.ACS Cluj
4.TTT București
5.Alba Iulia
6.Topoloveni
7.Dunarea Giurgiu
8.Slatina
Seria II