vand lemn TIMO BOLL ALL+ cu 50 lei
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
lemn TIMO BOLL ALL+
Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 3 (0 members and 3 guests)
-
junior
- 18.ian.2009
- 75
- Galați, Romania
- 52
Likes given: 0Likes received: 0
Re: lemn TIMO BOLL ALL+
Postat în original de catalin_btvand lemn TIMO BOLL ALL+ cu 50 leiDHS Hurricane King
XIOM Vega Pro 2.0
XIOM Vega Pro 2.0
Oamenii stiu cum arata Timo Boll ALL+. Voiau sa stie cum arata lemnul pe care-l vindetiLemn- Bty Viscaria
FH - TENERGY 05
BH - TENERGY 80
Comentariu
senior- 25.nov.2008
- 941
- Botoșani
- 31
Likes given: 56Likes received: 147
poi eu nu am poza cu lemnul dar e putin uzat ca am jucat eu si il vand pentru ca vreau sa imi iau alta paleta....
Comentariu
"lemn vandut"....inseamna la el : E PRAF LEMNULBlade : DHS Hurricane King
FH: DHS Hurricane 3 Neo National
BH: Xiom Vega Europe
Comentariu
No las ca-i bineTENERGY // LIN Gaoyuan // TENERGY
TENERGY // VISCARIA // TENERGY
Comentariu
Botoșani nu "Bulgar Tabac"...Lemn- Bty Viscaria
FH - TENERGY 05
BH - TENERGY 80
Comentariu
Daaa....v-ati gasit voi sa comentati....exact voi.... Nu cred ca are legatura cu Botoșani. E doar vorba de IQ si de educatie, de mediul social in care a crescut un om. Se potriveste in aceasta situatie : "Rade ciob de oala sparta"...inteligentilor....[size=1]Blade: XIOM - Absolute Carbon Control OFF
FH: DONIC - Coppa JO Platin Soft -2.0
BH: DONIC - Sonex JP Gold -2.0
Comentariu
Dar nu au fost decat niste zambete si comentarii vesele. Nici o intentie ofensatoare.Lemn- Bty Viscaria
FH - TENERGY 05
BH - TENERGY 80
Comentariu
senior- 25.nov.2008
- 941
- Botoșani
- 31
Likes given: 56Likes received: 147
oameni buni ce aveti cu Botoșaniu??? incepe sa se raspandeasca in acest judet de la vreme incoace fenomenul numit tenis de masă chiar avem si un centru de juniori
Comentariu
LA varsta ta mai bine ai sta cu ochii cat cepele pe forum si a-i invata ceva din experienta celor mai in varsta in loc sa vii sa ne arati limita iq-ului tau
Invata puiul pe gaina ,nu MarioTENERGY // LIN Gaoyuan // TENERGY
TENERGY // VISCARIA // TENERGY
Comentariu
Postat în original de andrei/frumubtBlade:tb Spark fl
FH: Butterfly Tenergy 05
BH: Grip-s Europe
Comentariu
Postat în original de mah.horeaLA varsta ta mai bine ai sta cu ochii cat cepele pe forum si a-i invata ceva din experienta celor mai in varsta in loc sa vii sa ne arati limita iq-ului tau
Invata puiul pe gaina ,nu Mario[size=1]Blade: XIOM - Absolute Carbon Control OFF
Comentariu
Postat în original de mah.horeaLA varsta ta mai bine ai sta cu ochii cat cepele pe forum si a-i invata ceva din experienta celor mai in varsta in loc sa vii sa ne arati limita iq-ului tau
Invata puiul pe gaina ,nu MarioAndro Rasanter 48
Butterfly Timo ALC
Andro Rasanter 48
Comentariu
Postat în original de acidutzuPostat în original de mah.horeaLA varsta ta mai bine ai sta cu ochii cat cepele pe forum si a-i invata ceva din experienta celor mai in varsta in loc sa vii sa ne arati limita iq-ului tau
Invata puiul pe gaina ,nu Mario
Comentariu
Postat în original de iulianPostat în original de acidutzuPostat în original de mah.horeaLA varsta ta mai bine ai sta cu ochii cat cepele pe forum si a-i invata ceva din experienta celor mai in varsta in loc sa vii sa ne arati limita iq-ului tau
Invata puiul pe gaina ,nu Mario[size=1]Blade: XIOM - Absolute Carbon Control OFF
Comentariu
corect partial, optativ poate fi folosit cu sau fara "conditional" (sau cel putin cand l-am invatat eu se putea) iar restul nu este prezent: "a ii invata" pe ei "ii" deci "a invata" este in realitate forma de infinitiv a verbului. Uff daca si la tenis as fi asa de pregatit teoretic... )
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2024 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 19:01.Procesare...X
Comentariu