Cucu Cristin - Targoviște - amatori
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
Turneu A ? Club Sportiv Tenis de Masă Târgoviște ?- ediția a II-a, 24.09.2016
Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 3 (0 members and 3 guests)
-
parvu nicolae ph avansati multumesc frumosToate drumurile sunt unse cu supărări, numai ăla spre c?rciumă e măturat de ?ngeri.
Comentariu
Media lui Chiru 16.75 inca permite sa-si aleaga unde sa joace tenis respectiv amatori s-au open.
Sa se actualizeze clasamentul si va trece la open.
Cu respect !!!
Comentariu
senior- 14.ian.2008
- 1061
- 37
Likes given: 3Likes received: 256
Postat în original de Victor Sencu Vezi postSorin cu care ati jucat finala e la OPEN
Inscrieti va la open ca nu steti de amatori
Dupa cum zice si Liviu Miron , media si totusi si varsta ceea ce cred ca e normal , ii permite lui Sorin
Chiru sa joace la amatori .
Nu inteleg ce te deranjeaza pe tine care esti relativ nou in amatur si care ai venit de la amatori la open dupa ce te spargeai in figuri ca o sa bati tot la turneele de la Ploiești cand de fapt nu prea ai ce cauta tu la open.
Lasa omul sa joace unde poate si sa se simta bine ca de asta venim la turnee.
N-am nimic personal cu tine , dar prea iti dai cu parerea de multi pe forumul asta fara sa te uiti intai la tine
Sent from my iPhone using Tapatalk
Postat în original de Victor Sencu Vezi postSorin cu care ati jucat finala e la OPEN
Dupa cum zice si Liviu Miron , media si totusi si varsta ceea ce cred ca e normal , ii permite lui Sorin
Nu inteleg ce te deranjeaza pe tine care esti relativ nou in amatur si care ai venit de la amatori la open dupa ce te spargeai in figuri ca o sa bati tot la turneele de la Ploiești cand de fapt nu prea ai ce cauta tu la open.
N-am nimic personal cu tine , dar prea iti dai cu parerea de multi pe forumul asta fara sa te uiti intai la tine
Scuze de repetare mesaj dar am trimis de pe mobil unde e si semnalul mai slab
Comentariu
Echipa AmaTur- 28.dec.2012
- 4682
- Târgoviște, DB
Likes given: 458Likes received: 1346
Postat în original de allexut Vezi postDupa cum zice si Liviu Miron , media si totusi si varsta ceea ce cred ca e normal , ii permite lui Sorin
Comentariu
senior- 20.iul.2015
- 646
- Târgoviște
- 49
Likes given: 79Likes received: 90
Nu ma deranjeaza allexutz
Eu faceam un compliment in sensul ca e bun dl Sorin si joaca bine
In schimb nu mi place stilul tau de a vb cu mine
Mi e greu sa ti raspund la toate ...
Retine ideea ca n am intentii rele
Comentariu
Sencule , lasa'i sa vorbeasca , tu rupe-i pe toti ca potiFH - Tenergy 05
Blade - Bty Viscaria
Bh - Tenergy 64
Comentariu
senior- 14.ian.2008
- 1061
- 37
Likes given: 3Likes received: 256
Postat în original de Gggrusu Vezi postSencule , lasa'i sa vorbeasca , tu rupe-i pe toti ca poti
Vezi cum raspunzi fara sa ai habar ?
- - - Actualizat - - -
Postat în original de Victor Sencu Vezi postNu ma deranjeaza allexutz
Eu faceam un compliment in sensul ca e bun dl Sorin si joaca bine
In schimb nu mi place stilul tau de a vb cu mine
Mi e greu sa ti raspund la toate ...
Retine ideea ca n am intentii rele
Pe mine m-a deranjat ca de cand ai inceput sa participi la turnee mai des ( si asta nu e de foarte mult timp) tot faci pe grozavul si pe unii chiar ii deranjeaza lucrul asta care au mult mai multa vechime in amatur si nu comenteaza unul de altul
Comentariu
organizator principal- 15.sep.2011
- 3539
- Fieni, Dâmbovița
Likes given: 3548Likes received: 1414
Allexut, Victor nu face pe grozavul, chiar joacă grozav de bine si ne bucura ca a revenit si se prezintă la cat mai multe turnee!! Nu trebuie să ne tachinam, ci să jucam tenis la un nivel cât mai ?nalt!!Blade - Timo Boll ZLF - OFF
FH - Xiom Sigma II Pro
BH- Xiom Sigma II Pro
Comentariu
organizator principal- 15.sep.2011
- 3539
- Fieni, Dâmbovița
Likes given: 3548Likes received: 1414
Manoiu Claudiu- avansati
Ionescu Mihai- începători
Ionescu Andreea-începători
Zamfir Gabriel-începători
Filip Ionuț-începători
Vijoianu Ionut-începători
Sprînceană Marius-începători
Fluture Alexandru-începătoriUltima editare de ClaudiuManoiu; 18.sep.2016, 14:56.Blade - Timo Boll ZLF - OFF
FH - Xiom Sigma II Pro
BH- Xiom Sigma II Pro
Comentariu
maestru- 02.feb.2012
- 1788
- București
- 72
Likes given: 722Likes received: 1322
Dinu Gheorghe si Ionascu Gabriel, amatori avansati - BucureștiBlade : Dr. Neubauer Phenomenon
FH : Donic Blue Star A 2
BH : Dermaterialspezialist Kamikaze
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2025 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 08:12.Procesare...X
Comentariu