Buna ziua, caut Viscaria fluture negrudaca e posibil undeva pe la 85 grame. Tel 0767751550 (whatsup pls) sau pe email oanesgabi@gmail.com
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
CUMPAR VISCARIA fluture negru
Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)
-
CUMPAR VISCARIA fluture negru
DHS - Hurricane Long 5
FH - DHS Hurricane 3 NATIONAL Blue Sponge
BH - Butterfly - Tenergy 64Taguri: Nimic
organizator local- 06.mar.2012
- 1548
- Resita
- 51
Likes given: 197Likes received: 74
Cu parere de rau, nu-i de vanzare,
Doar asa, pentru delectare ...
https://postimg.cc/gallery/pqrmfmd2/Blade: Mizutani ZLC
FH Nittaku Fastarc G1
BH Xiom Sigma II Euro
Si totusi la ce bani ar fi unul domnule johnny? Doar asa sa se sperie clientii..FH DHS H3 NEO NEAGRA - CLONEL SDC XuXin Edition - BH DHS H3 NEO ROSIE Sistemu-i carnivor, se pregăteşte să te consume, doar că regimu-i vegan, tre să fiarbă legume!!!
Comentariu
Ma risc eu sa va spun cea mai ieftina varianta de pe ebay, 500$, lemn cu lovituri in cant.
http://m.ebay.com/itm/Butterfly-Visc...625?nav=SEARCHUltima editare de eres01; 24.sep.2016, 18:30.FH DHS H3 NEO NEAGRA - CLONEL SDC XuXin Edition - BH DHS H3 NEO ROSIE Sistemu-i carnivor, se pregăteşte să te consume, doar că regimu-i vegan, tre să fiarbă legume!!!
Comentariu
senior- 31.mar.2015
- 363
- drobeta turnu severin
- 47
Likes given: 9Likes received: 2
Postat în original de Johnny Erasure Vezi postCu parere de rau, nu-i de vanzare,
Doar asa, pentru delectare ...
https://postimg.cc/gallery/pqrmfmd2/Blade Buterfly Apolonia Tiago
FH Tenergy 80
BH Tenergy 05 FX
Comentariu
maestru- 27.iun.2011
- 1549
- Timișoara, Romania, Romania
- 38
Likes given: 26Likes received: 65
destul de piperat pretul!dar pentru colectionari merita!m-ar durea sufletul sa dau o gramada de bani si sa joc cu frica sa nu o lovesc de masa!tb alc t05/t05 fx
Comentariu
senior- 11.iun.2010
- 775
- Lugojel, Timis, Romania, Romania
- 52
Likes given: 2Likes received: 9
Aiurea,nu-si justifica si nici nu merita bani astea.Dar pentru colectionari..........................
Comentariu
Eu am avut ocazia sa incerc un lemn de genul asta acum 2 zile si cred ca e diferenta destul de mare intre cel cu fluture negru si lemnul produs mai de curand. In privinta pretului, aici e mult de discutat.Postat în original de ticu sorin Vezi postAiurea,nu-si justifica si nici nu merita bani astea.Dar pentru colectionari..........................DHS - Hurricane Long 5
FH - DHS Hurricane 3 NATIONAL Blue Sponge
BH - Butterfly - Tenergy 64
Comentariu
Cererea si oferta reprezinta factorii majori ai pietei concurentiale iar raportul dintre ele este esential in formarea si evolutia preturilor. La randul lor, preturile prin dinamica lor caracterizeaza la un moment dat o situatie de piata pe un segment sau in integralitatea sa ; exista deci trei situatii posibile :
abundenta pietei,
raritatea produselor
sau chiar lipsa unui bun.
Cred ca e clar unde ne pozitionam, cat despre diferenta dintre fluturele negru si cel argintiu, refuz sa cred ca nu exista, ar insemna sa ii fac nebuni pe o gramada de membri ai acestui forum care cred in ea. Acum ce ar mai fi de precizat este faptul ca acea diferenta nu te va ajuta NICIODATA sa castigi meciuri.
Ps.
Daca respecti regulile de circulatie teoretic ajungi in acelas timp la destinatie indiferent daca te deplasezi cu un logan sau cu un bentley, diferenta este caracterizata doar de cum te simnti pe parcursul drumului.
Deci merita sau nu un fluture negru?
image hostingFH DHS H3 NEO NEAGRA - CLONEL SDC XuXin Edition - BH DHS H3 NEO ROSIE Sistemu-i carnivor, se pregăteşte să te consume, doar că regimu-i vegan, tre să fiarbă legume!!!
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2024 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 20:42.Procesare...X
Comentariu