Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

CUMPAR VISCARIA fluture negru

Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filtrează
  • Ora
  • Arată
Curăță tot
postări noi

• CUMPAR VISCARIA fluture negru

Buna ziua, caut Viscaria fluture negrudaca e posibil undeva pe la 85 grame. Tel 0767751550 (whatsup pls) sau pe email oanesgabi@gmail.com
    DHS - Hurricane Long 5
    FH - DHS Hurricane 3 NATIONAL Blue Sponge
    BH - Butterfly - Tenergy 64

Cu parere de rau, nu-i de vanzare,
    Doar asa, pentru delectare ...

https://postimg.cc/gallery/pqrmfmd2/
    Blade: Mizutani ZLC
    FH Nittaku Fastarc G1
    BH Xiom Sigma II Euro

Comentariu

Si totusi la ce bani ar fi unul domnule johnny? Doar asa sa se sperie clientii..
      FH DHS H3 NEO NEAGRA​ - CLONEL SDC XuXin Edition - BH DHS H3 NEO ROSIE​ Sistemu-i carnivor, se pregăteşte să te consume, doar că regimu-i vegan, tre să fiarbă legume!!!

Comentariu

Postat în original de eres01 Vezi post
        Si totusi la ce bani ar fi unul domnule johnny? Doar asa sa se sperie clientii..
        Scump d-le, foarte scump ... mi-e si rusine sa spun cat costa ...
        Blade: Mizutani ZLC
        FH Nittaku Fastarc G1
        BH Xiom Sigma II Euro

Comentariu

Ma risc eu sa va spun cea mai ieftina varianta de pe ebay, 500$, lemn cu lovituri in cant.

http://m.ebay.com/itm/Butterfly-Visc...625?nav=SEARCH
          Ultima editare de eres01; 24.sep.2016, 18:30.
          FH DHS H3 NEO NEAGRA​ - CLONEL SDC XuXin Edition - BH DHS H3 NEO ROSIE​ Sistemu-i carnivor, se pregăteşte să te consume, doar că regimu-i vegan, tre să fiarbă legume!!!

Comentariu

Postat în original de Johnny Erasure Vezi post
            Cu parere de rau, nu-i de vanzare,
            Doar asa, pentru delectare ...

https://postimg.cc/gallery/pqrmfmd2/
            Stiu lume care ar da in cap pentru un lemn ca asta
            Blade Buterfly Apolonia Tiago
            FH Tenergy 80
            BH Tenergy 05 FX

Comentariu

destul de piperat pretul!dar pentru colectionari merita!m-ar durea sufletul sa dau o gramada de bani si sa joc cu frica sa nu o lovesc de masa!
              tb alc t05/t05 fx

Comentariu

Aiurea,nu-si justifica si nici nu merita bani astea.Dar pentru colectionari..........................

Comentariu

Eu am avut ocazia sa incerc un lemn de genul asta acum 2 zile si cred ca e diferenta destul de mare intre cel cu fluture negru si lemnul produs mai de curand. In privinta pretului, aici e mult de discutat.
                  Postat în original de ticu sorin Vezi post
                  Aiurea,nu-si justifica si nici nu merita bani astea.Dar pentru colectionari..........................
                  DHS - Hurricane Long 5
                  FH - DHS Hurricane 3 NATIONAL Blue Sponge
                  BH - Butterfly - Tenergy 64

Comentariu

Toata chestia asta este o treaba psihologica,nimic alceva.

Comentariu

Cererea si oferta reprezinta factorii majori ai pietei concurentiale iar raportul dintre ele este esential in formarea si evolutia preturilor. La randul lor, preturile prin dinamica lor caracterizeaza la un moment dat o situatie de piata pe un segment sau in integralitatea sa ; exista deci trei situatii posibile :
                      abundenta pietei,
                      raritatea produselor
                      sau chiar lipsa unui bun.

Cred ca e clar unde ne pozitionam, cat despre diferenta dintre fluturele negru si cel argintiu, refuz sa cred ca nu exista, ar insemna sa ii fac nebuni pe o gramada de membri ai acestui forum care cred in ea. Acum ce ar mai fi de precizat este faptul ca acea diferenta nu te va ajuta NICIODATA sa castigi meciuri.

Ps.
                      Daca respecti regulile de circulatie teoretic ajungi in acelas timp la destinatie indiferent daca te deplasezi cu un logan sau cu un bentley, diferenta este caracterizata doar de cum te simnti pe parcursul drumului.

Deci merita sau nu un fluture negru?

image hosting

Comentariu

Procesare...
                      X