Doktore, ce sa-i faci, te-a luat la faza asta ('pe surse', eu n-am vazut nimic)
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
Turneu A - "Cupa de toamna" Botoșani - 08 octombrie 2016
Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 8 (0 members and 8 guests)
-
Echipa AmaTur
- 05.feb.2011
- 4437
- botosani
- 55
Likes given: 3887Likes received: 1817
Postat în original de PRIZA TOK Vezi postVă rog analizați temeinic participarea acestui domn ieșean la turneul organizat de voi,deoarece este în stare sa piardă toate jocurile din grupele inferioare cu 3-2,și personal nu-mi doresc o afectare psihica timpurie,este un domn tânăr ,plin de viață și perspective de câștig în tenisul de masa.Nu-mi doresc sa se lase de tenisul de masa,ca - mi doresc și în continuare sa mă mai întâlnesc cu el la masa de tenis,?n special în campionatul ieșean, liga 1.Este vorba ,bineînțeles de CRISTI CIORTESCU .
In ultimul timp se pare ca efortul e mai mare la coborare nu la urcare.
Pana la urma urmei, omul se simte bine printre avansati, probabil ca-si stie bine locul si pana una alta mai zaboveste un pic printre noi.
E bine oricum ar fi.
Respect.Blade: lemn off...ce lemn !
Bh: cu tepi
Fh: fara tepi
Comentariu
senior- 30.nov.2008
- 1455
- Cluj-Napoca
- 66
Likes given: 114Likes received: 65
Sorin e, după cum știi prea bine,domnul CRISTI CIORTESCU este ierbar, având superblok pe bh-end.In astfel de situații mai este nevoie sa-ti reamintesc,?n special ție, cine este învingătorul cu 3-0?Știu unde vrei sa ajungi,sa particip și eu la turneul organizat de voi,dar s-ar părea ca nu pot.Ceea ce doresc sa le transmit și altor jucători, este ca voi organizați unul dintre cele mai frumoase și reușite turnee de tenis de masă din tara și cu aceasta ocazie ?i invit pe cât mai mulți jucători de tenis sa va calce pragul sălii unde se va desfășura acest turneu și ?i asigur ca nu vor regreta ,mai ales la evenimentule plăcute de după turneu.Va doresc un turneu reușit din toate punctele de vedere și mai ales sa aveți parte de cât mai mulți participanți. FLORINE -BN, s-ar părea ca mi-am găsit, ,nașul, doar orice naș își are nașul. Dar niciodată nu trebuie sa disperi, este loc și de mai bine.Blade: JOOLA BOMB EXTREME.
Rubber: TENERGY 05 2,1mm.
Comentariu
Buna,
De la Rădăuți:
1. Foca Dorin - avansati
2. Foca Stefan - incepatori
3. Foca Ciprian - incepatori.
Multumesc si mult succes
Comentariu
Istrate Ghiorghita - Suceava, la incepatoriJOOLA Zelebro
FH Joola Rhyzer Pro 45
BH Joola Rhyzer Pro 45
Comentariu
Bună ziua,se înscriu cu plăcere Donisan Costel și Mihuț Benone din Pașcani la începători.Mulțumim frumos.
Comentariu
Oancea Marian, din Bacău, avansati.Nittaku Acoustic
FH - Xiom Omega V Tour
BH - Xiom Omega V Tour
Comentariu
Din Bacău, Stroe Ionel, avansati!Nittaku Acoustic
FH - Xiom Omega V Tour
BH - Xiom Omega V Tour
Comentariu
Postat în original de cornelus3 Vezi postDin Botoșani la amatori:
Aluculesa Radu
Lupu Cristian
Te rog Sorin sa ii transferi pe cei doi la incepatori.Dormeam la ora aceea cand am facut inscrierile si nu am reusit sa fiu destul de explicit.Multumesc.
Tot din Botoșani la incepatori:
Pinzariu Teo
Pinzariu Iustina
Havris Rares
Posteuca Lucian
??? Simona
Puscasu Calin
Ciobanu Dan
Comentariu
Echipa AmaTur- 05.feb.2011
- 4437
- botosani
- 55
Likes given: 3887Likes received: 1817
La incepatori:
Stefanachi Bogdan / Bt
La avansati
Mihai Alex / BtBlade: lemn off...ce lemn !
Bh: cu tepi
Fh: fara tepi
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2025 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 22:20.Procesare...X
Comentariu