Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
Vand lemn Primorac Off+ cu fluture negru!!
Adună
Acest topic este închis
X
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
-
Cu tot respectul colegu, dar lemnul acesta numai in stare decenta nu este.
Nu lua in nume de rau afirmatia mea dar daca vrei ca raportul calitate pert sa fie corect, trebuie sa reevaluezi serios partea financiara din anuntul tau.FH DHS H3 NEO NEAGRA - CLONEL SDC XuXin Edition - BH DHS H3 NEO ROSIE Sistemu-i carnivor, se pregăteşte să te consume, doar că regimu-i vegan, tre să fiarbă legume!!!
Iti pot oferi 450 de ron , rupti pe margine, muscati de caine, arsi cu tigara,dar reparati cu scoci nu afecteaza valoare lor, poti juca cu ei la cazino fara probleme! Sau...Tu ai da 450 pe un lem ca al tau? Daca cumva ai raspuns"da" te intrb: cat oferi pe un lemn ca asta in perfecta stare?
Trimis de pe al meu SM-G530FZ folosind Tapatalkwww.*************
Comentariu
senior- 31.mar.2015
- 363
- drobeta turnu severin
- 47
Likes given: 9Likes received: 2
Aia doream sa zic si eu,nu poti cere atatia bani pe un asemenea lemn in starea care este, fie cu fluture negru, argintiu sau roz sau orice culoare.
Au inceput sa se poarte fluturii negrii la vanzare pe forum pe o carca de bani ca e la moda.
Cu stima!!Blade Buterfly Apolonia Tiago
FH Tenergy 80
BH Tenergy 05 FX
Comentariu
Fluturele negru este intact (: ?blade :TB ALC
fh : joola rhyzm-P, 2.0
bh : andro rasant grip, 2.0
Comentariu
Coordonator Onorific- 29.oct.2009
- 4657
- Arad
- 43
Likes given: 161Likes received: 361
Nu pot deschide pozele, mor de ciudaBlade: VECHITURA CU 70 LEI
FH: FATA DE ROATA DE MASINA
BH: PIAPTAN CU EFECTE SECUNDARE
Comentariu
arata bine...iti iei 100 de ron pe el...Pentru o viaţă sănătoasă evitaţi: prietenii falşi, minciuna şi excesul de ?ncredere.
Comentariu
Coordonator Onorific- 29.oct.2009
- 4657
- Arad
- 43
Likes given: 161Likes received: 361
Postat în original de Alex.C Vezi postarata bine...iti iei 100 de ron pe el...
Glumesc, poate vanzatorul in cauza nu are de unde sa stie valoarea unuia in stare impecabila, si de asta a pus oretul acesta, eu ii respect doleanta, iar in urma comentariilor se va lamuriBlade: VECHITURA CU 70 LEI
FH: FATA DE ROATA DE MASINA
BH: PIAPTAN CU EFECTE SECUNDARE
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2024 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 23:43.Procesare...X
Comentariu