actualizare
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
De vânzare : MATERIALE
Adună
Acest topic este închis
X
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
-
mai este la vanzare doar fata buffaloVictas V22 DE blue 2.0
Victas Koji Matsushita Special
Victas Curl P1V black1.5
Comentariu
Nebunie fata Dr. Neubauer Buffalo sare foarte asemanator cu Dr. Neubauer Super Block ( OX ) ... am incercat-o si eu Spor la vanzare.
Comentariu
Oferte la buffalo???Victas V22 DE blue 2.0
Victas Curl P1V black1.5
Comentariu
Postat în original de phill Vezi postEste f.apropiată.Poți vorbi neintrebat dar nu intreba nevorbit.
Comentariu
adaug paleta formata din lemn Butterfly DefenceII maner ST ; 92gr si fata Tenergy 64 negru de 1,9 + Tsp curl p1-r rosu de 1,4-1,7. Precizez ca lemnul este impecabil fara vreo atingere iar fetele au fost luate de noi de la tt-shop si ttsport. Este paleta perfecta pentru un aparator modern(parerea mea)!
Victas V22 DE blue 2.0
Victas Curl P1V black1.5
Comentariu
Postat în original de phill Vezi postadaug paleta formata din lemn Butterfly DefenceII maner ST ; 92gr si fata Tenergy 64 negru de 1,9 + Tsp curl p1-r rosu de 1,4-1,7. Precizez ca lemnul este impecabil fara vreo atingere iar fetele au fost luate de noi de la tt-shop si ttsport. Este paleta perfecta pentru un aparator modern(parerea mea)!
Victas V22 DE blue 2.0
Victas Curl P1V black1.5
Comentariu
Dle. Phil chiar nu te mai intaleg.... Vineri (ieri ) am vorbit la telefon și ți-am oferit prețul oferit de tine, facem targul după care îmi spui că nu vrei să o mai vinzi că o ți pt tine paleta.... Ce fel de om de cuv?nt ești?...De ce faci așa ceva?... Acum văd că paleta este din nou la vânzare.... Ți-am spus că nu este pt mine paleta,ce îmi spune acum omul acesta când vede acum că paleta este din nou la vânzare?...
Ai văzut că nu ți-am nimic când ai spus că vrei să o ți pentru tine Paleta, mă deranjează că acum ai pus din nou paleta la vânzare după câteva ore de când am vorbit....
Rog un moderator sa fie închis acest anunț, să facem așa cum a spus el că nu mai este de vânzare.... Cum este posibil așa ceva...? Să te joci cu noi.... Nu au fost 50 lei, au fost vorba de 1000 de lei.Ultima editare de leo33; 26.mar.2017, 00:30.
Comentariu
Am promis si altor persoane poze cu lemnul desfacut asa ca am pus. Daca doriti paleta este a dvs.fara probleme. Nu trebuie sa va suparati fara sa stitii toate detaliile. O duminica placuta.Victas V22 DE blue 2.0
Victas Curl P1V black1.5
Comentariu
actualizare
buffalo e vandut********
- - - Actualizat - - -
Postat în original de phill Vezi postVictas V22 DE blue 2.0
Victas Curl P1V black1.5
Comentariu
vandut si lemnul Donic********
celelalte produse valabile********
- - - Actualizat - - -
Postat în original de phill Vezi postadaug paleta formata din lemn Butterfly DefenceII maner ST ; 92gr si fata Tenergy 64 negru de 1,9 + Tsp curl p1-r rosu de 1,4-1,7. Precizez ca lemnul este impecabil fara vreo atingere iar fetele au fost luate de noi de la tt-shop si ttsport. Este paleta perfecta pentru un aparator modern(parerea mea)****
Victas V22 DE blue 2.0
Victas Curl P1V black1.5
Comentariu
Postat în original de phill Vezi postadaug paleta formata din lemn Butterfly DefenceII maner ST ; 92gr si fata Tenergy 64 negru de 1,9 + Tsp curl p1-r rosu de 1,4-1,7. Precizez ca lemnul este impecabil fara vreo atingere iar fetele au fost luate de noi de la tt-shop si ttsport. Este paleta perfecta pentru un aparator modern(parerea mea)!
Victas V22 DE blue 2.0
Victas Curl P1V black1.5
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2024 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 21:49.Procesare...X
Comentariu