Pret 300 lei. Tel 0765558208
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
Vand lemn butterfly Petr Korbel made in Japan
Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)
-
La Petr Korbel sunt multe fake-uri pe piata si unele sunt foarte bine facute; este motivul principal pentru care se cer poze si la lemnele noi.
O zi buna.
Comentariu
Postat în original de joo saehyuk Vezi postLemn nou
- - - Actualizat - - -
Postat în original de joo saehyuk Vezi postNu stiu cum se pun poze😑
- - - Actualizat - - -
Indrumare?
Ca sa nu încarci forumul prea tare, intra pe www.postimage.org încarci pozele apoi postezi aici doar linkul cu ele. Bafta.Nittaku Violin Fastarc G-1 / Fastarc S-1
Comentariu
Adrian este un tip corect il cunosc...... daca vrei poti sa mi trimiti pe e-mail poze si le adaug eu aici.....
dar si colegi au dreptate....
Comentariu
Lemnul are maner FL si 95 grame. Am jucat cu el un antrenament, nu mi se potriveste, sunt aparator si CHOP-ul cu soft este foarte greu de executat. Joc cu Joo Saehyuk T05 si TSP Curl P1R 1.2.
- - - Actualizat - - -
- - - Actualizat - - -
- - - Actualizat - - -
am reusit cu pozele
- - - Actualizat - - -
Adaug o fata t05 si o fata xiom vega pro. Xoimul este ca nou, au fost taiate pe korbel
Comentariu
organizator local- 01.mar.2015
- 878
- Dumbraveni-Sighișoara
- 48
Likes given: 103Likes received: 222
Comentariu
Buna. De unde ati luat lemnul? Daca e nou ar trebui sa stiti istoricul sau, ma gandesc si eu ......
Comentariu
senior- 31.mar.2015
- 363
- drobeta turnu severin
- 47
Likes given: 9Likes received: 2
Poze, de unde, grame, tot ce trebuie la miliție intr-o ancheta )))Blade Buterfly Apolonia Tiago
FH Tenergy 80
BH Tenergy 05 FX
Comentariu
senior- 11.iun.2010
- 775
- Lugojel, Timis, Romania, Romania
- 52
Likes given: 2Likes received: 9
Postat în original de Sili Vezi postBuna. De unde ati luat lemnul? Daca e nou ar trebui sa stiti istoricul sau, ma gandesc si eu ......
Garantez eu,ca lemnu-l este cat se poate de original.
Comentariu
Postat în original de ticu sorin Vezi postVreti sa-l cumparati? Sau doar de a o face pe....... si de a avea cat mai multe posturi pe aici. Eu zic sa lasati omul sa-si vanda lemnul linistit si sa nu o mai faceti pe destepti ca n-are rost.
Garantez eu, ca lemnul este cat se poate de original.
Comentariu
Pret la fete t05 grosime 1.9-50 lei si xiom grosime 1.8-80 lei. Arborele genealogic al lemnului nu il cunosc. Probabil este facut din lemn, taiat din vreo padure. Pot spune doar ca este ORIGINAL
- - - Actualizat - - -
Valabil
- - - Actualizat - - -
Schimb lemnul cu lemn defence victas sau butterfly
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2024 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 20:25.Procesare...X
Comentariu