Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
Colector de mingi
Adună
Acest topic este închis
X
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 10 (0 members and 10 guests)
-
Am luat eu unul acum 2 sapt.
F.bun, foarte eficient si pare si durabil in timp. Mulțumesc dle RaduBlade : 729 Dinasty Hinoki off
FH: Xiom Asia Japan
BH:Xiom Asia Japan
Va rog sa povestiti despre colector antrenorilor/instructorilor de la grupele de copii. Cred ca le-ar prinde bine. Multumesc.
Comentariu
Cel mai bun colector de mingi pe care l-am folosit pana acum, in 2 minute adun cu el 100 mingi fara nici cel mai mic efort. Pret mic utilitate maxima!!!FH DHS H3 NEO NEAGRA - CLONEL SDC XuXin Edition - BH DHS H3 NEO ROSIE Sistemu-i carnivor, se pregăteşte să te consume, doar că regimu-i vegan, tre să fiarbă legume!!!
Comentariu
organizator local- 02.feb.2010
- 1749
- Sinpaul, Mureș
- 44
Likes given: 11Likes received: 54
Buna ziua! As dori sa cumpăr si eu un colector de mingi! Trimit adresa pe MPLemne: DHS Hurricane Long W968
FH: DHS Hurricane Neo 3 nationala blue sponge 2,1/ 40
BH: Tibhar MxP 2,0
Comentariu
Excelent colectorul de mingi ! O placere sa aduni mingile... MultumescYasaka Rakza 7 Soft / Gewo Zoom Pro OFF- / Joola World Cup / Newgy 1050
Comentariu
Foarte bun colectorul ,raportat la pret bineinteles , insa foarte firav.
Al meu a cedat dupa cateva cutii de mingi adunate ,tija care face legatura intre plasa si prelungitorul cel gros, a cedat.
Cred ca ar trebui realizat din ceva mai solid ,probabil si cu alt pret ,ma gandesc.
Este doar o recomandare ,si atat.Blade: - Andro Temper Tech FH: Rasanter R47 , BH: Tenergy 64
Comentariu
Al meu rezista, am adunat de cand il am de cateva luni zeci de cutii de mingi, poate a fost o tija fisurataYasaka Rakza 7 Soft / Gewo Zoom Pro OFF- / Joola World Cup / Newgy 1050
Comentariu
Postat în original de claudiu2525 Vezi postFoarte bun colectorul ,raportat la pret bineinteles , insa foarte firav.
Al meu a cedat dupa cateva cutii de mingi adunate ,tija care face legatura intre plasa si prelungitorul cel gros, a cedat.
Cred ca ar trebui realizat din ceva mai solid ,probabil si cu alt pret ,ma gandesc.
Este doar o recomandare ,si atat.FH DHS H3 NEO NEAGRA - CLONEL SDC XuXin Edition - BH DHS H3 NEO ROSIE Sistemu-i carnivor, se pregăteşte să te consume, doar că regimu-i vegan, tre să fiarbă legume!!!
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2024 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 06:25.Procesare...X
Comentariu