Critica poate fi indreptatita. O sa ma gandesc. Oricum as vrea sa primiti altul in schimb. Va rog sa ma sunati.
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
Colector de mingi
Adună
Acest topic este închis
X
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 4 (0 members and 4 guests)
-
Oferta de colectoare valabila in continuare.
Am "inventat" si un pret nou: 110 lei pentru 4 colectoare.
In plus, de vanzare 210 mingi de antrenament Donic Coach celuloid noi la pretul de 1 leu/buc. 210 mingi inseamna o cutie (originala) de 120 si una din care am luat 30.
- - - Actualizat - - -
Am vandut mingile.
Comentariu
Multumesc si pentru varianta cu manerul din 2 bucati care se imbina, incape si intr-o geantaYasaka Rakza 7 Soft / Gewo Zoom Pro OFF- / Joola World Cup / Newgy 1050
Comentariu
La sfirsitul saptaminii viitoare particip la turneu la Oradea. Daca doriti colectoare "mai ieftine" (fara costul transportului) pot sa le aduc.
Comentariu
Aș dori și eu un colector, dacă mai aveți. îl pot ridica la turneul de la Chiajna.Fh: Butterfly Rozena 1.9
Blade: Butterfly Petr Korbel TTO
Bh: Buttefly Tackiness Chop II 1.3
Comentariu
Mulțumesc. Voi fi duminica, fiind începător
Sent from my iPhone using TapatalkFh: Butterfly Rozena 1.9
Blade: Butterfly Petr Korbel TTO
Bh: Buttefly Tackiness Chop II 1.3
Comentariu
Buna ziua, as vrea doua bucati de colectoare. Numarul, 0741733568. Multumesc.
- - - Actualizat - - -
- - - Actualizat - - -
- - - Actualizat - - -
- - - Actualizat - - -
Buna ziua, as vrea doua bucati de colectoare. Numarul, 0741733568. Multumesc.Kiss
Comentariu
Am "mesterit" si va invit sa cumparati o mantinela (un separator) care arata ca in poza.
Caracteristici:
- lungime 115 cm
- inaltime ~62 cm
- greutate ~ 1,2kg (este confectionat din tevi PVC)
- este demontabil, cu timp de montare sau demontare de cateva minute (in functie de indemanare)
Pretul este de 47 lei
Comentariu
Dupa primele experiente am constatat ca pot "mesteri" mantinelele/separatoarele la 37 lei/buc., sau chiar mai putin in functie de numarul de bucati comandate.
Toate cele bune + petrecere frumoasa
Comentariu
Felicitari domnule raduv, pentru spiritul inventiv de care, iată, iarasi ati dat dovada. Tine-ti-o tot asa si la anul. Sarbatori fericite!Cascavalul este gratuit, doar in capcana pentru șoareci
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2024 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 19:07.Procesare...X
Comentariu