Valcu Alin,Botoșani - Open
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
"Turneu Final AmaTur 2016", Târgoviște - 19.11.2016
Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
-
senior
- 14.oct.2011
- 232
- Târgoviște
- 54
Likes given: 0Likes received: 29
Postat în original de Johnny Plaiasu Vezi postPrietenii, Căpșună!!! Mulți ai, mult dai!!! Nu mai sta pe gînduri... Așa își vor aminti de tine!!!
- - - Actualizat - - -
Postat în original de Bogdan V Vezi postOoopa, trăiește domnu' Florea sau e careva sub acoperire?
Comentariu
Postat în original de Marian Florea Vezi postG?ndindu-mă ........... bine ........ se desfășoară o competiție sportivă .......... deci.......... având în vedere regulamentul ........ și sfaturile doctorilor ......... nu este recomandat să consumăm ............ spre binele nostru !!! Deci ........ pentru prieteni, mulți sau puțini ...... o să aduc ca la împărtășanie ...aghiasmă..... cu lingurița
- - - Actualizat - - -
încă mai trăiește .......... deci ........neacoperit !?!!!!
Comentariu
organizator tehnic- 22.ian.2009
- 1796
- Bacău
- 61
Likes given: 1239Likes received: 585
Din Bacău la open Rojnita Sebastian, Ticu Dorin iar la avansati Braniste George, Ursulescu Ioan, multumesc.
Comentariu
Înțelept- 01.apr.2009
- 6056
- Brașov, Romania, Romania
- 66
Likes given: 29Likes received: 43
Padurariu Costel din Brașov la open,dupa actualizarea clasamentului unde se v-a clasa.
Multumesc.
Comentariu
senior- 21.iun.2015
- 1229
- PLOPENI
- 48
Likes given: 5888Likes received: 708
Postat în original de Marian Florea Vezi postAdică ...... să fie tot rândul meu ??? Nu prea ai ?nvățat nimic de la nemți ..... măcar 1/2 cu 1/2BH: SPINLORD GIPFELSTURM 1.8 mm
Blade: KAZAK
FH: ANDRO RASANTER R47 ULTRAMAX
Comentariu
Coordonator Onorific- 01.aug.2010
- 8125
- Brașov
Likes given: 1606Likes received: 3037
Roman Iulian...Open...Brașov
In conditiile in care nu prinde loc,( conf.cls) rog organizatorii sa acorde un wild-card, iar motivul acordarii este ca Iulian detine Trofeul AmaTur, si ar fi frumos sa vina personal sa il inmaneze viitorului Campion.
Comentariu
Postat în original de GeluBv Vezi postRoman Iulian...Open...Brașov
In conditiile in care nu prinde loc,( conf.cls) rog organizatorii sa acorde un wild-card, iar motivul acordarii este ca Iulian detine Trofeul AmaTur, si ar fi frumos sa vina personal sa il inmaneze viitorului Campion.
Comentariu
senior- 14.oct.2011
- 232
- Târgoviște
- 54
Likes given: 0Likes received: 29
Postat în original de Johnny Plaiasu Vezi post1/2 - 1/2...dar de care sau din care că... "ie" prea multe în combinație și "p?" ofertă...
Comentariu
Buna dimineata, am vazut ca sunt multe locuri la avansati..dk nu o sa mai prind loc la incepatori pana la data cu pricina, cum sunt eu Kamikaze_ va rog sa ma inscrieti la avansati. Multumesc..
Trimis de pe al meu SM-G920F folosind Tapatalk
Comentariu
Botea Fabian
Avansați HunedoaraBlade : 729 Dinasty Hinoki off
FH: Xiom Asia Japan
BH:Xiom Asia Japan
Comentariu
Echipa AmaTur- 28.dec.2012
- 4647
- Târgoviște, DB
Likes given: 422Likes received: 1326
Postat în original de GeluBv Vezi post....iar motivul acordarii este ca Iulian detine Trofeul AmaTur, si ar fi frumos sa vina personal sa il inmaneze viitorului Campion.
Lasand gluma la o parte, ne-am bucura sa-l vedem pe Lulu la masa de joc.
Comentariu
Coordonator Onorific- 01.aug.2010
- 8125
- Brașov
Likes given: 1606Likes received: 3037
Postat în original de Bogdan V Vezi postAnul aceste nu se dau trofee, se inmaneaza cele de anul trecut?
Lasand gluma la o parte, ne-am bucura sa-l vedem pe Lulu la masa de joc.
Pe postament sunt mentionati campionii cu numele, prenumele și anul .
Pana acum nu am intalnit un "campion" care sa refuze sa-l predea
Despre Lulu sa nu va faceți griji ca oricum vine și participa.
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2024 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 01:40.Procesare...X
Comentariu