Dacă asta este prima ta vizită, asigură-te că
ai verificat secțiunea Întrebări Frecvente prin click pe
linkul de mai sus. Poate va trebui să te înregistrezi
înainte de a putea posta: dă click pe linkul de înregistrare de mai sus pentru a continua. Pentru a vedea mesaje,
selectează forumul pe care vrei să-l vizitezi din selecția de mai jos.
Din "folclorul tenisist" am "aflat" ca mingile de plastic sunt mai putin rezistente si mult mai scumpe decat cele de celuloid. Deci as putea trage concluzia ca utilizarea lor in cadrul unui mare concurs ar putea prezenta un risc financiar pentru organizator. S-a luat in vedere acest aspect?
Daca un jucator vine cu o minge de celuloid de 3* si partenerul de joc o accepta, se incalca regulamentul?
Din "folclorul tenisist" am "aflat" ca mingile de plastic sunt mai putin rezistente si mult mai scumpe decat cele de celuloid. Deci as putea trage concluzia ca utilizarea lor in cadrul unui mare concurs ar putea prezenta un risc financiar pentru organizator. S-a luat in vedere acest aspect?
Daca un jucator vine cu o minge de celuloid de 3* si partenerul de joc o accepta, se incalca regulamentul?
La 50 de lei taxa de inscriere garantat nu este nici un ''risc financiar '' pentru organizatori
BH- Donic Baracuda Big Slam
BLADE- Donic Defplay Classic Senso
FH- Donic Bluefire M3
Toate drumurile sunt unse cu supărări, numai ăla spre c?rciumă e măturat de ?ngeri.
Postat în original de mihais mioveni
La 50 de lei taxa de inscriere garantat nu este nici un ''risc financiar '' pentru organizatori
Pe Risc il mai cheama ... si mai cum ? nu cred ca aveti nici o treaba cu organzarea vreunui turneu mai ales de problemele financiare. Va rog DEZVOLTATI ideea Dvs. Cu Stima...
...
Nu contează nici culoarea, nici materialul, nici stelele, atâta timp cât nu ai arbitru. Partenerul tău dacă este de acord nu se mai baga organizatorul. Doar nu deranjează zgomotul)
Și acum, la toate turneele, s-a băgat plastic în loc de celuloid (pe ici pe colo clanțăneau) . Chiar și fețele interzise au avut trecere dacă adversarul nu a comentat.
Trebuie sa fim realisti si constienti ca intr-un an vom trece la mingile de plastic, ca vrem, ca nu vrem, celuloidul este pe cale de disparitie, deci va trebui sa ne conformam
Blade: VECHITURA CU 70 LEI
FH: FATA DE ROATA DE MASINA
BH: PIAPTAN CU EFECTE SECUNDARE
Se modifică locul de desfășurare a turneului pentru categoria Open, astfel:
Sala de sport a Liceului Tehnologic Nicolae Ciorănescu, str. Locotenent Ion Stancu, nr. 35, Targoviște.
OPEN - 08.00 - 08.45 – validare înscrieri la Sala Polivalentă;
Accesul în Sala de sport A Liceului Tehnologic Nicolae Ciorănescu se va face începând cu ora 9,30 după terminarea Festivității de premiere ce va avea loc la Sala Polivalentă.
Comentariu