Felicitari tuturor participantilor, precum si organizatorilor. A fost un turneu excelent, jucatori deosebit de valorosi, atmosfera impecabila demna de un turneu final!!!
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
"Turneu Final AmaTur 2016", Târgoviște - 19.11.2016
Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 14 (0 members and 14 guests)
-
senior
- 28.mar.2016
- 995
- București
- 46
Likes given: 243Likes received: 609
Felicitari Khaled!!! 🖒
Trimis de pe al meu SM-G925F folosind TapatalkBlade: Butterfly Lin Yun-Ju Super ZLC
Fh: Butterfly Glayzer
Bh: Butterfly Glayzer 09C
Comentariu
in primul rand, felicitari organizatorilor. Jucatorii motivati, luptau pentru fiecare punct... meciurile echilibrate, oameni frumosi, ce sa mai..... mai vreauJOOLA Zelebro
FH Joola Rhyzer Pro 45
BH Joola Rhyzer Pro 45
Comentariu
senior- 21.iun.2015
- 1229
- PLOPENI
- 48
Likes given: 5888Likes received: 708
Postat în original de Cristian Istrate Vezi postSalutare tuturor, am ajuns acasa la 02 20 dupa un turneu reusit. Multumesc tuturor baietilor care m-au sustinut si mai ales celor din "brigada Ploiești si Pitești" ati fost minunati si va multumesc inca o data, de asemenea pe castigatorul competitiei avansati Bogdan Stanculescu pt. meciul frumos pe care l-a facut. felicit organizatorii care au dus la bun sfarsit un turneu greu si istovitor, va imbratisez si ma inclin. Stima
- - - Actualizat - - -
Merci nea Gigi !
- - - Actualizat - - -
Postat în original de Kralizec Vezi postFinala Incepatori: Jaouir Khaled - Pralea Marius 3-0
live, acum, pe facebook
https://www.facebook.com/AmaTurRomania/BH: SPINLORD GIPFELSTURM 1.8 mm
Blade: KAZAK
FH: ANDRO RASANTER R47 ULTRAMAX
Comentariu
Postat în original de viorel.andrei Vezi postIntre eliminatorii și semifinale la Open se poate niște rezultate?
Trimis de pe al meu SM-J120FN folosind TapatalkUltima editare de FlorinBN; 20.nov.2016, 13:02.TEnergy 05 FX | Timo Boll ALC 30th A | TEnergy 05 FX
Comentariu
Postat în original de FlorinBN Vezi postNu cred că a mai fost si altceva între eliminatorii si semifinale, poate doar drumul până la Polivalenta ... tabloul complet este postat mai în față, cand au început ...
Trimis de pe al meu SM-J120FN folosind Tapatalk"Sa fim precum ne-am impaca"(Ion Barbu)
Lemn:BTY - Keyshot Light; FH-Tibhar Genius 2.0
BH-Xiom Yanus DF 1,5[/COLOR]
Comentariu
Felicit??ri pentru acest turneu. Am impresia ca este cel mai reusit turneu la care am participat.Foarte motivant,initial scopul meu era sa ma calific din inferioare macar. Dar am reusit sa ajung si putin mai departe. Nu foarte departe dar indeajuns pentru mine. Deja sunt nerabdator sa merg la urmatorul turneu final ). Trece repede inca un an. Bafta tuturor !
Aaa si am gasit o alternativa , in loc de Cho , e mai lejer sa strigi Visaneeeee )))FH - Tenergy 05
Blade - Bty Viscaria
Bh - Tenergy 64
Comentariu
organizator turnee- 02.iun.2013
- 7669
- Odorheiu Secuiesc
- 47
Likes given: 2Likes received: 5
Postat în original de viorel.andrei Vezi postMulțumesc pentru răspuns. Nu trebuie sa fiți sarcastic.....ca poate nu știu eu sa ma uit în acel tablou complet, unde nu vad de cine au fost eliminați locurile 5-8, respectiv Neagu Mircea, Ion Marius..etc.
Trimis de pe al meu SM-J120FN folosind Tapatalk
Dar s-ar putea deduce si din clasament:
Loc 1 eliminand loc 5, loc 2 pe 6, loc 3 pe 7, loc 4 pe 8.FH: Butterfly Tackiness Matsushita Pro Model BH: Dr. Neubauer Diamant
Tel : 0742 257 995
Comentariu
Multumesc pentru toata lumea care m-a sustinut si pentru toata echipa organizatoare si multumesc inca odata la prietenii mei din Targoviște ❤️
Comentariu
Postat în original de tokosp Vezi postPostul nr. 694.
Dar s-ar putea deduce si din clasament:
Loc 1 eliminand loc 5, loc 2 pe 6, loc 3 pe 7, loc 4 pe 8.
Trimis de pe al meu SM-J120FN folosind Tapatalk"Sa fim precum ne-am impaca"(Ion Barbu)
Comentariu
Postat în original de viorel.andrei Vezi postMulțumesc pentru răspuns. Nu trebuie sa fiți sarcastic.....ca poate nu știu eu sa ma uit în acel tablou complet, unde nu vad de cine au fost eliminați locurile 5-8, respectiv Neagu Mircea, Ion Marius..etc.
Trimis de pe al meu SM-J120FN folosind Tapatalk
Tabloul eliminatoriu, nu clasamentul ...TEnergy 05 FX | Timo Boll ALC 30th A | TEnergy 05 FX
Comentariu
Postat în original de FlorinBN Vezi postAsa-i, nu trebuie ... era mai bine dacă spuneați de la început că nu se înțelege tabloul .
Tabloul eliminatoriu, nu clasamentul ...
Comentariu
Cu riscul de a-l supăra pe Adi, care a depus un efort fantastic, am sa spun, totusi, ca vremea a fost intr-adevăr buna in sala din Targoviște, din moment ce o buna parte din zi a fost soare. Pe alocuri, soarele a fost acoperit de norii care au dat si ceva ploaie... In rest, mulți jucători care au vrut sa profite de aceasta vreme frumoasa, motiv pentru care, in unele meciuri, n-am mai inteles daca sunt acolo ca sa returnez obiectul jocului de la celelalte mese sau ca sa joc. înclin spre prima variantă... Cu scuzele de rigoare pt îndrăzneala... Probabil ca ceva trebuie schimbat...
Comentariu
Acum un an și jumătate, Marius Pralea nu știa nici să țină paleta în m?nă; după numai 18 luni, iată-l finalist la un turneu final de începători și, totodată, promovat la avansați. Te felicit, Marius, pentru dăruire, pasiune, efort, investiții și sacrificii; a meritat! Dar, mai ales, felicitări, Cornel Bălăucă, antrenorul tău, care, numai el știe cum, a reușit să aducă un jucător de la nivelul ZERO în postura de vicecampion al unui turneu final. Ăsta da, antrenor! Unde veți ajunge? Atât mă mai întreb.
Comentariu
Felicitari castigatorilor, organizatorilor! Ma bucur ca am ajuns la Targoviște...mere am mancat, am jucat...dar..n.am mai reusit sa vizitez vestitul Turn al Chindiei...deci, tre sa revin .. numai bine tuturor !!
Trimis de pe al meu SM-G920F folosind Tapatalk
Comentariu
organizator turnee- 02.iun.2013
- 7669
- Odorheiu Secuiesc
- 47
Likes given: 2Likes received: 5
Daca va uitati de pe calculator (deci ecran mai mare decat al telefonului), pe partea dreapta unde apare ultima oara numele lui Roman Iulian, insotit de scor, arata ca el a castigat, respectiv in ce masura cu adversarul lui din primii 4 (semifinale).
Cu o coloana mai la stanga gasiti numele lui Roman I, respectiv numele adversarului sau.din semifinale, in cazul amandurora fiind specificat si scorul cu care au castigat in sferturi. Cu o coloana mai spre stanga sunt scorurile din optimi, etc.
Va ajuta si culorile.FH: Butterfly Tackiness Matsushita Pro Model BH: Dr. Neubauer Diamant
Tel : 0742 257 995
Comentariu
Postat în original de tokosp Vezi postDaca va uitati de pe calculator (deci ecran mai mare decat al telefonului), pe partea dreapta unde apare ultima oara nuele lui Roman Iulian, insotit de scor, arata ca el a castigat, respectiv in ce masura cu adversarul lui din primii 4 (semifinale).
Cu o coloana mai la stanga gasiti numele lui Roman I, respectiv numele adversarului sau.din semifinale, in cazul amandurora fiind specificat si scorul cu cafe au castigat in sferturi. Cu o coloana mai spre stanga sunt scorurile din optimi, etc.
Va ajuta si culorile.
Comentariu
Postat în original de FlorinBN Vezi postEliminatorii Open
1. Lukasz Klimas
------------------------- Lukasz Klimas 3-1
32. Apian Florin
-------------------------------------------------- Lukasz Klimas 3-2
17. Simion Boby
------------------------- Iancu George 1-3
16. Iancu George
--------------------------------------------------------------------------- Lukasz Klimas 3-0
9. Roman Bogdan
------------------------- Roman Bogdan 3-0
24. Ciuca Dan
-------------------------------------------------- Avram Victor 2-3
25. Avram Victor
------------------------- Avram Victor 3-0
8. Leorda Rares
A. ---------------------------------------------------------------------------------------------------- Movileanu Darius 2-3
5. Sicoe Rodica
------------------------- Sicoe Rodica 3-2
28. Panea Ovidiu
-------------------------------------------------- Movileanu Darius 2-3
21. Morosanu Vasile
------------------------- Movileanu Darius 1-3
12. Movileanu Darius
--------------------------------------------------------------------------- Movileanu Darius 3-2
13. Teodorescu Sandica
------------------------- Teodorescu Sandica 3-0
20. Radu Costica
-------------------------------------------------- Ion Marius 0-3
29. Birtalan Robert
------------------------- Ion Marius 0-3
4. Ion Marius
3. Dragan Valentin
------------------------- Dragan Valentin 3-0
30. Enciu Alexandru
-------------------------------------------------- Dragan Valentin 3-0
19. Bocaniala Norocel
------------------------- Bujor Dragos 1-3
14. Bujor Dragos
--------------------------------------------------------------------------- Dragan Valentin 3-0
11. Banescu Dragos
------------------------- Banescu Dragos 3-0
22. Zamblau Ionut
-------------------------------------------------- Gogu Gabriel 1-3
27. Aftenii Daniel
------------------------- Gogu Gabriel 1-3
6. Gogu Gabriel
B. ---------------------------------------------------------------------------------------------------- Roman Iulian 0-3
7. Neagu Mircea
------------------------- Neagu Mircea 3-0
26. Sumanaru Catalin
-------------------------------------------------- Neagu Mircea 3-2
23. Zamfir Ionel
------------------------- Stanciu Alin 2-3
10. Stanciu Alin
--------------------------------------------------------------------------- Roman Iulian 0-3
15. Verdet Adrian
------------------------- Govoreanu Florin 1-3
18. Govoreanu Florin
-------------------------------------------------- Roman Iulian 0-3
31. Macovei Liviu
------------------------- Roman Iulian 0-3
2. Roman IulianTEnergy 05 FX | Timo Boll ALC 30th A | TEnergy 05 FX
Comentariu
Postat în original de FlorinBN Vezi postRoman - Neagu 3-0 etc ... mai simplu de atat nu pot afisa pe un forum ...
Comentariu
organizator principal- 14.mai.2010
- 473
- Tulcea
- 47
Likes given: 385Likes received: 177
Postat în original de Ana Anna Vezi postFelicitari castigatorilor, organizatorilor! Ma bucur ca am ajuns la Targoviște...mere am mancat, am jucat...dar..n.am mai reusit sa vizitez vestitul Turn al Chindiei...deci, tre sa revin .. numai bine tuturor !!
Trimis de pe al meu SM-G920F folosind Tapatalk
Comentariu
senior- 25.aug.2015
- 439
- București
- 61
Likes given: 298Likes received: 114
Fără a ignora meritul tuturor participanților și efortul organizatorilor, nu pot să nu remarc evoluția frumoasă a unor copii, ce au drumul deschis către performanță (Oprea Luca, Darius Movileanu și alții), dar și pe cea a unui bucureștean, Istrate Cristian, ce e remarcat mai mult de către jucătorii din teritoriu, decât de bucureșteni.
Felicitări tuturor!
Comentariu
senior- 21.iun.2015
- 1229
- PLOPENI
- 48
Likes given: 5888Likes received: 708
Postat în original de dantim Vezi postBravo Khaled ai agiuns mai gambionBH: SPINLORD GIPFELSTURM 1.8 mm
Blade: KAZAK
FH: ANDRO RASANTER R47 ULTRAMAX
Comentariu
organizator local- 13.feb.2012
- 1215
- alba iulia
- 71
Likes given: 14Likes received: 243
Am petrecut la Targoviște un frumos sfarsit de saptamana :Turnul Chindiei,manastirea Dealu, meciul Chindia-Dunarea Călărași (5-0),turneul final la polivalenta.Un turneu foarte puternic, foarte bine gestionat de organizatori.Felicitari tuturor ! Ma bucur pt Marius Pralea,pt ca-i cunosc foarte bine drumul lui in acest sport.
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2024 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 04:05.Procesare...X
Comentariu