Sper sa prindem loc ....Mocanu Ionut-Galați amatori sau open.Multumesc.
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
"Turneu Final AmaTur 2016", Târgoviște - 19.11.2016
Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 24 (0 members and 24 guests)
-
1971-2020
- 29.iun.2011
- 10932
- Galați
- 53
Likes given: 242Likes received: 808
Postat în original de oprea florin Vezi postBuna seara! Am si eu o intrebare pentru domnii organizatori, care sunt criteriile pentru acordarea celor 3 wild-carduri la fiecare categorie (incepatori, avansati, open)? Multumesc anticipat pentru raspuns. O seara buna tuturor!
?n principiu, ca la orice competiție organizată în sportul profesionist, trebuie să-i devii într-un mod sau altul indispensabil organizatorului.
Fie ca imagine (unde, spre exemplu, Sarapova n-ar putea participa la un turneu tare in momentul de fata pentru ca a căzut din top 100), fie ca un gest patriotic (la București Open, organizatorii acordau wild-card-uri sportivilor romani pentru a-i promova), fie ca un gest de recunoștință (știu de exemplu că Adi Lăzăroiu va fi nevoit să fie recunoscător cel puțin unui "om de echipă" - furnicuțele alea mici pe care nu prea le vedem în față la turnee, dar care ajută la mersul bun al lucrurilor: cară mese, cară mantinele, aranjează sala, fac curat după noi, etc.).
Acesta e și motivul pentru care au fost prinse wild-card-urile în regulament, să aibă și organizatorii un instrument prin care să-i poată recompensa direct pe prietenii de nădejde, cărora de multe ori le rămân datori cu un Mulțumesc!
Altfel, avem criterii destule pentru a prinde un loc la mult doritul TF.
Vă mulțumim pentru interes și vă rugăm să înțelegeți că și pentru aceste 300 de locuri, 2 săli și 40 de mese eforturile n-au fost deloc mici și nu multă lume și-ar dori să fie în pielea lui Adi Lăzăroiu acum.
încercăm ca cei 300 de "Spartani" care vor prinde loc pe merit (cât mai multe turnee bifate în acest an competițional, dublate de cât mai multe rezultate bune) la acest turneu final să se simtă bine și să plece acasă cu sentimentul unei victorii, indiferent de numărul seturilor câștigate la masa de tenis.Blade: Butterfly Amultart; FH: Andro Rasanter R42, BH: Andro Rasanter R37
Comentariu
senior- 21.iun.2015
- 1229
- PLOPENI
- 48
Likes given: 5888Likes received: 708
Postat în original de marcelgiosan Vezi post"Criteriile" sunt destul de complicate.
?n principiu, ca la orice competiție organizată în sportul profesionist, trebuie să-i devii într-un mod sau altul indispensabil organizatorului.
Fie ca imagine (unde, spre exemplu, Sarapova n-ar putea participa la un turneu tare in momentul de fata pentru ca a căzut din top 100), fie ca un gest patriotic (la București Open, organizatorii acordau wild-card-uri sportivilor romani pentru a-i promova), fie ca un gest de recunoștință (știu de exemplu că Adi Lăzăroiu va fi nevoit să fie recunoscător cel puțin unui "om de echipă" - furnicuțele alea mici pe care nu prea le vedem în față la turnee, dar care ajută la mersul bun al lucrurilor: cară mese, cară mantinele, aranjează sala, fac curat după noi, etc.).
Acesta e și motivul pentru care au fost prinse wild-card-urile în regulament, să aibă și organizatorii un instrument prin care să-i poată recompensa direct pe prietenii de nădejde, cărora de multe ori le rămân datori cu un Mulțumesc!
Altfel, avem criterii destule pentru a prinde un loc la mult doritul TF.
Vă mulțumim pentru interes și vă rugăm să înțelegeți că și pentru aceste 300 de locuri, 2 săli și 40 de mese eforturile n-au fost deloc mici și nu multă lume și-ar dori să fie în pielea lui Adi Lăzăroiu acum.
încercăm ca cei 300 de "Spartani" care vor prinde loc pe merit (cât mai multe turnee bifate în acest an competițional, dublate de cât mai multe rezultate bune) la acest turneu final să se simtă bine și să plece acasă cu sentimentul unei victorii, indiferent de numărul seturilor câștigate la masa de tenis.BH: SPINLORD GIPFELSTURM 1.8 mm
Blade: KAZAK
FH: ANDRO RASANTER R47 ULTRAMAX
Comentariu
senior- 14.oct.2011
- 232
- Târgoviște
- 54
Likes given: 0Likes received: 29
După o perioadă ..................oarecum .......lungă în care nu am intrat pe forum , văd că sunteți focusați încă pe mere , pere , copaci , pomi........ dar și pe Anna ..............
Acest lucru mă bucură ........... având în vedere că a fost frig .... și........ căpșunica nu a fiert .......... ,....... deci .......fructe băieți și ....... Anna ....... dăcă vrea să vadă Turnul Chindiei !!??!!
Asta dacă nu cumva vom avea parte de 50+++
- - - Actualizat - - -
Johnny, noi te așteptăm de miercuri și te înscriem la toate categoriile......... apă ............, căpșunică ....................., 50+++ ...................... etc.
Comentariu
nu stiu ce ai fumat da vrea si eu !!!
Postat în original de Marian Florea Vezi postDupă o perioadă ..................oarecum .......lungă în care nu am intrat pe forum , văd că sunteți focusați încă pe mere , pere , copaci , pomi........ dar și pe Anna ..............
Acest lucru mă bucură ........... având în vedere că a fost frig .... și........ căpșunica nu a fiert .......... ,....... deci .......fructe băieți și ....... Anna ....... dăcă vrea să vadă Turnul Chindiei !!??!!
- - - Actualizat - - -
Johnny, noi te așteptăm de miercuri și te înscriem la toate categoriile......... apă ............, căpșunică ....................., 50+++ ...................... etc.JOOLA Zelebro
FH Joola Rhyzer Pro 45
BH Joola Rhyzer Pro 45
Comentariu
senior- 21.iun.2015
- 1229
- PLOPENI
- 48
Likes given: 5888Likes received: 708
Postat în original de Marian Florea Vezi postDupă o perioadă ..................oarecum .......lungă în care nu am intrat pe forum , văd că sunteți focusați încă pe mere , pere , copaci , pomi........ dar și pe Anna ..............
- - - Actualizat - - -
Johnny, noi te așteptăm de miercuri și te înscriem la toate categoriile......... apă ............, căpșunică ....................., 50+++ ...................... etc.
- - - Actualizat - - -
Postat în original de Bogdan V Vezi postTovarasu' Capsuna nu fumeaza si nici nu bea, eventual adulmeca!BH: SPINLORD GIPFELSTURM 1.8 mm
Blade: KAZAK
FH: ANDRO RASANTER R47 ULTRAMAX
Comentariu
senior- 14.feb.2016
- 206
- București
- 38
Likes given: 7Likes received: 2
Se retrag de la începători Șerban Marius si Ioan Virlan.
Șigur nu vom avea loc la .
Sent from my SM-G920F using TapatalkXiom Feel HX
FH- Tenergy 05FX
BH- Nittaku Fastarc G1
Comentariu
Speranța moare ultima!
Poate, poate, ajung si eu! Nu de alta, dar nu mai am prea mult timp la dispoziție!Nicu Sisca
Comentariu
Se inscrie Pintilie Nela din Galați la Open !Blade : Butterfly Timo Boll W7
FH: Cornileau Target GT BH: Cornileau Target GT
Tel : 0752 155 898
Comentariu
1971-2020- 29.iun.2011
- 10932
- Galați
- 53
Likes given: 242Likes received: 808
Ion Marius - Brăila;
Giosan Marcel - Galați;
Vela Gabriel - Caransebeș;Blade: Butterfly Amultart; FH: Andro Rasanter R42, BH: Andro Rasanter R37
Comentariu
senior- 14.oct.2011
- 232
- Târgoviște
- 54
Likes given: 0Likes received: 29
Postat în original de Bogdan V Vezi postTovarasu' Capsuna nu fumeaza si nici nu bea, eventual adulmeca!
- - - Actualizat - - -
Postat în original de Pinzar Alin Vezi postnu stiu ce ai fumat da vrea si eu !!!
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2024 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 06:57.Procesare...X
Comentariu