Se retrage Cristache George -open de pe lists de asteptare
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
"Turneu Final AmaTur 2016", Târgoviște - 19.11.2016
Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 8 (0 members and 8 guests)
-
Ciobanu Alex - spectator & coachPentru o viaţă sănătoasă evitaţi: prietenii falşi, minciuna şi excesul de ?ncredere.
Comentariu
Postat în original de Bogdan V Vezi postBine, bine, intelegem partea cu "spectator", ca poate ti-o place si tie sa vezi cum se joaca tenis de masă live, dar "coach"????Pentru o viaţă sănătoasă evitaţi: prietenii falşi, minciuna şi excesul de ?ncredere.
Comentariu
Salut. Este posibil sa merg cu masina sambata la turneu. Cine este din București si nu dispune de transport sa ma sune, preventiv, la 0722455761 - Gelu. Am zis anterior 'e posibil', prin urmare abia maine dupa-amiaza voi afla sigur. Multumesc.
Comentariu
Se retrag :
Zaharia Puiu - București avansati
Tonciu Mihai - București avansati
Multumim .DHS Skyline TG2 / Galaxy T-11+ / Friendship 729 Focus 3 Snipe
Comentariu
1971-2020- 29.iun.2011
- 10932
- Galați
- 53
Likes given: 242Likes received: 808
Se retrage Dodu Costica, Focșani.Blade: Butterfly Amultart; FH: Andro Rasanter R42, BH: Andro Rasanter R37
Comentariu
Marius Sferlea din Oradea la open....din fericire .......suntem cu totii diferiti......
Enjoy PING-PONG-mottoul Campionatului mondial din China 2015
Un inteligent observă tot timpul, un prost face tot timpul observaţii.? Heinrich Heine
Comentariu
Din pacate, programul meu pe luna noiembrie s-a complicat in mod dramatic, asa ca, din pacate, nu mai pot ajunge (m-am trezit cu o garda neplanificata chiar pe 19 nov...) Ramane pe data viitoare, succes!!
Iulian Toma
PS- Tocmai cand ma bucuram ca sunt primul inscris...Iulian Toma
Comentariu
organizator principal- 09.feb.2015
- 1411
- Navodari
- 56
Likes given: 1873Likes received: 773
Cu voia dumneavostra, printre ultimii inscrisi, Mitrea Silviu - Avansati - Navodari.
Cei din urma vor termina printre primii in clasament. )
Asa sa ne ajute Dumnezeu!
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2024 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 07:21.Procesare...X
Comentariu