Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
Sa ne mai inveselim putin
Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 24 (0 members and 24 guests)
-
Când autobuzul a oprit în stația de autobuz și i-a venit rândul să urce,
Mihaela și-a dat seama că fusta ei era prea strâmtă pentru a-i permite piciorului să se ridice la înălțimea primei trepte.
Ușor jenată și cu un zâmbet timid către șoferul autobuzului, aceasta a întins mâna la spate pentru a-și deschide un nasture și lărgind puțin fusta, gândind că asta i-ar da suficient spațiu pentru a-și ridica piciorul.
A încercat să facă pasul, dar a descoperit că încă nu poate.
Așa că un pic mai jenată, a dus din nou mâna la spatele ei ca să mai desfacă fusta puțin, și a incercat din nou să facă pasul.
Din nou, spre disperarea ei, nu și-a putut ridica piciorul.
Zâmbind fâstâcită către șofer, a dus din nou mâna la spate, pentru a treia oară, ca să mai desfacă puțin și din nou nu a putut să urce treapta.
În acest moment, un culturist mare stând în spatele ei a ridicat-o de talie și a așezat-o ușor pe treapta autobuzului.
Ea, s-a înfuriat și s-a întors la bunul samaritean țipând la el:
Cum îndrăznești să pui mâna pe mine? Nici măcar nu știu cine ești!
Culturistul a zâmbit și i-a spus șoptit:
Ei bine, domnișoară, în mod normal aș fi de acord cu dumneavoastră, dar după ce mi-ați desfăcut șlițul de trei ori, la pantaloni, am presupus că suntem prieteni…
Cascavalul este gratuit, doar in capcana pentru șoareci
Comentariu
am vazut ca topicul dedicat a fost inchis, asa ca las aici:
[A]
as propune eliminarea celor 4 categorii existente azi si infiintarea a doua noi categorii:
hobby-incepatori, pentru coledzii cu 0<MP<40
hobby-avansati, pentru coledzii cu 40<MP<70
[B]
de asemenea as propune eliminarea terminologiei de lider judetean, intrucat este o calitate subiectiva;
si as propune infiintarea notiunii de lider lunar la hobby-incepatori si lider lunar la hobby-avansati
cu respecte il salut pe coledzii prezenti.
GeluBv likes this.TEnergy 05 FX | Timo Boll ALC 30th A | TEnergy 05 FX
- Aprecieri 1
Comentariu
Fabrica de bere. Un muncitor, cade intr-un butoi cu bere si moare inecat in bere.
Fabrica trimite pe cineva sa anunte familia, ca a murit omul in butoiul de bere.
Cel trimis se intalneste cu nevasta, copiii omului si zice: Doamna din pacate sotul dvs a avut un accident tragic, cazand intr-un butoi cu bere si s-a inecat.
Sotia, dupa ce s-a oprit din plans, printre suspine, intreaba: Domnule as vrea sa stiu, s-a chinuit, cum a fost?
Acesta ii raspunde: Doamna, nu stiu daca s-a chinuit, ca pana sa moara, a iesit de vreo doua ori sa se pișe.Cascavalul este gratuit, doar in capcana pentru șoareci
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2024 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 02:53.Procesare...X
Comentariu