Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
Sa ne mai inveselim putin
Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
-
Când autobuzul a oprit în stația de autobuz și i-a venit rândul să urce,
Mihaela și-a dat seama că fusta ei era prea strâmtă pentru a-i permite piciorului să se ridice la înălțimea primei trepte.
Ușor jenată și cu un zâmbet timid către șoferul autobuzului, aceasta a întins mâna la spate pentru a-și deschide un nasture și lărgind puțin fusta, gândind că asta i-ar da suficient spațiu pentru a-și ridica piciorul.
A încercat să facă pasul, dar a descoperit că încă nu poate.
Așa că un pic mai jenată, a dus din nou mâna la spatele ei ca să mai desfacă fusta puțin, și a incercat din nou să facă pasul.
Din nou, spre disperarea ei, nu și-a putut ridica piciorul.
Zâmbind fâstâcită către șofer, a dus din nou mâna la spate, pentru a treia oară, ca să mai desfacă puțin și din nou nu a putut să urce treapta.
În acest moment, un culturist mare stând în spatele ei a ridicat-o de talie și a așezat-o ușor pe treapta autobuzului.
Ea, s-a înfuriat și s-a întors la bunul samaritean țipând la el:
Cum îndrăznești să pui mâna pe mine? Nici măcar nu știu cine ești!
Culturistul a zâmbit și i-a spus șoptit:
Ei bine, domnișoară, în mod normal aș fi de acord cu dumneavoastră, dar după ce mi-ați desfăcut șlițul de trei ori, la pantaloni, am presupus că suntem prieteni…
Cascavalul este gratuit, doar in capcana pentru șoareci
Comentariu
am vazut ca topicul dedicat a fost inchis, asa ca las aici:
[A]
as propune eliminarea celor 4 categorii existente azi si infiintarea a doua noi categorii:
hobby-incepatori, pentru coledzii cu 0<MP<40
hobby-avansati, pentru coledzii cu 40<MP<70
[B]
de asemenea as propune eliminarea terminologiei de lider judetean, intrucat este o calitate subiectiva;
si as propune infiintarea notiunii de lider lunar la hobby-incepatori si lider lunar la hobby-avansati
cu respecte il salut pe coledzii prezenti.
GeluBv likes this.TEnergy 05 FX | Timo Boll ALC 30th A | TEnergy 05 FX
- Aprecieri 1
Comentariu
Fabrica de bere. Un muncitor, cade intr-un butoi cu bere si moare inecat in bere.
Fabrica trimite pe cineva sa anunte familia, ca a murit omul in butoiul de bere.
Cel trimis se intalneste cu nevasta, copiii omului si zice: Doamna din pacate sotul dvs a avut un accident tragic, cazand intr-un butoi cu bere si s-a inecat.
Sotia, dupa ce s-a oprit din plans, printre suspine, intreaba: Domnule as vrea sa stiu, s-a chinuit, cum a fost?
Acesta ii raspunde: Doamna, nu stiu daca s-a chinuit, ca pana sa moara, a iesit de vreo doua ori sa se pișe.Cascavalul este gratuit, doar in capcana pentru șoareci
Comentariu
Atentie ce cumparati de pe net!
Eu am dat 100 lei pe un unguent pentru marirea penisului si nenorocitii, mi-au trimis o lupă.
Comentariu
Un om foarte bun pe nume Eduardo s-a dus la țară și a cumpărat un măgar de la un bătrân pentru 5 000 de pesos. Bătrânul a fost de acord să îi dea animalul a doua zi.
A doua zi, fermierul i-a spus:
-Îmi pare rău, Eduardo, dar am vești proaste: măgarul a murit.
-Bine", a spus Eduardo, "atunci dă-mi banii înapoi.
Vânzătorul a răspuns:
-Nu pot. I-am cheltuit deja.
Eduardo a spus:
-Bine, dă-mi măgarul oricum.
- Și pentru ce? -L-a întrebat bătrânul: "Ce ai de gând să faci cu el?
-O să-l dau la tombolă, a răspuns Eduardo.
-Ești nebun, cum ai de gând să tragi la sorți un măgar mort?
-Nu voi spune nimănui că este mort, bineînțeles.
O lună mai târziu, fermierul s-a întâlnit din nou cu Eduardo și l-a întrebat
- Ce s-a întâmplat cu măgarul?
Eduardo a răspuns:
L-am scos la tombolă, am vândut 500 de numere la 20 de pesos fiecare și am câștigat 10 000 de pesos .
- Și nimeni nu s-a plâns? -a întrebat bătrânul.
Doar câștigătorul", a spus Eduardo, "dar i-am dat înapoi cei 20 de pesos.
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2024 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 23:45.Procesare...X
Comentariu