Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

Sa ne mai inveselim putin

Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 2 (0 members and 2 guests)

• Filtrează
  • Ora
  • Arată
Curăță tot
postări noi

• Un cersetor avea obiceiul, timp de 20 de ani, sa cerseasca in fiecare duminica in fata aceleasi biserici si tot de 20 de ani un om ii dadea in fiecare duminica cate 100 de lei.
    Intr-o duminica cersetorul primeste doar 50 de lei de la barbatul respectiv, la care cersetorul nedumirit il intreaba:
    – Timp de 20 de ani, mi-ai dat cate 100 de lei si acum, dintr-o data imi dai doar 50 de lei, ce s-a intamplat?
    Barbatul:
    - Pai sa vezi: mi-a intrat baiatul la facultate, are nevoie de multe carti, imi cere bani multi si am hotarat sa fac economii cat se poate.
    Cersetorul (foarte nervos):
    - Pai bine mai omule, tu iti tii baiatul la facultate pe banii mei?​
    buzatu vasile buzatu vasile likes this.
    Cascavalul este gratuit, doar in capcana pentru șoareci

Comentariu

• Postat în original de Liuian Vezi post
      Un cersetor avea obiceiul, timp de 20 de ani, sa cerseasca in fiecare duminica in fata aceleasi biserici si tot de 20 de ani un om ii dadea in fiecare duminica cate 100 de lei.
      Intr-o duminica cersetorul primeste doar 50 de lei de la barbatul respectiv, la care cersetorul nedumirit il intreaba:
      – Timp de 20 de ani, mi-ai dat cate 100 de lei si acum, dintr-o data imi dai doar 50 de lei, ce s-a intamplat?
      Barbatul:
      - Pai sa vezi: mi-a intrat baiatul la facultate, are nevoie de multe carti, imi cere bani multi si am hotarat sa fac economii cat se poate.
      Cersetorul (foarte nervos):
      - Pai bine mai omule, tu iti tii baiatul la facultate pe banii mei?​
      E postarea mea in varianta scurtă!😄😄😄😄
      Liuian Liuian likes this.

Comentariu

• Cascavalul este gratuit, doar in capcana pentru șoareci

Comentariu

Procesare...
        X