Buna seara, analizand multitudinea de informatii de pe forum, am gasit aceasta mica "scapare" la adresa lemnelor Joola. Deoarece in acesta perioada intentionez sa achizitionez un lemn cu hinoki(eventual si carbon dar acesta sa fie mai spre centrul lemnului), am citit zeci de articole si comentariii cu lemne produse de diversi producatori... mai putin Joola. Referinta mea in materie de hinoki este Septear... as vrea ceva cu acelasi feeling dar cu o viteza superioara. A incercat careva lemnele de mai sus si ma poate ajuta cu un sfat prietenesc?
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
Lemn Joola Rosskopf, TPE Feeling sau TPE perform
Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 2 (0 members and 2 guests)
-
Lemn Joola Rosskopf, TPE Feeling sau TPE perform
JOOLA Zelebro
FH Joola Rhyzer Pro 45
BH Joola Rhyzer Pro 45Taguri: Nimic
organizator principal- 17.mar.2012
- 6518
- Victoria
- 50
Likes given: 2306Likes received: 1668
Le gasesti pe toate pentru probe la Cornel Balauca in Botoșani.daca ii faci o vizita sigur te v-a ajuta.
pana ajung la Botoșani, sigur o sa ajung la targoviste si sa va intreb personal ;d
oricum, o sa fie mult mai interesant cu obiectele in mana ...JOOLA Zelebro
FH Joola Rhyzer Pro 45
BH Joola Rhyzer Pro 45
Comentariu
- 6518
- Victoria
- 50
Postat în original de Pinzar Alin Vezi postpana ajung la Botoșani, sigur o sa ajung la targoviste si sa va intreb personal ;d
oricum, o sa fie mult mai interesant cu obiectele in mana ...
Comentariu
Echipa AmaTur- 22.mar.2006
- 2476
- Reghin
- 58
Likes given: 276Likes received: 484
Postat în original de Pinzar Alin Vezi postBuna seara, analizand multitudinea de informatii de pe forum, am gasit aceasta mica "scapare" la adresa lemnelor Joola. Deoarece in acesta perioada intentionez sa achizitionez un lemn cu hinoki(eventual si carbon dar acesta sa fie mai spre centrul lemnului), am citit zeci de articole si comentariii cu lemne produse de diversi producatori... mai putin Joola. Referinta mea in materie de hinoki este Septear... as vrea ceva cu acelasi feeling dar cu o viteza superioara. A incercat careva lemnele de mai sus si ma poate ajuta cu un sfat prietenesc?
Comentariu
Postat în original de Zosim1 Vezi postLa Targoviște nu cred ca vin cu stand,anul acesta nu am primit nici o invitatie din partea nimanui,deci nu stiu daca ne vedem,dar cel mai bine le probezi .Trusa de proba cu lemne si fete se afla pentru o perioada la voi in nordul Moldovei,acum la Botoșani.JOOLA Zelebro
FH Joola Rhyzer Pro 45
BH Joola Rhyzer Pro 45
Comentariu
- 6518
- Victoria
- 50
Postat în original de Pinzar Alin Vezi posteram ferm convins ca erati si d-stra cu standul pe lista cu standuri... mea culpa. Oricum, multumesc de informatie si o sa vreau sa incerc aceste lemne, distanta de Botoșani fiind foarte mica
Comentariu
Postat în original de Zosim1 Vezi postEu nu am vazut lista cu standuri la turneul final doar lista cu parteneri(sponsori) adica cei ce sponsorizeaza cu ceva printre care sunt si eu,In ultimi trei ani am primit cate o invitatie din partea celor ce se ocupa cu organizarea turneului.Anul asta nu .
Nu mi se pare corect, era frumos din partea lor sa va invinte si anul acesta cu un stand acolo sa fie toata lumea si de la toate firmele de Tenis....,,, este posibil sa va fi uitat sa va invite cate au pe cap....
Cred ca inca nu este prea traziu sa va invite dle. Emi,,,, ................Un om de nota 10
Ultima editare de leo33; 11.nov.2016, 06:03.
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2025 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 13:11.Procesare...X
Comentariu