Werner Schlager Carbon + fete Tenergy 05 max. La achizitionarea acestei palete ofer cadou o husa de paleta dubla Joola. Pret 830 lei. La depunerea banilor in cont,transportul il suport eu cu oricare mijloc de curierat doriti.
Stiga Clipper Wood + fata rosie:Xiom Omega 4 Pro,in stare foarte buna,fata neagra :Xiom Vega Europe,destul de jucata,uzura:70%. Gramaj :98 g. La achizitionarea acestei palete ofer cadou o sticla de lipici pe baza de apa,achizitionata de la Roman Bogdan,am folosit cam un sfert din el. Pret:300 lei
Trebuie sa specific faptul ca detin cutiile la ambele lemne.
- - - Actualizat - - -
Ca sa ma fac inteles,sa nu fie vreun dubiu,gramajul se refera la lemn. Stiga Clipper -98g, Schlager-89g
- - - Actualizat - - -
Valabil
Stiga Clipper Wood + fata rosie:Xiom Omega 4 Pro,in stare foarte buna,fata neagra :Xiom Vega Europe,destul de jucata,uzura:70%. Gramaj :98 g. La achizitionarea acestei palete ofer cadou o sticla de lipici pe baza de apa,achizitionata de la Roman Bogdan,am folosit cam un sfert din el. Pret:300 lei
Trebuie sa specific faptul ca detin cutiile la ambele lemne.
- - - Actualizat - - -
Ca sa ma fac inteles,sa nu fie vreun dubiu,gramajul se refera la lemn. Stiga Clipper -98g, Schlager-89g
- - - Actualizat - - -
Valabil
Comentariu