Daca vretzi va pot pune in share pe dc niste meciuri de-ale mele
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
Vrea cineva sa vada cum se joaca la nationale ???
Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)
-
Nu stiu ce sa zic despre asta. Depinde si cu cine a jucat ( eu zic ca un adversar mai bun te pune si pe tine in valoare ). Eu l-am vazut pe andiy jucand sambata trecuta cu adversari mai mari si mai bine cotati si juca excelent. Am vazut si campionul si vice-campionul national la juniori jucand.....
Ideea de baza e : bogdane, nu te lasa de tenis de masă !
Comentariu
-
Nick`ul e Andiy ! simplu . Daca intru pe vreun hub care restrictzii in privintza numelui imi schimb in [RO][AG][INT-ISP]Andiy .
Asa.....Bogdane hai sa te lamuresc . Daca te referi la meciul cu tipul ala inalt (Labo) sa shtii ca era cam 8 seara . Meciul ala se disputa pt locul 8-9 la natzionale shi se jucasera anterior 3 (diminetaza) + 2 + 7 meciuri (seara ) . Baiatul ala a fost acum doi ani om de baza la nationala. Daca te uiti atent , la modul cum joaca vei vedea ca era obosit shi fara chef de joc . Sper ca te-am lamurit. Ia alte meciuri shi vei vedea intr-adevar cum se joaca . Pot sa mai pun ceva meciuri sa-mi spui ce parere ai cand ii zdrobesc pe altii. O sa zici la fel .....e o nimika toata pt ca nu ai ce sa vezi (2 -3 mingi la un punct , nimik spectaculos ). Viteza la filmare este incetinita cu 34.8 % (pt informatia ta)
Comentariu
-
Andiy,te referi probabil la nebunia din iarna de la Mediaș cand datorita "bunei organizari"s-a jucat pana dupa ora 2,au fost multi sportivi care au mancat pranzul cu cina sau cina cu micul dejun,chiar voi a-ti fost printre ultimii care au terminat,corect.Raportat la Labo nu a fost om de baza la lot niciodata,echipa a fost Ionescu, Voinea rezerva Sargu
Comentariu
-
eh ....
umflu cu ce joc ?? nu inteleg ... poate cu cine joc.......te referi la alea ce am jucat in vara trecuta ?? poti verifica nestingherit .... a fost un turneu ungaria - cehia - slovacia. Intereseaza-te shi apoi mai spune-mi . Asa o fi la cadetzi lotu` din 2...cine esti mey ca tare sunt curios !
Comentariu
Comentariu