Dacă asta este prima ta vizită, asigură-te că
ai verificat secțiunea Întrebări Frecvente prin click pe
linkul de mai sus. Poate va trebui să te înregistrezi
înainte de a putea posta: dă click pe linkul de înregistrare de mai sus pentru a continua. Pentru a vedea mesaje,
selectează forumul pe care vrei să-l vizitezi din selecția de mai jos.
Stiam ca Viscaria cu fluture negru si cele cu fluture argintiu vechi pe care scrie "Butterfly" si fabricate pentru piata asiatica (adica cele cu cutia bleu de dimensiuni mai mari) sunt foarte cautate si implicit mai scumpe...Acesta este un lemn produs in 2015 sau anul trecut, dvs. cunoaste.ti mai bine de ce valoreaza mai mult. Totusi diferenta dintre acest lemn si ultima varianta de Viscaria nu o face decat ca "arylate-carbon" de pe maner bh, a fost inlocuit de holograma pastila verde. Se zvoneste ca toate lemnele Butterfly fabricate in Japonia, vor avea pastila asta verde.
Cu stima, ...
interesant, nu stiam ! si eu am / joc cu un Viscaria primit cadou din Canada , are vreo 4-5 ani, asa ca incepe sa devina valoros ....
orice om (tenisman) are o parte buna in el - proverb canibal
Daca-ți spun că sunt parțial mulțumit o sa zici ca sunt pretențios
Așa ca nu pot decât sa-ți mulțumesc cu speranța ca o sa ne arăți si ce este in cealaltă poza, eventual si câte grame are ... lemnul
Păstrați va părerile pentru voi și faceți comentarii în alta parte . Aceasta pagina nu este pentru dezbateri publice . Alta treaba nu aveți? Dacă nu sunteti interesati sa cumparati sănătate, și la revedere . Ce tot atât faceți comentarii de doi lei . Vedeți va de produsele voastre și de treaba voastră.
maestre, e ultimul model de Spirit...e un Q si ceva cifre...plus bulina verde care face diferenta intre original si clona.
Dl. DanMihai, va rog frumos sa.mi spuneti si mie cum a.ti dedus ca are seria Q si cateva cifre pt. ca sincer am incercat din rasputeri sa vad prin degetele domnisoarei si uite ca nu am reusit...Va rog frumos, dati.mi si mie lupa aia magica!
Arata ca un Spirit model nou si veritabil, dar colegii nostrii care cer detalii la poze, au dreptate.
La fel si cu holograma turcoaz..
Sau dvs. aveti alte poze si noi ne chioram pe aici ca fraierii??
Păstrați va părerile pentru voi și faceți comentarii în alta parte . Aceasta pagina nu este pentru dezbateri publice . Alta treaba nu aveți? Dacă nu sunteti interesati sa cumparati sănătate, și la revedere . Ce tot atât faceți comentarii de doi lei . Vedeți va de produsele voastre și de treaba voastră.
Trimis de pe al meu SM-G935F folosind Tapatalk
LEMNUL TAU ESTE O CLONA DE 50 DE LEI....!!! SI TU VREI SA L VINZI NOUA CU 500 LEI, ASTA ESTE MAREA PROBLEMA..... ASA CA NU MAI FA GURA ASA MARE...........MODELUL NOUA ARE SERIE..... SI MAI FACI PE GROZAVA CA DE CE ATI CEREM POZE, ESTI OBLIGATA DE FORUM,,,TI AM MAI SPUS VEZI CE SCRIIE IN REGULAMENT............ ASA SE VOREBSTE UNDE ATI SUNT CEI 7 ANI DE ACASA?...
SI AI ASCUNS LUCRUL ACESTA INTENTIONAT SA NU VEDEM CA LEMNUL NU ARE SERIE.....NU SE FACE ASA !
Cu toate ca nu am cei 7 ani de acasă, spre supărarea voastră afacerea mea este încă în picioare. Asa ca nu ma interesează părerile voastre Răutăcioase .Eu cred ca cei care nu au 7 ani de acasă sunteți voi , comportamentul și răutatea voastră denota o lipsa de respect și o răutate ieșită din comun . Va deranjez cu preturile , asa e ?? Ce sa vezi , nu ma interesează chiar deloc . închide ti postul , intr adevăr, chiar eu sunt cea care nu are cei 7 ani de acasă.
Comentariu