Postat în original de Alexandra Ioana
Vezi post
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
Fete de paleta noi
Adună
Acest topic este închis
X
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
-
senior
- 25.mar.2010
- 469
- Târgoviste & Câmpina
Likes given: 8Likes received: 5
DHS Hurricane Long 5
FH: Tenergy 05
BH: Giant Dragon Talon
Postat în original de gpopescu Vezi postDl. DanMihai, va rog frumos sa.mi spuneti si mie cum a.ti dedus ca are seria Q si cateva cifre pt. ca sincer am incercat din rasputeri sa vad prin degetele domnisoarei si uite ca nu am reusit...Va rog frumos, dati.mi si mie lupa aia magica!
Arata ca un Spirit model nou si veritabil, dar colegii nostrii care cer detalii la poze, au dreptate.
La fel si cu holograma turcoaz..
Sau dvs. aveti alte poze si noi ne chioram pe aici ca fraierii??TRUST NO ONE !
Comentariu
Un lemn Butterfly fabricat dupa 2007 trebuie sa aiba serie. Si nu orice fel de serie. Una care sa fie recunoscuta de Butterfly daca ii contactezi.Blade DHS PG 2
FH: DHS Hurricane 3
BH: Stiga Airoc Astro M
Comentariu
Postat în original de Alexandra Ioana Vezi post
Trimis de pe al meu SM-G935F folosind Tapatalk
https://s28.postimg.cc/gmtymgbnh/163...13093557_o.jpg
Eu cred ca domnisoara nu este de rea credinta si nu cred ca vrea sa pacaleasca pe nimeni...
iar chestia cu seria lipsa chiar ma depasesteblade : Xiom Hayabusa Z; fh Donic Bluestorm Pro; bh Donic Bluestorm Z2
Comentariu
boboc- 14.dec.2014
- 83
- Barlad, Romania
- 27
Likes given: 0Likes received: 4
Postat în original de gpopescu Vezi postAsta e holograma de pe Marcos Freitas ALC
https://s28.postimg.cc/gmtymgbnh/163...13093557_o.jpg
Eu cred ca domnisoara nu este de rea credinta si nu cred ca vrea sa pacaleasca pe nimeni...
iar chestia cu seria lipsa chiar ma depaseste
Comentariu
Nu ma mai pot abtine, pusc de ras
Lemnul este perfect original, vanzatoarea vrea doar sa mascheze seria lemnului in aceasta poza (stie ea de ce )
In schimb aceasta poza este editata, de cand cu facebook-ul fetele se pricep tot mai bine la prostioare din acestea.
free uploader
se vede cum s-a dat un photoshop brush pe zona unde trebuia sa fie seria.
daca verificati si detaliile pozelor, clic dreapta pe poza salvata in PC / details se vede clar diferenta intre poze, plus ca ori nu provin din aceeasi sursa ori cea fara serie a fost editata
posted image
Daca tot ne dam cu parerea, a mea esta ca acest lemn este perfect original, sunt sigur de acest lucru. Restul prostioarelor pe care aceasta vanzatoare le face aici pe forum si aroganta de care da dovada la varsta ei e alta discutie care nu se face la aceasta sectiune.
Deci domnita nu mai fii asa suparata, nu deranjaza pe nimeni nimic din ce faci tu, fa in continuare(desi ti-am scris intr-un mp ca ai preturi mici la fete) dar sa stii ca nu poti sa vii aici intr-o comunitate sa dai cu toti de toti peretii ca nici tu nu esti asa sfanta asa ca ar trebui sa acorzi mai mult respect membrilor de pe forum si sa citesti regulamentul. Nu suntem noi toti fraieri ca il respectam si tu desteapta!!!!FH DHS H3 NEO NEAGRA - CLONEL SDC XuXin Edition - BH DHS H3 NEO ROSIE Sistemu-i carnivor, se pregăteşte să te consume, doar că regimu-i vegan, tre să fiarbă legume!!!
Comentariu
boboc- 14.dec.2014
- 83
- Barlad, Romania
- 27
Likes given: 0Likes received: 4
Postat în original de eres01 Vezi postNu ma mai pot abtine, pusc de ras
Lemnul este perfect original, vanzatoarea vrea doar sa mascheze seria lemnului in aceasta poza (stie ea de ce )
In schimb aceasta poza este editata, de cand cu facebook-ul fetele se pricep tot mai bine la prostioare din acestea.
free uploader
se vede cum s-a dat un photoshop brush pe zona unde trebuia sa fie seria.
daca verificati si detaliile pozelor, clic dreapta pe poza salvata in PC / details se vede clar diferenta intre poze, plus ca ori nu provin din aceeasi sursa ori cea fara serie a fost editata
posted image
Daca tot ne dam cu parerea, a mea esta ca acest lemn este perfect original, sunt sigur de acest lucru. Restul prostioarelor pe care aceasta vanzatoare le face aici pe forum si aroganta de care da dovada la varsta ei e alta discutie care nu se face la aceasta sectiune.
Deci domnita nu mai fii asa suparata, nu deranjaza pe nimeni nimic din ce faci tu, fa in continuare(desi ti-am scris intr-un mp ca ai preturi mici la fete) dar sa stii ca nu poti sa vii aici intr-o comunitate sa dai cu toti de toti peretii ca nici tu nu esti asa sfanta asa ca ar trebui sa acorzi mai mult respect membrilor de pe forum si sa citesti regulamentul. Nu suntem noi toti fraieri ca il respectam si tu desteapta!!!!
Comentariu
Si de astazi in colo cand cineva iti cere poze suplimentare fii draguta si trimite-i chiar si pe MP,FH DHS H3 NEO NEAGRA - CLONEL SDC XuXin Edition - BH DHS H3 NEO ROSIE Sistemu-i carnivor, se pregăteşte să te consume, doar că regimu-i vegan, tre să fiarbă legume!!!
Comentariu
Postat în original de Alexandra Ioana Vezi postAsta am si făcut.
Astept colegii care au primit poze sa vina cu un pct de vedere referitor la ceea ce am afirmat eu.FH DHS H3 NEO NEAGRA - CLONEL SDC XuXin Edition - BH DHS H3 NEO ROSIE Sistemu-i carnivor, se pregăteşte să te consume, doar că regimu-i vegan, tre să fiarbă legume!!!
Comentariu
Si inca un lucru care cu siguranta vi l.am mai spus dar o fac din nou:
- produsele destinate vanzarii, se posteaza exclusiv in primul post care poate fi editat, altfel o sa va pomeniti ca va suna sau va trimite mp unul sau altul peste 3-4 luni, ani de la vanzarea lor!!
- asa ca nu mai postati asa la intamplare si folositi primul post
- ne usurati si noua munca de a mai cauta stocurile dvs. de fete sau eu stiu ce lemne
P.S.: Iar vis-a-vis de ce a.ti mascat cu buna stiinta holograma si seria spiritului, cu siguranta a.ti fost sfatuita de o Vulpe Batrana!!!blade : Xiom Hayabusa Z; fh Donic Bluestorm Pro; bh Donic Bluestorm Z2
Comentariu
Fete de paleta noi
Postat în original de eres01 Vezi postdar sa stii ca nu poti sa vii aici intr-o comunitate sa dai cu toti de toti peretii ca nici tu nu esti asa sfanta !!!!
Domnisoara enerveaza-te si pune degetul pe rana, iar cand ai putin timp cantareste lemnul si spune-ne cate grame areT05-ALC-T05
Adrian Gorum
Comentariu
Sa dea cu tine atunciFH DHS H3 NEO NEAGRA - CLONEL SDC XuXin Edition - BH DHS H3 NEO ROSIE Sistemu-i carnivor, se pregăteşte să te consume, doar că regimu-i vegan, tre să fiarbă legume!!!
Comentariu
Sa trecem la chestii serioase : aveti PM pentru Nittaku Fastarc G1 rosu si Xiom Vega Japan negru...multumesc.TRUST NO ONE !
Comentariu
Am primit Victas V15 Extra. Totul e ok. Seriozitate maxima.Levi SIC Gloria OFF, Fețe: FH Xiom VEGA X max black+BH Der materialspezialist Kamikaze OX red
Levi SIC Carbo Def, Fețe: FH Tibhar Evolution MX-D 2mm black+BH Tibhar Grass Dtecs OX red
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2025 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 23:09.Procesare...X
Comentariu