Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

Donez Tricou Campion Amatur 2016

Adună
Acest topic este închis
X
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 4 (0 members and 4 guests)

• Filtrează
  • Ora
  • Arată
Curăță tot
postări noi

• ÎNCHIS Donez Tricou Campion Amatur 2016

Donez un tricou Butterfly, primit cu ocazia castigarii titlului de Campion Judetean in 2016, marimea XL . Motivul donatiei : nu mi se potriveste nici marimea si nici titlul.

Aviz celor care isi doresc/doreau cu orice pret un tricou de campion amatur si nu au avut ocazia sa il castige. Recompensa, zic eu, trebuie sa fie placerea de a juca si de a progresa, nu castigarea unui titlu oarecare/tricou, mai ales ca pentru acest lucru esti dispus, dupa ce castigi 2-3 turnee A+ ( pe care unii doar viseaza sa le castige ) , iti bati joc de urmatoarele 2-3 turnee ca sa arati ca esti deasupra sistemului.

Consider ca titlul de Campion Amatur nu mai este ce a fost, avand in vedere ca unii isi calculeaza punctele mai ceva decat isi fac copii mei de la sala temele la matematica.

O sa fac poze diseara si o sa le postez pentru doritori. Va rog sa lasati mesaje in acest post si nu mesaj privat. Anuntul este serios si voi trimite tricoul primului doritor. Transportul il suport eu daca trebuie.
    Multumesc !
    Blade 1 : Butterfly Jun Mizutani Super ZLC Blade 2: Butterfly Custom Arylate
    Fh: Tenergy 05 2.1 mm Fh: Tenergy 05 2.1 mm
    Bh: Tenergy 05 FX 2.1 mm Bh : Tenergy 05 FX 2.1 mm

Postat în original de Bogdan A Vezi post
    Donez un tricou Butterfly, primit cu ocazia castigarii titlului de Campion Judetean in 2016, marimea XL . Motivul donatiei : nu mi se potriveste nici marimea si nici titlul.

Aviz celor care isi doresc/doreau cu orice pret un tricou de campion amatur si nu au avut ocazia sa il castige. Recompensa, zic eu, trebuie sa fie placerea de a juca si de a progresa, nu castigarea unui titlu oarecare/tricou, mai ales ca pentru acest lucru esti dispus, dupa ce castigi 2-3 turnee A+ ( pe care unii doar viseaza sa le castige ) , iti bati joc de urmatoarele 2-3 turnee ca sa arati ca esti deasupra sistemului.

Consider ca titlul de Campion Amatur nu mai este ce a fost, avand in vedere ca unii isi calculeaza punctele mai ceva decat isi fac copii mei de la sala temele la matematica.

O sa fac poze diseara si o sa le postez pentru doritori. Va rog sa lasati mesaje in acest post si nu mesaj privat. Anuntul este serios si voi trimite tricoul primului doritor. Transportul il suport eu daca trebuie.
    Multumesc !
    Doresc eu tricoul ! Multumesc !!!
    BH: SPINLORD GIPFELSTURM 1.8 mm
    Blade: KAZAK
    FH: ANDRO RASANTER R47 ULTRAMAX

Comentariu

Lasati-mi o adresa si o sa expediez cu Fan Curier maine, doar sa specificati daca doriti sa platiti transportul sau il platesc eu. Multumesc !

Comentariu

Am mai avut ideea asta proasta acum un an de zile legat de alt material si mi-au sarit toti in cap...ar fi mai ok de scos la licitatie acest tricou ( vreti, nu vreti, a fost castigat pe merit ! ) si banii stransi astfel sa fie donati pentru o cauza nobila legata sau nu de tenisul de masa ! Ramane decizia finala a dlui Bogdan pana la urma...
        TRUST NO ONE !

Comentariu

Bogdan, acest tricou ti-a fost daruit tie. Ca ti se potriveste sau nu, ca il meriti mai mult sau mai putin, e totusi premiul tau si o amintire frumoasa.
          Motivele se afla pe primul loc si raspunsurile pe al doilea. Sunt convins ca Johnny iti va lua tricoul ca sa ti-l ofere la prima bere.
          Poți vorbi neintrebat dar nu intreba nevorbit.

Comentariu

Postat în original de NoRo Vezi post
            Bogdan, acest tricou ti-a fost daruit tie. Ca ti se potriveste sau nu, ca il meriti mai mult sau mai putin, e totusi premiul tau si o amintire frumoasa.
            Motivele se afla pe primul loc si raspunsurile pe al doilea. Sunt convins ca Johnny iti va lua tricoul ca sa ti-l ofere la prima bere.

Stai linistit , doctore !!! Tricoul este pentru colectie, nici macar nu am curaj sa-l imbrac....si, cine stie, poate intr-o zi il voi dona unui copil talentat...LA PARTEA CU BEREA CRED CA AI FORMULAT GRESIT... SAU AM INTELES EU GRESIT...ORICUM RESPECTUL SI APRECIEREA MEA PENTRU TINE RAMAN ACELEASI...CU RESPECT !!!

Comentariu

Tricoul pleaca spre Dl. Johnny Plaiasu , asa cum am specificat. Multumesc pentru mesaje dar pentru mine Amaturul nu mai este ce a fost, amintirile prietenilor si meciurilor frumoase bat orice tricou cu orice titlu imprimat pe el.

Comentariu

Postat în original de bogdan a Vezi post
                tricoul pleaca spre dl. Johnny plaiasu , asa cum am specificat. Multumesc pentru mesaje dar pentru mine amaturul nu mai este ce a fost, amintirile prietenilor si meciurilor frumoase bat orice tricou cu orice titlu imprimat pe el.
                multumesc !!! Respect !!!

Comentariu

Postat în original de Johnny Plaiasu Vezi post
                  si, cine stie, poate intr-o zi il voi dona unui copil talentat.
                  ..pai lasa-l pe Bogdan A sa-l doneze.. de ce l-ai mai luat..?!? ... Visaneeeeee!!! (..Iarta-ma Bogdan Visan)

Comentariu

Postat în original de Dan12 Vezi post
                    ..pai lasa-l pe Bogdan A sa-l doneze.. de ce l-ai mai luat..?!? ... Visaneeeeee!!! (..Iarta-ma Bogdan Visan)
                    O sa stea o perioada in colectia mea de tricouri...nu am multe, undeva peste 4o de bucati......multumesc pentru *NU-MI PLACE*...

Comentariu

Ma opresc aici in dialogul cu tine pentru ca nu doresc sa umbresc placuta impresie lasata in sufletele noastre de marturisirea domnului Lakatos Zsolt..
                      Putem vorbi cand ne vedem azi la sala..

Comentariu

Postat în original de Dan12 Vezi post
                        Ma opresc aici in dialogul cu tine pentru ca nu doresc sa umbresc placuta impresie lasata in sufletele noastre de marturisirea domnului Lakatos Zsolt..
                        Putem vorbi cand ne vedem azi la sala..
                        Din respect, nu te-am contrat niciodata...Si nu esti singurul....Se pare ca ti-ai gasit *patratica *! O zi buna !

Comentariu

Pastreaza tricoul ca e munca ta pana la urma! Poti sa boicotezi in alt fel sistemul ! Asa am patit si eu cu acest sistem de reguli neclare! Intr-un singur an am trecut de la incepatori pana la open si nu m-am calificat la turneul final din cauza celor care raman pe aceasi categ la 11-11.99 mp sau 18-18.99 mp sau cei care nu participa decat la unul-doua turnee pe an sau deloc si avand un loc fruntas se duc din inertie ....pai cum mama naibi sa fii campion regional amatur in anul respectiv si sa nu poti participa la turneul final din acel an! Ce treaba am eu cu clasamentul sau punctele de acu 2-3-4 ani in urma. Ce in alte sporturi se tine cont de punctajul sau locul de acu 2-3 ani? Nici macar nu au bunul simt sa ma invite doar pt premiere! Puteam sa raman la Avansati mult si bine cum vb ta fac majoritatea ma umpleam de cupe si asa jucam si eu la turneul final calificat printre primii! Dar tricoul e chiar munca ta si nu cred ca-i bine sa-l donezi! Poate e bine sa regandim acest regulament ca deja acest sport pt unii miroase a afacere (ma refer la jucatori) si pe aceasta cale ii transmit lui NoRo care dealtfel e un baiat minunat referitor la unele comentarii ca nu are dreptate si fiind unul din mai vechii participanti la amatur ar putea chiar el sa traga un semnal de alarma!

Comentariu

Ma leg si eu de subiectul cu regulamentul si o sa aduc in discutie si orasul de bastina al initiatorului topicului de fata, dl Bogdan...chestia cu goana dupa puncte e o bazaconie si nu prea are a face cu valoarea jucatorului, scaderea in clasament determinata de neparticipari iarasi mi se pare usor ciudata, insa cel mai bizar mi se pare lejeritatea cu care Iași-ul este lasat in afara hartii Amatur...dau din casa cand va povestesc ca am vazut meciuri si antrenamente ale echipelor ce joaca in acest oras si va spun cu mana pe inima ca exista multi jucatori adevarati de la care avem ce invata si progresa...probabil dl Bogdan are un of pe aceasta tema si mai stiu si pe altii din Iași dezamagiti ca un oras atat de mare, interesant, incarcat de istorie, de poezie, de ce vreti voi...pur si simplu e invizibil. Stiu ca o sa se pomeneasca argumentul " sa se organizeze ei si apoi venim si noi..." insa consider ca dupa 10 ani de Amatur, exista suficiente relatii, buna dispozitie si diplomatie in asa fel incat aceasta miscare sa cuprinda incet incet INTREAGA Romanie...
                            TRUST NO ONE !

Comentariu

Tricoul a plecat spre domnul Johnny Plaiasu cu Fan Courier. Multumesc tuturor pentru comentarii/incurajari.

Comentariu

Postat în original de buzatu vasile Vezi post
                                Ce treaba am eu cu clasamentul sau punctele de acu 2-3-4 ani in urma.
                                Ai treaba pentru ca nu ai inteles regulile jocului si faci niste afirmatii total eronate. Un turneu expira automat dupa 12 luni daca participi destul de rar si nu ai grila completa, iar daca participi mai des la turnee se expira mai repede prin depasirea a 7 turnee A si 4 turnee B. Eu chiar aici am o nemultumire, de exemplu, in 2016 pana la sfarsitul lui octombrie am 22 de turnee A neexpirate de timp, dar la clasament nu se tine cont decat de 6 din ultimile 7 turnee A. Deci cine participa de 3 sau 4 ori pe luna la turnee isi da "cu stangul in dreptul" in ceea ce priveste clasamentul. Dupa parerea mea, ar fi fost mai corect daca la alcatuirea clasamentului s-ar fi adaugat macar 10% din punctajul turneelor neexpirate de timp (cele 12 luni), dar iesite din grila. Sau sa fie marita grila de turnee A la 12 bucati (in loc de 7 cum e acum).
                                Blade: XIOM AIGIS NOVUS
                                FH: Butterfly Feint AG 1,7mm
                                BH: Der Materialspezialist Kamikaze OX

Comentariu

Postat în original de Bogdan A Vezi post
                                  Tricoul a plecat spre domnul Johnny Plaiasu cu Fan Courier. Multumesc tuturor pentru comentarii/incurajari.
                                  Ce ti-e si cu Fan - Curier-ul asta...in cateva ore am primit coletul de la respectabilul domn Bogdan Axinte din Iași ...pana la Plopeni...Respect , domnule BOGDAN AXINTE !!! cOLETUL...CU TRICOUL...PE CARE ACEST DOMN A ALES SA-L DONEZE ...Multumesc inca o data !!!

Comentariu

Nu ai avut rabdare sa castigi tu unul Johnny ?
                                    S au til imprumutam pe al meu din 2014 pentru o poza !!!
                                    Nu te supara dar nu il primeam !
                                    S au vorbeai cu Petre si era mai simplu !!!

- - - Actualizat - - -

Pentru mine cine da acest tricou este tradator AMATUR si pentru care cumpara, inseamna ca la castigat prea usor !!!

- - - Actualizat - - -

Nu ma deranjeaza Nu mi place Rusineeeeee !!!!
                                    Trebuie sa se i a masuri cu acesti oamenii, doneaza pe particular unde vrei, NE JIGNESTI PE TOTI CARE SUNTEM MANDRII CA PURTAM TRICOURII DIN MUNCA NOASTRA !!!

Comentariu

Dl Bogdan putea inchide acest subiect si nu s-ar mai fi putut posta...pro sau contra acestei forme de protest ! Pentru ca asta e pana la urma, o metoda de a-ti exprima nemultumirea fata de anumite practici neortodoxe de a-ti " conserva " punctele, de a-ti alege cu grija turneele functie de valoarea participantilor, etc...n-ar fi amuzant un turneu in care nu se cunosc numele celor care se inscriu ci doar numarul de locuri ocupate ??
                                      TRUST NO ONE !

Comentariu

Procesare...
                                      X