Cioti l-a batut pe Maze dar a luat bataie in turul urmator de la Keinath.Crisan a luat si el bataie de la Mattenet,Dodean la fel .Doar Samara a ramas in concurs si va juca cu Sun BeiBei din Singapore,meci greu sa speram ca o sa invinga.
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
German Open
Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 4 (0 members and 4 guests)
-
Re: German Open
Din pacate si Samara a luat bataie azi cu 4-0.Xi En Ting-X828
Pryde 30
Calibra LT Sound
Se transmite live pe undeva German Open-u?lemn: Waldner Dotec Carbon
fețe: Dignics 05/Dignics 05
Comentariu
Postat în original de Cipihttp://www.ittf.com/_front_page/itTV.asp?category=ittv_Newlemn: Waldner Dotec Carbon
Comentariu
Imi confirma cineva daca am observat bine?
Timo Boll joaca cu lemn Timo Boll ZLC sau Timo Boll ALC ?lemn: Waldner Dotec Carbon
Comentariu
Joaca cu ALC. Nu a schimbat niciodata Arilate cu Zylon.Lemn- Bty Viscaria
FH - TENERGY 05
BH - TENERGY 80
Comentariu
Coordonator Onorific- 30.aug.2006
- 1105
- București,Reghin
- 38
Likes given: 0Likes received: 24
Postat în original de victor0987..stie cineva cu ce setup joaca Chen Weixing ?..
FH: Joola CWX Drum
BH: TSP Curl P1
Comentariu
Postat în original de radu0Dar Cioti sau A. Filimon?Lemn- Bty Viscaria
FH - TENERGY 05
BH - TENERGY 80
Comentariu
E ciudat ca din amandoua sare aproape la fel, numai "custom nuc" vibreaza putin... trebuie sa il dau si lui sa il probeze.. poate se da pe breazda...Schlager Carbon
Acuda S1
Acuda S1
Comentariu
Postat în original de leordararesPostat în original de victor0987..stie cineva cu ce setup joaca Chen Weixing ?..
FH: Joola CWX Drum
BH: TSP Curl P1
Comentariu
Cioti :Cresail si probabil pereche Tenergy05
Filimon:Cresail si probabil Tenergy05 si Bryce speed la Bh,sau pereche Tenergy64
Comentariu
Apropo ...lemnul lui Weixing sigur nu este defence II,la fețe nu pot sa ma pronuntz,as zice totusi ca are chinezeasca pe Fh,iar la Bh ...greu de spus
Comentariu
Coordonator Onorific- 30.aug.2006
- 1105
- București,Reghin
- 38
Likes given: 0Likes received: 24
Postat în original de teodorus29Apropo ...lemnul lui Weixing sigur nu este defence II,la fețe nu pot sa ma pronuntz,as zice totusi ca are chinezeasca pe Fh,iar la Bh ...greu de spus
Cat priveste fata de forhand,joaca cu Joola CWX Drum care e o fața clasica chinezeasca,inca produsa de nemtii de la Joola
Toate informatiile sunt de pe forumurile germane si austriece.
Comentariu
Rares are dreptate.
Am avut dubii (de ce nu joaca cu Joola Chen Weixing?), dar am cautat mai multe informatii :
http://www.tennis-de-table.com/forums/s ... 213-2.htmlhttp://def.kondopoga.ru/2008/11/18/chen ... 8_inv.html
S-au format deja paparazzi specializati pentru tabletennis !
Comentariu
Din linkul al doilea reiese ca joaca cu Joola Chen Weixing dar lemnul ala nu il stiu sa fie pe piata.O avea prasele pe comanda...
Comentariu
Am studiat mai bine pozele si pana la urma am ajuns la concluzia ca este acelasi lemn din primul linku (are cantul identic) adica defence II dar cu prasele pe care scrie joola chen weixing
Comentariu
Smecheria cu prasele schimbate o practica si alti jucatori sponsorizati.
Ce e interesant, Chen Weixing nu poate renunta la iarba TSP, desi Joola a produs (zice-se special pentru el) iarba Octopus.
Teoretic, el e "inarmat" de Joola. Practic, ati vazut...
Marketingul sa traiasca !
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2024 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 22:01.Procesare...X
Comentariu