Merge sa joci cu el si de pe masa, si de pe un suport / scaun aflat langa masa. Eu l-am pus pe un scaun mai jos decat masa ca sa imi dea serve joase.
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
Sfaturi alegere , achizitie sau inchiriere robot de tenis de masa
Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
-
Se poate transforma un Robo Pong 1050 sa mearga cu mingii 40+?
Puteti sa-mi dati ceva sfaturi in alegerea mingiilor de 40 pentru el?TBS black tag FH: Dignics 05 BH: Dignics 09C
Comentariu
Unii spun ca robotul 1050 merge cu orice minge de 40 sau 40+
http://www.equipmentjunkie.com/newgy...g-1050-review/Yasaka Rakza 7 Soft / Gewo Zoom Pro OFF- / Joola World Cup / Newgy 1050
Comentariu
Postat în original de georgianc Vezi postUnii spun ca robotul 1050 merge cu orice minge de 40 sau 40+
http://www.equipmentjunkie.com/newgy...g-1050-review/blade : Xiom Hayabusa Z; fh Donic Bluestorm Pro; bh Donic Bluestorm Z2
Comentariu
Recent am cumpărat un Joola Budy V300, e ok, ai distracție cu el, ?NSĂ... am ajuns la concluzia ca e prea puțin pentru mine ( amator, poate ceva mai avansat)... mi-am cumpărat un Robo Pong 2050, cu Software Update... Este absolut super pentru pretențiile/nevoile mele... a costat 830 ? cu tot cu 120 mingi 40+... funcția de conducere Automata a mingiilor este extraordinară, poți Exersa non-stop, până la "epuizare".
Totuși, pentru avansați, aș recomanda un 3050XL, sau Butterfly Amicus Pro... mie deocamdată nu îmi trebuie, însă plănuiesc sa ma înscriu la un club de tenis și dacă o sa am distracție și o sa avansez, clar voi cumpara unul profi... Aștept de la Joola sa văd ce apare, se lauda ca pe la Sf. Lui 2020 vor scoate cel
Mai bun robot de pe piața, la un preț de aprox 750 _800 $ ? ?, nu mai știu exact ce moneda. Răm?ne de văzut.
Vă salut, dragi iubitori ai tenisului de masă.
Numai bine!
Comentariu
Salutare. Mă poate ajuta cineva? Dețin un robo-pong 2055 la care am pierdut ambele fire ( cel de legătură și transformatorul ) îmi poate spune cineva ce output are alimentatorul? Am găsit ceva de 12v 2a dar nu sunt sigur. Mulțumesc
Comentariu
senior- 01.apr.2019
- 346
- Cluj-Napoca
Likes given: 10Likes received: 58
Buna. A folosit cineva robotul prezentat pe tennirobo.com? Alte linkuritabletennisdaily.com/forum/showthread.php?17706-TenniRobo-super-table-tennis-robot-in-compact-size si https://www.facebook.com/groups/tennirobo/. Sunt si ceva filmulete pe youtube. Are aplicatie de pe telefon, trei roti ca la robotii amicus, si poate face cam tot ce face amicus prime, doar ca nu are sistem de reciclare a mingilor si plasa. Pretul e mult mai bun (690 dolari + transport si posibil vama, ca vine din Ucraina). Pe forumuri pare sa fie laudat. Problema e ca trebuie platit in avans si ti se trimite dupa vreo 3 saptamani si vine cu o garantie de un an care e de la o persoana fizica, nu neaparat o firma si cel mai probabil nu este nici o factura etc.
In caz ca nu ajunge la tine via posta, probabil ca nu poti cere rambursarea banilor. Le-am trimis un mesaj, spun ca nu au vandut nici o bucata in Romania si ca nu au drum pe aici sa-mi aduca unul.
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2024 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 17:31.Procesare...X
Comentariu