Daca vretzi va pot pune in share pe dc niste meciuri de-ale mele
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
Vrea cineva sa vada cum se joaca la nationale ???
Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 4 (0 members and 4 guests)
-
besthub.gotdns.com:1411 ; 213.251.139.10:1200
intratzi pe huburile astea . Am nick Andiy !! Daca vretzi sa intru pe alt hub din Romania , ca sa copieze mai bine , LASATZI AICI ADRESA !! (sa nu fie hub de metropolitana !! )
ok ... sa incercamblade> Butterfly - Schlager Carbon
FH> Donic Coppa Tenero 2.1 red
BH> Donic Coppa Tenero 2.1 black
Comentariu
In ce perioade a zilei esti conectat pe DC++ si daca nick-ul e simplu, Andiy, sau mai are si altceva inainte (tara, oras, ISP)?Blade: Butterfly Cofferlait FL or Viscaria
FH: Sriver G2 FX 2.1 - red
BH: Sriver G2 FX 2.1 - black
Comentariu
daca asa se joaca la nationale eu ma las de sportu asta.
aveam mai multe pretentii la nivel national.
am tras vreo 20 sec dintr-un meci de-al lui andy dar ce am vazut nu m-a impresionat deloc.
parerea meaButterfly M. Maze Carbon
Butterfly Bryce- Fx
Comentariu
Nu stiu ce sa zic despre asta. Depinde si cu cine a jucat ( eu zic ca un adversar mai bun te pune si pe tine in valoare ). Eu l-am vazut pe andiy jucand sambata trecuta cu adversari mai mari si mai bine cotati si juca excelent. Am vazut si campionul si vice-campionul national la juniori jucand.....
Ideea de baza e : bogdane, nu te lasa de tenis de masă !
Comentariu
Nick`ul e Andiy ! simplu . Daca intru pe vreun hub care restrictzii in privintza numelui imi schimb in [RO][AG][INT-ISP]Andiy .
Asa.....Bogdane hai sa te lamuresc . Daca te referi la meciul cu tipul ala inalt (Labo) sa shtii ca era cam 8 seara . Meciul ala se disputa pt locul 8-9 la natzionale shi se jucasera anterior 3 (diminetaza) + 2 + 7 meciuri (seara ) . Baiatul ala a fost acum doi ani om de baza la nationala. Daca te uiti atent , la modul cum joaca vei vedea ca era obosit shi fara chef de joc . Sper ca te-am lamurit. Ia alte meciuri shi vei vedea intr-adevar cum se joaca . Pot sa mai pun ceva meciuri sa-mi spui ce parere ai cand ii zdrobesc pe altii. O sa zici la fel .....e o nimika toata pt ca nu ai ce sa vezi (2 -3 mingi la un punct , nimik spectaculos ). Viteza la filmare este incetinita cu 34.8 % (pt informatia ta)
Comentariu
Andiy,te referi probabil la nebunia din iarna de la Mediaș cand datorita "bunei organizari"s-a jucat pana dupa ora 2,au fost multi sportivi care au mancat pranzul cu cina sau cina cu micul dejun,chiar voi a-ti fost printre ultimii care au terminat,corect.Raportat la Labo nu a fost om de baza la lot niciodata,echipa a fost Ionescu, Voinea rezerva Sargu
Comentariu
Ai fost la Mediaș atunci ?? Labo a fost vicecampion national shi locul I la top 12 in ultimul an de cadetzi . Anul trecut sau acum doi ani
Comentariu
in fine 3 . Dar u ai zis ca nu a fost ! u cine esti ? Ai jucat , esti antrenor , sau joci acum ?? vad ca te pricepi. Sau ai buletinul informativ in fata ??
Comentariu
Lotul e din 3 nu din 2 !! N-avea cum sa fie ionescu shi cu voinea doar !! pe sargu l-au luat anu` trecut necinstit la lot. trebuia sa-l ia pe zamfirescu de la slatina . nu??
Comentariu
la cadeti lotul e din doi,zamfirescu merita dar al patrulea jucatoreste la latitudinea antrenorului,intreabal pe tatal tau daca nu crezi,dar asta nu e o problema ,oricine ar fi mers nu ar fi facut nimic pentru ca asta e valoarea baietilor.
Comentariu
andyi vezi ca le cam umfli cu ce joci,baietii au sa te creada ca esti vreun creanga,dar distanta e mult mai mare decit de la pitesti la cimpulung,asta ca sa-ti dai seama ca te cunosc,apropo vii la memorialul angelescu?
Comentariu
Membru Fondator AmaTur- 04.iun.2005
- 1395
- Alesd
- 52
Likes given: 0Likes received: 1
pingpong daca stii de ceva turnee pune-le din timp pe forum sa stim si noi de ele, te rugam frumos!
Comentariu
17-19 decembrie memorialul angelescu la bucuresti,probabil sala bnr,categorii de virsta cadeti,juniori,seniori,veterani,revin cu date mai exacte repede
Comentariu
eh ....
umflu cu ce joc ?? nu inteleg ... poate cu cine joc.......te referi la alea ce am jucat in vara trecuta ?? poti verifica nestingherit .... a fost un turneu ungaria - cehia - slovacia. Intereseaza-te shi apoi mai spune-mi . Asa o fi la cadetzi lotu` din 2...cine esti mey ca tare sunt curios !
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2024 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 18:47.Procesare...X
Comentariu