Dacă asta este prima ta vizită, asigură-te că
ai verificat secțiunea Întrebări Frecvente prin click pe
linkul de mai sus. Poate va trebui să te înregistrezi
înainte de a putea posta: dă click pe linkul de înregistrare de mai sus pentru a continua. Pentru a vedea mesaje,
selectează forumul pe care vrei să-l vizitezi din selecția de mai jos.
Observ un mare caracter in ceea ce scrieti pe forum de scurta vreme de cand am intrat in Amatur si va felicit pentru petele vii de culori pe care le aduceti in bransa asta predominant masculina a competitiei. Craciun Fericit alaturi de cei dragi dvs.
Scuze ca am gresit butonul .... mi-a placut mesajul tau, dar se pare ca imi trebuie si un mouse cu iarba ....
Postat în original de Antal Denes
Asa este Mihai, la mine nici macar nu mai apare decat butonul de nu-mi place!
Nu vă impacientați. S-a făcut upgrade la software-ul forumului și mai trebuie făcute unele reglaje.
Momentan administratorul nu poate interveni fiind plecat din țară, dar începând cu ziua de luni problemele se vor remedia.
Felicitari pentru podium Mihai,felicitari oganizatorilor pentru organizare,multumiri lui Gelu Vladoiu ( stim noi de ce ) si la multi ani tuturor amaturistilor!!!!
Un turneu la Lucian nici nu merita sa lipsești. Echipa lui si-a făcut treaba asa cum ne-a obișnuit. Felicitari!
Felicitări copiilor care își depășesc deja limitele de talent, chiar dacă se bucura cu strigaturi trebuie sa-i intelegem, s'apăi noi pierzătorii câștigăm o generație sportiva și cu cat sunt mai multi cu atat suntem mai puțin amenințați de alte fenomene.
Eu am avut ocazia sa joc cu 3 dintre cei mai buni, și este limpede ca anul viitor acești copii fac legea la masa de tenis.
Am văzut în sala un spirit de fair-play la Iuliana Caloianu, care la un scor de 2-2 si 7-9 a servit corect,chiar dacă a atins mingea cu degetul, fără sa fie dubla, fără sa vadă adversarul, a oprit jocul, a pus punct la adversar (zicând ca e dubla) și cam atât! Felicitări!
La mine s-a intamplat! Conduceam cu 2-1 la seturi si dansa avea 9-7 in setul 4! A servit.... din punctul meu de vedere corect i-ar Iuliana mi-a dat punctul intru-cat a considerat ca a fost dubla! Cert e ca eu nu am vazut ce s-a intamplat! Jos palaria d-na Caloianu! Sportiv adevarat!
Vă mulțumesc din suflet,DOMNILOR,spiritul de sportivitate,l-am dobândit după o experiență de 33 de ani în domeniu,ceea ce vă doresc și dvs.!
Sărbători fericite,si să ne vedem cu bine la anul!
Un turneu la Lucian nici nu merita sa lipsești. Echipa lui si-a făcut treaba asa cum ne-a obișnuit. Felicitari!
Felicitări copiilor care își depășesc deja limitele de talent, chiar dacă se bucura cu strigaturi trebuie sa-i intelegem, s'apăi noi pierzătorii câștigăm o generație sportiva și cu cat sunt mai multi cu atat suntem mai puțin amenințați de alte fenomene.
Eu am avut ocazia sa joc cu 3 dintre cei mai buni, și este limpede ca anul viitor acești copii fac legea la masa de tenis.
Am văzut în sala un spirit de fair-play la Iuliana Caloianu, care la un scor de 2-2 si 7-9 a servit corect,chiar dacă a atins mingea cu degetul, fără sa fie dubla, fără sa vadă adversarul, a oprit jocul, a pus punct la adversar (zicând ca e dubla) și cam atât! Felicitări!
?n numele echipei ?ți mulțumesc pentru aprecieri ! Sunt cu atât mai valoroase atunci când vin din partea unui organizator exigent ! Am încercat că de fiecare dată să ne facem treaba cât mai bine.! O felicit si eu pe Iuliana,dar gestul nu mă miră ,o sportivă adevărată,un caracter frumos! Te pupă Mosul,Iuliana!
A fost un drum cam lung dar a meritat sa venim la "Mos Craciunul" din Baicoi. Felicitari organizatorilor pentru ca nu s-au dezmintit in organizarea competitiei, fata de anul trecut, din aceeasi perioada. A fost un teurneu frumos din care am invatat mai multe. Multumim pentru sfatul dat de Mos Craciun pentru obtinerea cadourilor de suc de mere, mere dar mai ales pentru licoarea din plosca mosului.
Incerc sa postez, daca site-ul ramane deschis, cateva meciuri pe care le-am filmat, daca nu urmaritile pe Facebook cautand "Video Amatur".
Sarbatori fericite pentru toti participantii la turneu si nu numai, si un calduros LA MULTI ANI
Iata si cateva imagini de la turneu. Nu sunt prea bune, se pare ca aparatul s-a luat dupa mine, in sensul ca avea si el nevoie de mai multi "lucsi" ...... dar asta e un lux ......
Comentariu