Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

Cine a jucat cu fete Tibhar Torpedo?

Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filtrează
  • Ora
  • Arată
Curăță tot
postări noi

Re: Cine a jucat cu fete Tibhar Torpedo?

Azi am jucat pentru prima data cu torpedo-urile mele.M-am descurcat bine.Imi place senzatia.
    Reactioneaza foarte bine la bh de langa masa cu care raspund la serviciul adversarului. Trebuie sa mai lucrez un pic la controlul topspinului cu fh.
    Mentionez ca le-am lipit cu adeziv pe baza de apa Joola, pe un lemn recuperat de la fosta mea paleta hobby Donic. Am considerat ca la nivelul meu nu am nevoie de un lemn profi scump. Poate m-am subapreciat un pic.
    Ce nu-mi place la noua mea paleta? SUNETUL. La loviturile puternice suna ciudat, ca o plesnitur?(e ca si cum intre fata si lemn ar fi un spatiu si contactul mingii cu fata si lemnul se face in doi timpi.). Acest sunet apare mai ales cand mingea loveste paleta in jumatatea superioara.Eu cred ca lemnul e de vina, poate si lipiciul.Poate pe viitor o sa iau in calcul si cumpararea unui lemn.
    Voi ce spuneti?
    Multumesc
    Hurricane III (by Nittaku)
    Jun Mizutani ZLC
    Nittaku Hammond Z2

Comentariu

Eu joc si in prezent cu torpedo pe forhand si sunt f multumita,dar este destul de rapida fata.
      LUMINITA

Comentariu

Postat în original de valentinm
        Azi am jucat pentru prima data cu torpedo-urile mele.M-am descurcat bine.Imi place senzatia.
        Reactioneaza foarte bine la bh de langa masa cu care raspund la serviciul adversarului. Trebuie sa mai lucrez un pic la controlul topspinului cu fh.
        Mentionez ca le-am lipit cu adeziv pe baza de apa Joola, pe un lemn recuperat de la fosta mea paleta hobby Donic. Am considerat ca la nivelul meu nu am nevoie de un lemn profi scump. Poate m-am subapreciat un pic.
        Ce nu-mi place la noua mea paleta? SUNETUL. La loviturile puternice suna ciudat, ca o plesnitur?(e ca si cum intre fata si lemn ar fi un spatiu si contactul mingii cu fata si lemnul se face in doi timpi.). Acest sunet apare mai ales cand mingea loveste paleta in jumatatea superioara.Eu cred ca lemnul e de vina, poate si lipiciul.Poate pe viitor o sa iau in calcul si cumpararea unui lemn.
        Voi ce spuneti?
        Multumesc
        Uni "se dau in vant" dupa un anumit sunet care apare numai cand se executa corect lovitura de topspin. Este vorba de un asa zis "click" mai inalt. Daca cumva cei doi timpi sunt 1-Cli si 2-ck, ai ceea ce altii viseaza.
        Lemn- Bty Viscaria
        FH - TENERGY 05
        BH - TENERGY 80

Comentariu

si eu joc cu torpedo si aud acel click in 2 timpi atunci cant fetele sunt proaspat lipite!e un sunet placut,dar il auzi deobicei atunci cand lovesti mingea cum trebuie!
          uite ce scrie pe presport despre torpedo:
          Speed: 102
          Spin: 99
          Control: 92
          Hardness: ?
          Type: pips-in
          - Tensioned rubber surface
          - Recommended for speed gluing
          - Sensational sound and feeling

Comentariu

E ok si nici nu e asa de sunatoare Torpedo . Sa vezi cum suna Nimbus , Boost sau Sinus proaspat lipite
            Blade DHS PG 2
            FH: DHS Hurricane 3
            BH: Stiga Airoc Astro M

Comentariu

Poate unora le place sunetul acela, mie nu.Imi pare ca se lovesc doua lemne unul de altul.La palete imi place acel sunet infundat, plin.
              Oricum, multumesc de feed back.
              Hurricane III (by Nittaku)
              Jun Mizutani ZLC
              Nittaku Hammond Z2

Comentariu

Am jucat si eu astazi pentru prima oara cu Tibhar Torpedo, fiind incepator m-a incurcat putin spinul in rest imi place !
                Zuma

Comentariu

Procesare...
                X