Unde se poate juca tenis in Bistrița in afara de sala mare unde am inteles ca se poate doar cu abonament, miercurea? Sunt cateva zile in Bistrița si as juca un tenis de masă...
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
Bistrița - alte sali de tenis
Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
-
senior
- 29.ian.2010
- 164
- Bistrița/ Cluj-Napoca
- 37
Likes given: 0Likes received: 0
Se mai poate juca la winmarkt, contracost, sunt 3 mese. Amaturistii joaca "departe de ochii lumii", in locuri obscure, secrete...glumesc...eu as avea posibilitatea dar sunt putin in hibernare pana la anul....ce nivel de joc ai(mp) si pana cand stai la Bistrița?
senior- 30.nov.2008
- 1455
- Cluj-Napoca
- 66
Likes given: 111Likes received: 65
Postat în original de Dragan Vezi postSe mai poate juca la winmarkt, contracost, sunt 3 mese. Amaturistii joaca "departe de ochii lumii", in locuri obscure, secrete...glumesc...eu as avea posibilitatea dar sunt putin in hibernare pana la anul....ce nivel de joc ai(mp) si pana cand stai la Bistrița?
---------- Post added 27.12.2016 at 11:38 ----------
Dar, totusi daca doresti senzatii tari si o alta "priveliste" a confruntarii voastre,ce nu fac eu pentru "fericirea" ta?Am sa mut virgula in felul urmator: MP=52(virgulita mica,minuscula)5.E,asta-i alta viata,sa tot joci cu un astfel de adversar,numai el sa vrea sa joace tenis de masă cu tine.Ultima editare de PRIZA TOK; 27.dec.2016, 09:40.Blade: JOOLA BOMB EXTREME.
Rubber: TENERGY 05 2,1mm.
Comentariu
senior- 29.ian.2010
- 164
- Bistrița/ Cluj-Napoca
- 37
Multumesc pentru informatii
Problema era daca avea mp mai mare, asa cum domnului Husariuc i s-a mutat virgula spre dreapta, mie mi s-a mutat spre stanga, din mp 20,25 s-a facut 2,025....asta e efectul "sandpaper" dupa turneul de ping pong...trebuia sa incercati si dumneavoastra, aveati cu cine, concetatenii dumneavoastra au venit foarte pregatiti la turneu.
Lasand virgulele si mp-urile la o parte, astept un semn pe forum sau mesaj privat (tot la mp am ajuns) de la domnul Husariuc pentru un schimb de mingi si de vorba.
Comentariu
Multumesc pentru raspunsuri. Voi fi in Bistrița pina cel tarziu poimaine. (joi dupa masa). Telefonul meu este 0741272094
Daca imi lasati un nr va sun eu.
---------- Post added 28.12.2016 at 17:44 ----------
Multumesc pentru miscare Mihai. A fost un tenis pe cinste!Lemn: HM Blades X-Solis
Forehand: Tibhar MX-S
Rever: Tibhar MX-S
Comentariu
senior- 29.ian.2010
- 164
- Bistrița/ Cluj-Napoca
- 37
Iti multumesc si eu pentru miscare, joci foarte bine, deschis, pe atac. Ai potental sa cresti repede in valoare daca-ti corectezi punctele slabe, vizibile pentru un jucator mai experimentat.
Cand mai vii prin Bistrița da un semn si poate repetam experienta.
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2024 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 05:48.Procesare...X
Comentariu