din Straja Ursulean Florin-elite
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
Turneu A "Cupa Unirii" Botoșani - 21.01.2017
Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
-
Echipa AmaTur
- 05.feb.2011
- 4394
- botosani
- 55
Likes given: 3782Likes received: 1764
Se suspendă penalizarea R1, care rămâne deocamdata sub formă de monitorizare...
http://www.tenisdemasa.ro/forum/show...838#post335838Blade: lemn off...ce lemn !
Bh: cu tepi
Fh: fara tepi
Comentariu
senior- 07.iun.2013
- 522
- Iași
- 52
Likes given: 472Likes received: 352
Cu desosebita placere, se inscriu Dragan Petru Ioan si Nicu Constantin, din Iași, la avansati.
Cu ocazia noului an dorim organizatorilor si participantilor multa sanatate si bucurii!
Comentariu
Echipa AmaTur- 21.nov.2007
- 5829
- Fălticeni
- 64
Likes given: 982Likes received: 1520
Sper sa ajung si eu daca nu intervine ceva deosebit.Grupele superioare le faceti cu carryover ?of all the things i lost i miss my mind the most
Comentariu
Echipa AmaTur- 05.feb.2011
- 4394
- botosani
- 55
Postat în original de cata_60 Vezi postSper sa ajung si eu daca nu intervine ceva deosebit.Grupele superioare le faceti cu carryover ?
Ar fi fost de preferat sa joace fiecare cu fiecare dar se sta cam mult intre jocuri si nu stiu exact disponibilitatea meselor.
Exista si varianta a doua grupe de 6, sistemul clasic. Nu-mi dau seama inca pentru ca nu stiu ce inscrisi/participanti vor fi.
Sa vedem care si cum se vor mai inscrie, ce mese mai putem aduce, si cu siguranta vom alege varianta cea mai buna pentru a termina repede dar si cu jocuri in picioare.Ultima editare de sorin_client; 12.ian.2017, 09:00.Blade: lemn off...ce lemn !
Comentariu
Echipa AmaTur- 21.nov.2007
- 5829
- Fălticeni
- 64
Likes given: 982Likes received: 1520
Postat în original de sorin_client Vezi postIn principiu se va juca sistemul cu grupe inf. de 4, se califica toti in superioare din care pleaca primii 2 mai departe. Practic semifinalele se vor juca imediat dupa superioare.
.of all the things i lost i miss my mind the most
Comentariu
Echipa AmaTur- 05.feb.2011
- 4394
- botosani
- 55
Postat în original de cata_60 Vezi postcarryover=rezultatele din gr inf conteaza in sup?pt ca in cazul categoriei Elite se vor intalni in gr sup jucatori care au jucat impreuna si in gr inf
Sincer sa fiu as fi unit Elite cu Open atata timp cat nu sunt inscrisi jucatori din divizie care ar putea "jena". Daca cei inscrisi la open nu sunt deranjati o putem face. Am aplica tot sistemul cu grupe inferioare de 4 ca sa se califice toti in superioare. Astfel, in momentul acesta ar iesi 8 grupe inferioare de 4 (2 grupe/masa), ar exista si spirit competitional, s-ar evita si reintalnirea jucatorilor in grupele superioare. Mai cred ca ar fi posibil ca toata lumea sa inceapa dimineata.
Dar, repet, e putin cam devreme sa stabilim un sistem atata timp cat vor mai fi inscrieri (cred eu).Blade: lemn off...ce lemn !
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2025 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 11:08.Procesare...X
Comentariu