Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

De unde pot cumpara un burete de Tenergy??

Adună
Acest topic este închis
X
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filtrează
  • Ora
  • Arată
Curăță tot
postări noi

• ÎNCHIS De unde pot cumpara un burete de Tenergy??

Am doar topsheet-ul unei fete si vreau un burete ofensiv..max!

Nu cred că o sa găsiți burete de tenergy! Numai sa luați buretele de la o fata uzata!e foarte greu sa dezlipiti buretele de topsheet mai ales la tenergy!
    tb alc t05/t05 fx

Comentariu

Am văzut bureți..se comercializează! Poate nu de tenergy dar sunt! Nimeni?!

Comentariu

Bre...la Hale, in centrul Ploieștiului, gasesti, dar mai spre primavara si, de regula, dupa o ploicica buna.

Chiar nu mai gasesti fete sa-ti satisfaca talentele? Ce topsheet e ala de vrei sa-l altoiesti cu burete?

Comentariu

Incearca la Rblade
          FH DHS H3 NEO NEAGRA​ - CLONEL SDC XuXin Edition - BH DHS H3 NEO ROSIE​ Sistemu-i carnivor, se pregăteşte să te consume, doar că regimu-i vegan, tre să fiarbă legume!!!

Comentariu

E un short pips care cu alt burete își schimba proprietățile și dai ca și cu softul!

Trimis de pe al meu D2403 folosind Tapatalk

Comentariu

Postat în original de Edy Alexman Vezi post
              E un short pips care cu alt burete își schimba proprietățile și dai ca și cu softul!

Trimis de pe al meu D2403 folosind Tapatalk
              Singurul care are asa materiale, si bureti si cauciuce este dl. Dan Tigau, dar nu o sa.ti trimita tie doar un burete. Incearca si ia legatura cu el si iti poate aduce la un apropiat concurs. Te.ai gandit si cu ce il lipesti?
              blade : Xiom Hayabusa Z; fh Donic Bluestorm Pro; bh Donic Bluestorm Z2

Comentariu

are si rblade cred ca se lipeste cu apa nu?

Comentariu

Procesare...
                X