Dacă asta este prima ta vizită, asigură-te că
ai verificat secțiunea Întrebări Frecvente prin click pe
linkul de mai sus. Poate va trebui să te înregistrezi
înainte de a putea posta: dă click pe linkul de înregistrare de mai sus pentru a continua. Pentru a vedea mesaje,
selectează forumul pe care vrei să-l vizitezi din selecția de mai jos.
Bogdane.. corecteaza rezultatul meu cu Craciun David Mihai.: am castigat cu 3-0. Si finala am castigat-o eu cu 3-0..verifica si celelalte rezultate pentru ca sunt gresite unele dintre ele..
Noapte buna!
Bogdane.. corecteaza rezultatul meu cu Craciun David Mihai.: am castigat cu 3-0. Si finala am castigat-o eu cu 3-0..verifica si celelalte rezultate pentru ca sunt gresite unele dintre ele..
Noapte buna!
Dane, pe foaie este trecut 3-2. Poate-ti mai aduci aminte cand ai scris rezultatul sau cui i l-ai comunicat sa-l scrie, nu este scrisul meu.
Ai castigat turneul, apari pe locul I in clasament. Am reparat eroarea de calculator din postarea de mai sus, cea cu tabloul eliminatoriu.
Daca sunt si alte greseli te rog sa mi le comunici.
Felicitari inca o data pentru castigarea turneului de Amatori.
Multumesc Bogdane! Nu stiu cine a scris..
Felicitari pentru reusita turneului..
Am remarcat ca tot timpul ai incercat sa elimini timpii morti. Cred ca ai ales cea mai buna solutie posibila. A fost un turneu greu si te-ai descurcat admirabil.. mai ales ca ai jucat si tu.. felicitari pentru rezultatul tau bun de la Open!
Asteptam sa pui filmuletele pe site.
Noapte buna!
Alex, ai dreptate!
A jucat extraordinar, are clasa.. se stapaneste extraordinar, a schimbat tactica si a castigat. Culmea a jucat mai bine cu FH-ul.
E un Maestru.
Felicitari Dan Sarbu pentru castigarea Turneului ( si din partea colegului Dan Filip, care e suporterul tau ) ! Te asteptam si la B-urile din Comănești ! Mai ai un pas mic pana la Open !
Felicitari Bogdan Visan pentru rezultatul foarte bun ( la Open ) !
Am jucat cu Dan Filip la turneul A+ de la Galați, in inferioare.. si dupa ce ca am castigat cu mult noroc, ..vad ca e suporterul meu.. transmite-i salutarile mele si sper sa-si ia revansa in turneele viitoare..
PS
..Fa ceva cu Razvan Cristofor.., da-i o bere.. ceva.. ca pe unde te prinde iti da bataie
Comentariu