Ceva păreri despre ele de la cei care le-au incercat. Mulțumesc anticipat.
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
Tibhar el-s
Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 2 (0 members and 2 guests)
-
Postat în original de Nomak Vezi postCeva păreri despre ele de la cei care le-au incercat. Mulțumesc anticipat.
EL-S = elastic spin
Nu am jucat decat cu MX-P si FX-P
MX-P = maximum power
FX-P = flexible power
MX-S = maximum spin
FX-S = flexible spin
Toate fetele Evolution sunt bune din punctul meu de vedere...blade : Xiom Hayabusa Z; fh Donic Bluestorm Pro; bh Donic Bluestorm Z2
Salut,
Am jucat eu o perioada cu aceasta fata pe FH(pe un Korbel SK7). Din ce am observat, este mai inceata decat Tenergy05, arunca putin mai jos, in timp ce spin-ul generat este cam la fel. Preluarile, contrele, capacele le puteam executa cu destul de multa usurinta. Problemele incepeau sa apara in jocul de la distanta de masa. Ca si feeling, este poate, comparabila cu Tenergy05 FX, dar totusi putin mai moale/inceata.BLADE : Viscaria
FH: Tenergy 05
BH: Tenergy05 FX
Comentariu
Postat în original de and Vezi postSalut,
Am jucat eu o perioada cu aceasta fata pe FH(pe un Korbel SK7). Din ce am observat, este mai inceata decat Tenergy05, arunca putin mai jos, in timp ce spin-ul generat este cam la fel. Preluarile, contrele, capacele le puteam executa cu destul de multa usurinta. Problemele incepeau sa apara in jocul de la distanta de masa. Ca si feeling, este poate, comparabila cu Tenergy05 FX, dar totusi putin mai moale/inceata.blade : Xiom Hayabusa Z; fh Donic Bluestorm Pro; bh Donic Bluestorm Z2
Comentariu
Postat în original de gpopescu Vezi postEL-S si FX-S au aparut recent pe piata. nu o confunzi poate cu EL-P?
Nu o confund. Am achizitionat aceasta fata de la Vali, acum cateva luni(Septembrie/Octombrie 2016).Ultima editare de and; 17.ian.2017, 10:55.BLADE : Viscaria
FH: Tenergy 05
BH: Tenergy05 FX
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2024 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 19:53.Procesare...X
Comentariu