Buna ziua, am o rugaminte la organizatori si sau la cei care au facut inscrierile. Observ ca de la pozita 44 la pozitia 60, adica 17 persoane, sunt numai jucatori cu media 0, ceea ce ma face sa cred ca sunt jucatori noi in Amatur. Din experinta participarii la alte turnee, multi jucatori noi s.au retras si in multe situatii nu s.a anuntat retragerea. Este posibil ca organizatorul sau cei care au facut inscrieri colective sa mai verifice din cand in cand care este situatia cu "noii veniti" si nu numai. Astfel incat cei din lista de asteptare sa.si poata planifica w.endul respectiv? Multumesc
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
Turneu B "Cupa Salina - Turda", Turda - 11.03.2017
Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)
-
Postat în original de Andrei_Sb Vezi postBuna ziua, am o rugaminte la organizatori si sau la cei care au facut inscrierile. Observ ca de la pozita 44 la pozitia 60, adica 17 persoane, sunt numai jucatori cu media 0, ceea ce ma face sa cred ca sunt jucatori noi in Amatur. Din experinta participarii la alte turnee, multi jucatori noi s.au retras si in multe situatii nu s.a anuntat retragerea. Este posibil ca organizatorul sau cei care au facut inscrieri colective sa mai verifice din cand in cand care este situatia cu "noii veniti" si nu numai. Astfel incat cei din lista de asteptare sa.si poata planifica w.endul respectiv? Multumesc
Trimis de pe al meu SM-G920F folosind Tapatalk
Comentariu
senior- 17.ian.2007
- 709
- Cluj-Napoca
- 68
Likes given: 33Likes received: 9
Postat în original de Ana Anna Vezi postBuna ziua..mi.am inscris fratele la concurs..dk e vreo pb, stati linistiti, il retrag la timp..Toata lumea vrea sa joace, e o lunga lista de asteptare ...era bn sa se poata suplimenta locurile..banuiesc, ca din cauza locatiei, nu e posibil..succes tuturor!
Trimis de pe al meu SM-G920F folosind Tapatalk
aveti dreptate, avem doar 5 mese la dispozitie si pe deasupra timpul este limitat.
Cu mare placere asi dori ca toata lumea sa participe, dar din pacate nu se poate mai mult de 60.
Comentariu
senior- 17.ian.2007
- 709
- Cluj-Napoca
- 68
Likes given: 33Likes received: 9
Postat în original de Andrei_Sb Vezi postBuna ziua, am o rugaminte la organizatori si sau la cei care au facut inscrierile. Observ ca de la pozita 44 la pozitia 60, adica 17 persoane, sunt numai jucatori cu media 0, ceea ce ma face sa cred ca sunt jucatori noi in Amatur. Din experinta participarii la alte turnee, multi jucatori noi s.au retras si in multe situatii nu s.a anuntat retragerea. Este posibil ca organizatorul sau cei care au facut inscrieri colective sa mai verifice din cand in cand care este situatia cu "noii veniti" si nu numai. Astfel incat cei din lista de asteptare sa.si poata planifica w.endul respectiv? Multumesc
daca cei noi nu o sa vina toti nu ei sunt de vina, ci cei care i-au inscris, consider eu. dar pana la proba contrarie sa le dam crezare ca o sa vina.
Comentariu
Înțelept- 01.apr.2009
- 6058
- Brașov, Romania, Romania
- 66
Likes given: 29Likes received: 43
Se retrag de pe lista de asteptabre
Antal Denes
Padurariu Costel
Tarau Vasile
Succes tuturor participantilor si distractie maxima.
Este prima editie pe care-l ratam,poate reusim la urmatorul !
Comentariu
Se retrage Nicula Dandu din AIUD.
Later edit: De pe lista de așteptare.Ultima editare de marcelgiosan; 08.mar.2017, 09:33.
Comentariu
Se retrage Spaller Tiberiu (de pe lista de asteptare).
Later edit: de pe lista principală!Ultima editare de marcelgiosan; 09.mar.2017, 10:39.
Comentariu
Man Alexandru s-a pricopsit de la scoala cu varicela, deci e nevoit sa se retraga.SK7 / T64 / T64
Comentariu
senior- 29.ian.2010
- 164
- Bistrița/ Cluj-Napoca
- 37
Likes given: 0Likes received: 0
Se retrage Barbos Florin - Bistrița.
Later edit: de pe lista de așteptare.Ultima editare de marcelgiosan; 09.mar.2017, 10:40.
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2025 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 12:58.Procesare...X
Comentariu