Dacă asta este prima ta vizită, asigură-te că
ai verificat secțiunea Întrebări Frecvente prin click pe
linkul de mai sus. Poate va trebui să te înregistrezi
înainte de a putea posta: dă click pe linkul de înregistrare de mai sus pentru a continua. Pentru a vedea mesaje,
selectează forumul pe care vrei să-l vizitezi din selecția de mai jos.
N-au mai fost pana acum turnee Aplus separate open-elite, daca se joaca amestecat nu are rost intrebarea, daca se face separat ne vom gandi la ceva pana atunci.
Ar trebui pararea mea daca face Bogdan la turneul asta 2 categorii separate Elite si Open sa fie OBLIGATORIU la toate A+-urile din anul asta sa se faca la fel.. in caz ca nu se fac 2 categorii dinstincte la Arad sa ramana la fel tot anul pentru ca altel nu ar fi corect punctate A+-urile si ar fii unele turnee punctate mai bine decat altele, ceea ce nu ar duce la o partajare corecta a jucatorilor de la Open. Este doar o parare.
Ultima editare de victor.arad; 20.feb.2017, 20:44.
Ar trebui pararea mea daca face Bogdan la turneul asta 2 categorii separate Elite si Open sa fie OBLIGATORIU la toate A+-urile din anul asta sa se faca la fel.. in caz ca nu se fac 2 categorii dinstincte la Arad sa ramana la fel tot anul pentru ca altel nu ar fi corect punctate A+-urile si ar fii unele turnee punctate mai bine decat altele, ceea ce nu ar duce la o partajare corecta a jucatorilor de la Open. Este doar o parare.
Uita-te ce a scris si Florin, daca fac separat, va fi dificil, pt ca nu se stie cum se puncteaza, nu a mai facut nimeni A+ cu patru categorii
Blade: VECHITURA CU 70 LEI
FH: FATA DE ROATA DE MASINA
BH: PIAPTAN CU EFECTE SECUNDARE
Uita-te ce a scris si Florin, daca fac separat, va fi dificil, pt ca nu se stie cum se puncteaza, nu a mai facut nimeni A+ cu patru categorii
Nu este dificil pentru Florin, poate pentru tine este un efort în plus. Victor are dreptate, dar nu este o diferență mare la punctaje, le reglează Florin.
Bogdane dăi drumul liniștit la Elite, asa dai tonul și pentru ceilalți. Sunt multi care se înscriu mai târziu pentru ca prioritatea la înscriere este dată de clasament și nu se grăbesc. Eu mi-am luat și cazare în Arad, dar nu-mi permit să mă înscriu decât atunci când sunt aproape sigur.
Separarea in doua categorii O+E ar fi benefica, dar nu trebuie impus un numar de locuri pentru fiecare categorie, deoarece este de asteptat ca la A+ numarul de jucatori la Elite sa fie simtitor mai mare decat cel de la OPEN. O varianta ar fi o singura lista de inscrieri, iar repartizarea intre O si E sa se stabileasca dupa incheierea inscrierilor, avand ca limita MP 27+(0-5) locuri, multiplu de 6.
Daca doreste cineva o camera la Pension Select***-Arad Calea Rodnei nr 117, pretul de 250 lei (doua nopti) pentru vineri si sambata (03-04 martie) pot sa-i dau din rezervarea mea pentru ca am trei camere si imi trebuiesc numai doua.
Pentru mai multe camere puteti suna direct la 0747110234 Pension Select.
Separarea in doua categorii O+E ar fi benefica, dar nu trebuie impus un numar de locuri pentru fiecare categorie, deoarece este de asteptat ca la A+ numarul de jucatori la Elite sa fie simtitor mai mare decat cel de la OPEN. O varianta ar fi o singura lista de inscrieri, iar repartizarea intre O si E sa se stabileasca dupa incheierea inscrierilor, avand ca limita MP 27+(0-5) locuri, multiplu de 6.
E realtiva treaba cu beneficul, avantajul ar fi ca cei din Elite vor avea meciuri mai grele, si vor fi unii care nu ajung in superioare sau mai sus, care altfel ar fi ajuns, dezavantajul e ca cei de la Open nu apuca sa se dueleze cu jucatorii super buni(eu cel putin as vrea, sa prind doar jucatori din elite in grupa, doar de aia ma duc sa joc)
In the practice of tolerance, one's enemy is the best teachers!
Dalai Lama
In urma numeroaselor cereri la Open va exista Elite si Open .
Numarul de locuri pe categorie va fi comunicat ulterior insa suma celor doua va fi 60 de locuri.
De asemenea posibil sa existe si 2 Wild card-uri pe categorie insa care nu vor afecta numarul de locuri enuntat in anuntul initial.( exemplu la incepatori 36 + 2 ) .
Daca sunt jucatori de la Open care ar vrea sa participe la Elite va rog sa imi scrie pe forum si joi la inchiderea inscrierilor si retragerilor daca mai sunt locuri ii voi muta la elite .(prioritatea este data de locul in clasament )
De pe lista de la Open nu am scos inca jucatorii Avansati insa daca dupa actualizarea clasamentului nu vor avea medie de open si va mai fi lista de asteptare atunci acestia vor fi trecuti pe ea .
?n sf?rșit Westul e apreciat la adevărata valoare(după vreo 2-3 ani de ..neprezența la A +din partea colegilor din alte județe,cu toate ca noi am bătut toată Țara in lung si lat)!!!Ne bucuram dragi colegi și prieteni ca ne vedem și revedem la masa de joc !!!Asa da!!
---------- Post added 23.02.2017 at 18:45 ----------
Comentariu